Finnmatkojen Metadee FFF+
Rauhallinen keidas

Metadee FFF+

Todellinen helmi rauhallisessa ympäristössä

Hotelli Metadee sijaitsee Katan vehreässä ja rauhallisessa osassa. Se on todellinen hotellien helmi ja sen palvelu on erinomaista. Puutarhassa kiemurtelee n. 200 m pitkä, puuterassin reunustama allaskanava. Täällä asut riittävän kaukana joskus melko hektisestä Katan keskustasta, mutta silti mukavan matkan päässä palveluista. Näytä lisää

Hotelli Metadee sijaitsee Katan vehreässä ja rauhallisessa osassa. Se on todellinen hotellien helmi ja sen palvelu on erinomaista. Puutarhassa kiemurtelee n. 200 m pitkä, puuterassin reunustama allaskanava. Täällä asut riittävän kaukana joskus melko hektisestä Katan keskustasta, mutta silti mukavan matkan päässä palveluista.

Hotelli on rakennettu sulautumaan luonnollisesti vanhaan viidakkomaisemaan. Täällä hallitsevat vaaleat värit sekä materiaaleina betoni, bambu ja puu. Rakennusten välissä kulkee kapeita kujia, joita reunustavat vehreät kasvit ja istutukset.

Päivät ja illat altaalla
Uima-altaalla on suuri puinen aurinkoterassi. Iltaisin on varsin kodikasta istuskella hotellin ravintolassa tai baarissa katsellen uima-allasta valaisevien lukemattomien tähtien tuiketta.

Valitse joko bungalow...
Metadeessa voit asua mukavasti sisustetuissa bungaloweissa, jotka ovat tasokkaampia kuin kahden hengen huoneet. Bungalow-huoneeseen kuuluu näkösuojalla varustettu terassi ja oma, yksityinen uima-allas tai vaihtoehtoisesti suora käynti yli 200 m pitkään allaskanavaan.

...tai hotellihuone
Voit myös majoittua kahden hengen hotellihuoneeseen, joka sijaitsee jossain kuudesta altaan puolella sijaitsevasta rakennuksesta. Myös täällä on mahdollisuus varata huone, josta on suora käynti altaaseen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, amerikkalainen aamiainen noutopöydästä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje