Finnmatkojen Kata Palm Resort & Spa FFF+
Parhaalla paikalla

Kata Palm Resort & Spa FFF+

Arvostettu hotelli, ihana allasalue

Hinta alk.
1 145 e 1 585 e
06.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Ei ole mikään ihme, että Kata Palm Resort & Spa on erittäin suosittu hotelli, jolla on runsaasti kanta-asiakkaita. Kata Palm Resort & Spa on nimittäin hotelli, jossa kaikkiin yksityiskohtiin on paneuduttu huolella, ja joka tarjoaa jokaiselle jotain. Ostospaikat ja ranta ovat mukavasti kävelyetäisyydellä hotellilta. Näytä lisää
Hinta alk.
1 145 e 1 585 e
06.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Ei ole mikään ihme, että Kata Palm Resort & Spa on erittäin suosittu hotelli, jolla on runsaasti kanta-asiakkaita. Kata Palm Resort & Spa on nimittäin hotelli, jossa kaikkiin yksityiskohtiin on paneuduttu huolella, ja joka tarjoaa jokaiselle jotain. Ostospaikat ja ranta ovat mukavasti kävelyetäisyydellä hotellilta.

Ystävällinen henkilökunta tekee kaikkensa, jotta viihtyisit hotellissa. Sisäänkäynti muistuttaa tyyliltään temppeliä. Hotellin maksuton bussi kulkee rantaan muutaman kerran päivässä. 

150 metriä pitkä kanava
Hotellin ehdottomia keskipisteitä ovat sen kaksi allasaluetta. Toisella alueella on lastenallas, jossa on suuri, vettä suihkuttava kärpässieni houkuttelemassa leikkiin. Altaista toinen on 150 metriä pitkä kanava, joka kiemurtelee keskellä sijaitsevan tasanteen ympärillä. Allasalueiden välissä on pikkuinen hiekkalaatikko hotellin pienimpiä vieraita varten.

Ylellinen spa
Ei ole liioiteltua sanoa, että hotelli on kuin kasvitieteellinen puutarha. Kaunis miljöö jatkuu edelleen hotellin ylellisessä spassa, jossa käytetään vain luonnollisia yrttejä, mausteita sekä öljyjä.

Ravintoloita ja puolihoito
Iltaisin kokoonnutaan lähempänä katua sijaitsevaan buffetravintolaan, jossa soitetaan usein elävää musiikkia päivällisen aikana.

Puolihoito, johon sisältyy päivällismenyy viisi kertaa viikossa ja noutopöytäpäivällinen kaksi kertaa viikossa, on varattavissa lisämaksusta. Ateriat tarjoillaan useimmiten hotellin pääravintolassa, mutta joskus noutopöytä saattaa olla katettu ulkoravintolaan. Päivällinen on vaihdettavissa lounaaseen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje