Finnmatkojen Kata Beach
S?k pris och boka resa

Kata Beach

Kata Beach kuuluu Phuketin hienoimpiin ja lapsiystävällisimpiin rantoihin. Loman tempo on rauhallinen, mutta ravintoloissa ja aktiviteeteissa löytyy kuitenkin valinnan varaa. Hotelliemme joukosta löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja Blue Star -hotellista Perhelöytö-, Rauhallinen keidas-, Parhaalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto-luokan hotelleihin. Lue lisää

Kata Beach kuuluu Phuketin hienoimpiin ja lapsiystävällisimpiin rantoihin. Loman tempo on rauhallinen, mutta ravintoloissa ja aktiviteeteissa löytyy kuitenkin valinnan varaa. Hotelliemme joukosta löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja Blue Star -hotellista Perhelöytö-, Rauhallinen keidas-, Parhaalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto-luokan hotelleihin.

Vesi on kirkasta ja vaalean hiekkarannan matalissa vesissä pienempienkin lasten on hyvä peuhata. Kun kaipaat seikkailua ja toimintaa, alueelta löytyy runsaasti vaihtoehtoja lomaelämysten metsästämiseen. Kata Beachin lähistöllä voit lähteä esimerkiksi elefanttiratsastukselle tai veneretkille sukelluspaikoille, luoliin ja laguuneihin.

Ravintoloita ja ostoksia
Kata Beachillä on kaksi keskustaa. Molemmissa on runsaasti valinnanvaraa, olitpa sitten etsimässä markkinakujia, pikkukauppoja, baareja – tai ennen kaikkea ravintoloita, joissa tutustua thaimaalaisen keittiön runsaisiin makuihin, kuten sitruunaruohoon, korianteriin, minttuun ja kookosmaitoon.


Suosittelemiamme hotelleja
  • Blue Star Centara Kata Beach – aktiviteetteja ja lasten Play Hotel; perheille ja ilman lapsia matkustaville pariskunnille
  • Phuket Kata Resort – edullinen Perhelöytö
  • Scene-hotelli Peach Blossom Resort – hotelli hyvällä paikalla pareille ja kaveriporukoille
  • Kata Palm Resort and spa – Parhaalla paikalla -luokan vaihtoehtomme
  • Kata Sun Beach, hotelli Edullinen vaihtoehto -luokasta


Mielenkiintoisia retkiä
  • Veneretkiä Bounty Islandille, Coral Islandille tai Phi Phi -saarille
  • Sukellusta ja snorklausta aloittelijoille ja kokeneille
  • Viidakkovaellusta, melontaa ja elefantilla ratsastusta
  • Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Yhdistä lomaasi TEMA-matka
Voit myös yhdistää lomaasi viikon TEMA-kiertomatkan. Tällöin pääset kokemaan vene- ja kanoottiretkiä, viidakkovaelluksia sekä tutustumaan luoliin, buddhalaisiin temppeleihin ja eksoottisiin markkinoihin ammattitaitoisen oppaan johdolla. Valitse joko:

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 45 min.ja paluu n. 11 t 45 min. TAI Helsingistä Krabille meno n. 10 t 50 min. ja paluu n. 11 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Phuketin lentokentältä ensimmäiselle Kata Beachin hotellille n. 1 tunti. Kuljetus Krabin lentokentältä Phuketiin n. 3 h, matkalla yksi lyhyt pysähdys. Näytä lisää

Phuketin lentokentältä ensimmäiselle Kata Beachin hotellille n. 1 tunti. Kuljetus Krabin lentokentältä Phuketiin n. 3 h, matkalla yksi lyhyt pysähdys.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin
Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit