Finnmatkojen Khao Lak
S?k pris och boka resa

Khao Lak

Khao Lak on tunnettu kilometrien pituisista, palmujen reunustamista rannoistaan. Keskustassa on sekä yömarkkinoita että monia viihtyisiä ravintoloita. Lomakohde sijaitsee kansallispuiston trooppisten sademetsien keskellä ja hotellivalikoimassamme on perheystävällinen Blue Village, Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä huolella valikoituja Uniikki hotelli-, Perhelöytö-, Rauhallinen keidas-, Edullinen vaihtoehto- ja De Luxe-hotelleja. Lue lisää

Khao Lak on tunnettu kilometrien pituisista, palmujen reunustamista rannoistaan. Keskustassa on sekä yömarkkinoita että monia viihtyisiä ravintoloita. Lomakohde sijaitsee kansallispuiston trooppisten sademetsien keskellä ja hotellivalikoimassamme on perheystävällinen Blue Village, Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä huolella valikoituja Uniikki hotelli-, Perhelöytö-, Rauhallinen keidas-, Edullinen vaihtoehto- ja De Luxe-hotelleja.

Minkä Khao Lakin hotelleistamme sitten valitsetkin, voit odottaa tasokkuutta, eleganttia thaimaalaista arkkitehtuuria sekä suuria allasalueita. Osa hotelleista sijaitsee lähellä keskustaa, toiset hieman kauempana rannikolla, jolla vaaleat korallihiekkaiset rannat seuraavat toisiaan. Rannat tuntuvat todella koskemattomilta ja idyllisiltä, koska aurinkotuoleja on vain hotellien läheisillä rantaosuuksilla.


Khao Lakin rannat etelästä pohjoiseen
 • Khao Lakin ranta (Khao Lak South Beach) – pitkä, ravintoloiden ja kauppojen reunustama ranta. 10 minuutin taksimatka Khao Lakin keskustasta.
 • Nang Thong – suosittu ranta, jossa meren äärellä muutamia pieniä ravintoloita ja lisää kivenheiton päässä keskustassa. Täällä sijaitsee aikuisille suunnattu Blue Couples sekä monta muuta suosittua hotellimme, jotka varataan aikaisin.
 • Bang Niang – lähellä pientä, paikallista keskustaa, jossa on ravintoloita ja markkinat päätien varressa.
 • Khuk Khak – rauhallinen ranta, jolla kymmenkunta ravintolaa. Lyhyt matka autolla Bang Niangista ja keskustasta. Viiden tähden De Luxe -hotellimme sijaitsee täällä.
 • Pakarang – kaunis ja rauhallinen ranta, jolla on kourallinen rantakuppiloita. Kävele puolessa tunnissa naapurirannalle Khuk Khakille tai ota taksi White Sands Beachille, jolla on tasokkaita ravintoloita.
 • Bangsak – kilometrien pituinen, palmujen reunustama luonnonranta. Rauhallinen ranta, jolla muutama pieni ravintola.
 • Pak Weep – rauhallinen ranta lähellä luonnonsuojelualuetta. Rannalla on muutama rantaravintola, keskustaan pääset taksilla noin vartissa. Täällä sijaitsee tyylikäs Blue Village Exotic Mai Khao Lak -hotellimme.


Suosittelemiamme hotelleja
 • Blue Village Mai Khao Lak, moderni, luonnonläheinen ja lapsiystävällinen. Sopii kaikenikäisille. Paljon toimintaa lapsille ja liikunta-aktiviteetteja aikuisille. Lue lisää>>
 • Blue Couples Sensimar Khaolak Beach Front Resort, lapsivapaata lomailua lähellä rantaa ja ostospaikkoja
 • Khao Lak Laguna ja The Leaf by Katathani Parhaalla paikalla -luokasta
 • Scene-hotelli Monochrome Resort hyvällä paikalla, sopii pariskunnille ja kaveriporukoille

Sukellusta ja viidakkoseikkailuja
Retkimahdollisuudet ovat Thaimaan parhaita. Tässä muutamia vinkkejämme:


 • Sukellusretkiä Similan Islandille ja Surin Islandille
 • Sukelluskursseja eritasoisille sukeltajille
 • Perheille sopivia snorklausretkiä
 • Elefantilla ratsastusta viidakossa
 • Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Golfia ja ostoksia
Lähin golfkenttä sijaitsee 10 kilometrin päässä, ja jos taas haluat kierrellä kaupoissa, suosittelemme osallistumaan Phuketin ostosretkellemme. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Yhdistä lomaasi TEMA-matka
Voit myös yhdistää lomaasi viikon TEMA-kiertomatkan. Tällöin pääset kokemaan vene- ja kanoottiretkiä, viidakkovaelluksia sekä tutustumaan luoliin, buddhalaisiin temppeleihin ja eksoottisiin markkinoihin ammattitaitoisen oppaan johdolla. Valitse joko:

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 45 min.ja paluu n. 11 t 45 min. TAI Helsingistä Krabille meno n. 10 t 50 min. ja paluu n. 11 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Kuljetus Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Khao Lakissa kestää n. 2 tuntia. Kuljetus Krabin lentokentältä n. 2,5–3 tuntia. Näytä lisää

Kuljetus Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Khao Lakissa kestää n. 2 tuntia. Kuljetus Krabin lentokentältä n. 2,5–3 tuntia.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin
Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit