Finnmatkojen Centara Kata Beach FFFF

Retket Thaimaa

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Coral Island - snorklausretki (Raya Divers)

  Snorklausretki kaikenikäisille!

  Koe pinnanalainen elämä! Tämä retki sopii myös kokemattomille ja nuoremmille snorklaajille, koska kyseessä on helppo snorklausretki ja kuljetusmatkat ovat lyhyet. Lue lisää

  Koe pinnanalainen elämä! Tämä retki sopii myös kokemattomille ja nuoremmille snorklaajille, koska kyseessä on helppo snorklausretki ja kuljetusmatkat ovat lyhyet.

  Thaimaassa pitää ehdottomasti kokeilla snorklaamista. Coral Islandilla on hieno hiekkaranta, joka sopii erinomaisesti myös rentoutumiseen ja auringonpalvontaan.

  Merellinen ympäristö sopii hyvin kaikille – sekä kokeneille sukeltajille että ensikertalaisille.

  Koralleja ja värikkäitä kaloja on aivan rannan lähellä. Pitkälle ei siis tarvitse uida, minkä ansiosta retki sopii myös lapsille. Ja veneestä saa halutessaan lainaksi pelastusliivin. Sen avulla voi kellua turvallisesti samalla, kun katselee pinnan alle piiloutunutta elämää.

  Retken toteuttaja on tunnettu sukellusyritys Raya Divers. Lounas, kuljetukset ja snorklausvarusteet sisältyvät retken hintaan.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Diving King Cruiser (Raya Divers)

  Sukellusta hylyn luona

  Phuketista käsin pääset hienosti näkemään eteläisen Thaimaan erilaiset sukellusalueet. Lue lisää

  Phuketista käsin pääset hienosti näkemään eteläisen Thaimaan erilaiset sukellusalueet.

  Lähdemme Phuketista itään ja saavumme King Cruiser venehylyn luokse. Täällä on myös useita hienoja riuttoja, joissa voit sukeltaa, kuten esim. Anemone Reef, Shark Point ja Koh Doc Mai.

  Sukeltaminen hylyn luona on upea ja erilainen kokemus. King Cruiser sijaitsee 9–30 metrin syvyydessä ja hylky on koti monille erilaisille kaloille, jotka uiskentelevat hylyn luona vartioiden sitä.

  Ainoastaan sertifioidut sukeltajat voivat osallistua retkelle.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Eurovision Night

  Iskelmäilta Blue Villagessa

  Hauska kokemus sinulle, joka majoitut Blue Village -hotelliin. Pääset laulamaan kilpaa iskelmätähtien kanssa Thaimaan lomallasi! Konsertti sisältyy hintaan, kun asut Blue Villagessa, mutta majoittuessasi toiseen hotelliin, voit ostaa lipun lisämaksusta. Lue lisää

  Hauska kokemus sinulle, joka majoitut Blue Village -hotelliin. Pääset laulamaan kilpaa iskelmätähtien kanssa Thaimaan lomallasi! Konsertti sisältyy hintaan, kun asut Blue Villagessa, mutta majoittuessasi toiseen hotelliin, voit ostaa lipun lisämaksusta.

  Parina iltana tammikuussa ja helmikuussa on mahdollisuus päästä kuuntelemaan Ruotsin iskelmätähtiä Blue Village Merlin Beachiin ja Blue Village Mai Khao Laokiin.

  Konsertti kestää näin 30-45 minuuttia, jonka jälkeen voit seurustella esiintyjien kanssa. Käytä valokuvausmahdollisuus hyväksesi ja pyydä nimikirjoitus!

  Varaa lippusi jo nyt!

  Blue Village Mai Khao Lak
  Pernilla Wahlgren - 15/1
  Patrik Isaksson - 22/1
  Erik Segerstedt - 29/1
  Linda Bengtzing - 5/2
  Robin Stjernberg - 12/2
  Tobbe Trollkarl - 26/2

  Blue Village Merlin Beach
  Pernilla Wahlgren - 17/1
  Patrik Isaksson - 24/1
  Erik Segerstedt - 31/1
  Linda Bengtzing - 7/2
  Robin Stjernberg - 14/2
  Tobbe Trollkarl - 28/2

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

 • Kokeile laitesukellusta – Phuketista (Raya Divers)

  Kokeile sukeltamista

  Haluatko kokeilla sukeltamista? Tältä retkeltä saat siihen opastusta. Lue lisää

  Haluatko kokeilla sukeltamista? Tältä retkeltä saat siihen opastusta.

  Täydellinen retki sinulle, jolla ei ole aiempaa kokemusta sukeltamisesta. Kurssi kestää yhden päivän ja sopii niille, jotka haluavat kokeilla, ovatko kiinnostuneita mahdollisesti jatkamaan myös muille sukelluskursseille. Tälle kurssille et tarvitse mitään pohjatietoja sukeltamisesta.

  Sinut haetaan hotellilta, josta suuntaamme venematkalle kohti ensimmäistä sukelluspaikkaa - matkan aikana saat myös teoriaopetusta sukelluksesta. Sukeltamaan lähdetään rannalta. Aluksella tarjoillaan lounas.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Kokopäiväristeily

  Näe ja koe Phuketin rannikko

  Risteile Phuketin saaristossa. Lähde mukaan veneretkelle nauttimaan auringosta, uimisesta ja uusista maisemista. Lue lisää

  Risteile Phuketin saaristossa. Lähde mukaan veneretkelle nauttimaan auringosta, uimisesta ja uusista maisemista.

  Nouse La Moets -aluksen kyytiin! La Moetsin retkillä avainsanoja ovat tunnelma, yksilöllisyys ja kokemus ja ymmärrät pian alukseen noustuasi miksi.

  Alus jättää Phuketin kaakkoisrannikolla sijaitsevan Chalongin hitaasti taakseen ja suuntaa kohti Prom Thep Capea, joka on saaren eteläisin kohta.

  Sitten alus jatkaa matkaa pitkin länsirannikkoa ja pysähtyy Ya Nui Beachin edustalla. Täällä voit snorklata ja uida veneestä, tai vain nauttia auringosta ja virkistävistä juomista.

  Lounas tarjoillaan aluksella, joka jatkaa puksuttamista pitkin rannikkoa Katan ja Karonin ohi. Alus ankkuroi vielä kerran ja voit hypätä uimaan mereen suoraan kannelta, jos uskallat. Snorklausvarusteet voit lainata alukselta.

  Illalla tarjoillaan vielä pannukakkuja niin aikuisille kuin lapsillekin ennen kun päivän päätteeksi nousemme maihin Patongissa.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Merirosvoretki Coral Islandille

  Retki täynnä seikkailua, aarteenetsintää ja leikkejä kaikenikäisille!

  Retki Coral Islandille, luvassa on aarteenetsintää ja leikkejä rannalla. Päivän aikana myös kokemattomat ja nuoremmat snorklaajat pääsevät näkemään elämää pinnan alla. Lue lisää

  Retki Coral Islandille, luvassa on aarteenetsintää ja leikkejä rannalla. Päivän aikana myös kokemattomat ja nuoremmat snorklaajat pääsevät näkemään elämää pinnan alla.

  Jännittävä retki kaiken ikäisille! Luvassa on merirosvoja, aarteenetsintää ja salamyhkäisiä tehtäviä! Päivän aikana ehdit niin snorklata, uida kuin leikkiäkin. Koralleja ja värikkäitä kaloja on aivan rannan lähellä eikä pitkälle tarvitse siis uida.

  Thaimaassa pitää ehdottomasti kokeilla snorklaamista. Coral Islandilla on hieno hiekkaranta, joka sopii erinomaisesti myös rentoutumiseen ja auringonpalvontaan.

  Snorklausvarusteet sisältyvät retken hintaan.

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • PADI Advanced Open Water - Phuketista (Raya Divers)

  Vaativampi sukelluskurssi

  Jatkokurssi PADI Open Water -sertifikaatin omaaville. Tällä kurssilla pääset kehittämään sukellustaitojasi ja sukeltamaan useamman kerran. Lue lisää

  Jatkokurssi PADI Open Water -sertifikaatin omaaville. Tällä kurssilla pääset kehittämään sukellustaitojasi ja sukeltamaan useamman kerran.

  Advanced Open Water -kurssi on Open Water -sukeltajan tilaisuus saada lisää kokemusta. Advanced Open Water -sukeltajana voit sukeltaa enimmillään 30 metrin syvyyteen yhdessä toisen luokitetun sukeltajan kanssa (12–14 -vuotiaiden maksimisyvyys on 21 metriä). Voit suorittaa koko kurssin kahden päivän aikana, ensimmäisenä päivänä sukellat 2 kertaa ja toisena päivänä 3 kertaa.

  Kurssin tavoitteena on, että saat sukeltajana kokemusta erilaisista sukellustilanteista. Käymme aina huolellisesti ohjelman läpi yhdessä ja pääset valitsemaan sinua kiinnostavat sukellukset.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • PADI Open Water Diving Course - Phuketista (Raya Divers)

  Mahdollisuutesi saada sukellussertifikaatti!

  Kolmen päivän peruskurssin aikana saavutat PADI Open Water Diver -luokituksen ja saat sukellustodistuksen. Lue lisää

  Kolmen päivän peruskurssin aikana saavutat PADI Open Water Diver -luokituksen ja saat sukellustodistuksen.

  Kurssi on vasta-alkajille tarkoitettu laitesukelluskurssi, jonka järjestää Raya Divers -sukelluskeskus. Kurssin jälkeen voit sukeltaa 18 metrin syvyyteen asti yhdessä toisen luokitetun sukeltajan parina. Mikäli haluat käydä useampia kursseja ja edetä sukellusopinnoissasi, tarjolla on useita muitakin sukelluskursseja.

  Kurssin pituus on kolme päivää ja opetus järjestetään seuraavasti:

  1. päivä Teoriaa, sukellusvarusteiden esittelyä ja teoriakoe.
  Sukellusta rannalta.

  2. päivä Sukellusta veneestä ja huolellisempi tutustuminen sukelluslaitteisiin ja -varusteisiin.

  3. päivä Viimeisinä päivinä sukellamme lisää merellä ja kurssin jälkeen saat PADI Open Water Diver -sertifikaatin.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • Phang Nga, Krabi ja Phi Phi – 2 päivää

  Veneretki, jossa yöpyminen Phi Phi -saarilla

  Täydellinen retki sinulle, joka haluat kokea mahdollisimman paljon lomasi aikana. Kahden päivän aikana vierailemme Phang Nga -lahdella, useilla Krabin alueen saarilla sekä tunnetuilla Phi Phi -saarilla. Lue lisää

  Täydellinen retki sinulle, joka haluat kokea mahdollisimman paljon lomasi aikana. Kahden päivän aikana vierailemme Phang Nga -lahdella, useilla Krabin alueen saarilla sekä tunnetuilla Phi Phi -saarilla.

  Retkemme alkajaisiksi tutustumme Phang Ngan ainutlaatuiseen saaristoon ja sen upeisiin kalkkikivikallioihin. Saaristossa vaihdamme kajakkeihin ja tutustumme muutamaan saareen lähemmin.

  Jatkamme matkaa kävelykierroksella mangrovemetsässä ja tutustumalla muslimien asuttamaan pieneen kalastajakylään Koh Panyiin, joka on kokonaan rakennettu paalujen päälle.

  Seuraava pysähdyspaikkamme on Hong Island, jossa on mahdollisuus uida ennen kuin jatkamme Railay Beachille, jossa ohjelmassa on lounas, uintia ja aikaa auringosta nauttimiseen ihanalla rannalla.

  Matkalla Phi Phi Donille pysähdymme Chicken Islandille uimaan ja snorklaamaan. Kirjaudumme sisään hotelliimme Phi Phi Donilla ja kokoonnumme myöhemmin päivälliselle ja rantabaariin seuraamaan pientä viihdeohjelmaa. Ennen päivällistä on mahdollisuus käydä Phi Phi View Pointilla katselemassa auringonlaskua.

  Toisen päivän aloitamme aamiaisella hotellilla, jonka jälkeen lähdemme Phi Phi Leylle. Täällä sinulla on aikaa viettää rantaelämää, uida ja snorklata. Lounaan jälkeen matkamme jatkuu Bamboo Islandille, jossa voimme rentoutua rannalla ennen Phuketiin paluuta. 

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Phang Nga – trooppinen saaristo

  Kaunista luontoa ja jännittäviä elämyksiä

  Bussin ja veneen kyydissä suuntaamme eteläisen Thaimaan maisemiin, kyliin ja temppeleihin sekä uskomattomaan saaristoon, jossa on James Bond -elokuvasta tuttuja kalliosaaria. Lue lisää

  Bussin ja veneen kyydissä suuntaamme eteläisen Thaimaan maisemiin, kyliin ja temppeleihin sekä uskomattomaan saaristoon, jossa on James Bond -elokuvasta tuttuja kalliosaaria.

  Tämän kokopäiväretken aikana tutustumme Phang Ngan saariston kauniisiin kalliomuodostelmiin. Matkan varrella pysähdymme kumiviljelmällä, jossa näet kuinka kumipuusta saadaan hartsia, josta valmistetaan raakakumia.

  Pitkähäntäveneillä suuntaamme sitten halki suurenmoisen saariston. Meri ja tuulet ovat syövyttäneet kalkkikivikallioita niin, että monet saarista muistuttavat korkeita ja kapeita veistoksia. Saarien vesirajassa on luolia ja huipulla trooppista, vehreää kasvillisuutta.

  Erityisen tunnettu on pylvästä muistuttava saari, jota kutsutaan "James Bondin saareksi", koska sillä kuvattiin joitakin dramaattisia kohtauksia elokuvaan "007 ja kultainen ase" vuodelta 1974. Nousemme maihin vastapäiselle rannalle, jotta voit ottaa valokuvia saaren tutusta siluetista.

  Seuraava pysähdys on erikoislaatuisessa, pienessä Koh Panyiin kalastajakylässä, joka on kokonaan rakennettu paaluille veden päälle. Kylässä asuu muslimivähemmistöön kuuluvia ihmisiä, joita perinteisesti kutsutaan "merimustalaisiksi". Teemme kävellen kierroksen kylässä ja näet kuinka lähelle toisiaan talot on rakennettu. Käymme myös kyläkoulussa ja nautimme sen jälkeen kylässä yhteisen lounaan.

  Palattuamme mantereelle tutustumme Tam Suwankuhan luolatemppeliin, jossa on suuri lepäävää Buddhaa kuvaava kaunis patsas. Voit halutessasi antaa munkin siunata itsesi ja saat onnea tuovan rannekkeen.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Phi Phi Laguna

  Maailmankuulut saaret

  Lähde Phi Phin laguuneille uimaan ja snorklaamaan. Risteilemme saarten välissä ja ihailemme näkymiä ja luontoa. Opit lisää Phi Phi -saarista ja Thaimaan tavoista ja perinteistä. Lue lisää

  Lähde Phi Phin laguuneille uimaan ja snorklaamaan. Risteilemme saarten välissä ja ihailemme näkymiä ja luontoa. Opit lisää Phi Phi -saarista ja Thaimaan tavoista ja perinteistä.

  Phi Phi retkemme tarjoaa rennon risteilyn maailmankuuluille saarille. Yhtä vaikuttavaa trooppista ympäristöä on vaikea löytää, sademetsän peittämiä kallioita, kalastajakyliä ja palmujen reunustamia rantoja silmän kantamattomiin.

  Päivän aikana löydät snorklauspaikkoja, luolia, paikallista kulttuuria ja paljon enemmän! Voit ottaa aurinkoa, hypätä veneestä uimaan ja risteillä laguuneilla.

  Tämä retki soveltuu hyvin kaiken ikäisille!

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Phi Phi -saaret, snorklausretki (Raya Divers)

  Paratiisissa korallien ja palmujen keskellä

  Suositut Phi Phi -saaret tarjoavat jokaiselle jotakin. Tänne tullaan aina uudelleen. Lue lisää

  Suositut Phi Phi -saaret tarjoavat jokaiselle jotakin. Tänne tullaan aina uudelleen.

  Päivä alkaa vierailulla Koh Khai -saarille, jotka tunnetaan myös "munasaarina". Pysähdymme hetkeksi ja sinulla on tilaisuus snorklata ja ihailla kauniita koralleja ja värikkäitä kaloja.

  Pysähdyksen jälkeen jatkamme nopealla moottoriveneellä Phi Phi -saarille ja pääsaarelle Phi Phi Donille, joka on ainoa asuttu saari tässä saaristossa. Phi Phi -saaret ovat kuuluisia paratiisirannoistaan. Täällä on kuvattu mm. elokuva The Beach, jossa Leonardo di Caprio on pääosassa.

  Phi Phi Donilla nautimme yhteisen lounaan ennen kun pääset tutkimaan saarta omin päin. Jos haluat, voit myös jäädä rannalle rentoutumaan, uimaan ja snorklaamaan kirkkaassa vedessä. Snorklausvarusteita on lainattavissa veneeltä.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Phi Phi -saaret - Phuketista

  Snorklaa ja vaella kauniissa paratiisissa

  Upeat Phi Phi -saaret on lomalla nähtävä omin silmin! Veneretkellämme on mahdollisuus snorklata, shoppailla ja vaeltaa yhdellä näistä kauniista saarista. Lue lisää

  Upeat Phi Phi -saaret on lomalla nähtävä omin silmin! Veneretkellämme on mahdollisuus snorklata, shoppailla ja vaeltaa yhdellä näistä kauniista saarista.

  Phi Phi -saaret ovat kuuluisia paratiisirannoistaan. Täällä on kuvattu mm. elokuva The Beach, jossa Leonardo di Caprio on pääosassa. Kaunis saaristo käsittää kaksi suurempaa ja seitsemän pienempää saarta.

  Kokopäiväretkemme vie sinut veneellä pääsaarelle Phi Phi Donille, joka on tämän saariston ainoa asuttu saari. Täällä nousemme maihin ja sinulla on aikaa tutkia saarta omin päin.

  Jos haluat, voit myös jäädä rannalle rentoutumaan, uimaan ja snorklaamaan kirkkaassa vedessä. Tai voit halutessasi shoppailla ja katsella ihmisvilinää saaren suurimmassa kylässä Ton Saissa.

  Keskellä saarta kohoaa kaunis sademetsän peittämä kallio 314 metriä merenpinnan yläpuolelle. Sen laelle vaeltamiseen menee reilu tunti, joten emme suosittele vaellusta kuin hyväkuntoisille, hyvin varustautuneille (auringolta suojaava päähine, hyvät jalkineet ja vesipullo) vaeltajille. Mutta huipulle nouseminen on vaivan arvoista: saat palkkioksi suurenmoisen näköalan saaren yli ja merelle. Voit myös nousta vain osan matkaa vaelluspolkua ylöspäin ja palata sen jälkeen rannalle.

  Keskipäivän aikaan nautimme yhteisen lounaan ravintolassa. Lounaan jälkeen sinulla on vielä aikaa esimerkiksi virkistävään pulahdukseen meressä ennen kun iltapäivällä palaamme ensin veneellä ja sitten bussilla hotelleihin.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Phuket Fantasea

  Iltaretki päivällisen ja show'n merkeissä

  Unohtumaton ilta – aasialainen päivällinen, hetki huvipuistossa ja suurenmoinen show, jossa Thaimaan kansalliseeposta kuvittavat taikatemput, akrobatia ja norsut. Lue lisää

  Unohtumaton ilta – aasialainen päivällinen, hetki huvipuistossa ja suurenmoinen show, jossa Thaimaan kansalliseeposta kuvittavat taikatemput, akrobatia ja norsut.

  Retkibussimme suuntaa Kamalaan, Phuket Fantasean omalle huvialueelle. Aluetta hallitsee kaksi valtavankokoista rakennusta, jotka muistuttavat klassisia temppelirakennuksia. Toinen rakennuksista on kullanvärinen ja toista koristaa 999 norsua.

  Rakennusten väliin levittäytyy pieni huvipuisto, jossa on ampumaratoja, pelejä, norsuratsastusta, baareja, kauppoja ja huvipuistolaitteita perheen pienimmille. Sinulla on muutama tunti aikaa huvipuistossa ennen päivällistä.

  Runsaan päivällisen nautimme Golden Kinnaree -ravintolassa, joka on maailman suurin buffetravintola. Ateria tarjotaan runsaasta, aasialaisesta noutopöydästä niin edistykselliseen tapaan, ettei tungosta tai jonoja juuri synny, vaikka ravintolassa on paikkoja lähes 4000 vieraalle. Thairuoan lisäksi tarjolla on mm. japanilaisia ja indonesialaisia erikoisuuksia.

  Illan päätös ja kohokohta on fantastinen esitys Phuket Fantasean omassa teatterissa. Thaimaan kansalliseepos Ramakien, intialaisen Ramayana-tarun versio, kerrotaan ylellisesti puvustetussa, ääni- ja valoefektein väritetyssä esityksessä, jossa jumalat, ihmiset, demonit, satueläimet ja valkoinen Hanuman-apina kokevat erilaisia seikkailuja.

  Taru kerrotaan juhlavimmalla mahdollisella tavalla ja mukana on eläviä eläimiä, akrobatiaa, klovneja, taikatemppuja, musiikkia, tanssia ja pyrotekniikkaa.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

 • Promthep Cape Sunset Cruise

  Päivällinen ja auringonlasku merellä

  Lähde veneretkelle ja nauti auringonlaskusta Promthep Capen ulkopuolella. Lue lisää

  Lähde veneretkelle ja nauti auringonlaskusta Promthep Capen ulkopuolella.

  Kuuman päivän päätteeksi on mukava lähteä meriretkelle. Purjehdimme iltapäivällä Chalong Baysta, jotta ehdimme ankkuroitumaan ajoissa Promthep Capeen, Phuketin eteläisimpään kärkeen.

  Aluksella voit nauttia maisemista ja virkistävästä juomasta. Auringon laskiessa tarjoillaan aluksella thaimaalainen päivällisbuffet Promthep Capen ulkopuolella.

  Mukavan iltaretken päätteeksi purjehdimme takaisin Chalong Bayn satamaan.

  Sulje

  Ilta / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Puolen päivän safari

  Ratsastusta norsulla ja thaibuffet

  Tämä iltapäiväretki, joka sisältää aikaisen päivällisen, sopii hienosti myös perheille, joilla on mukana pienempiä lapsia. Vaivattomalla retkellä saa aavistuksen Thaimaan luonnosta ja kulttuurista. Lue lisää

  Tämä iltapäiväretki, joka sisältää aikaisen päivällisen, sopii hienosti myös perheille, joilla on mukana pienempiä lapsia. Vaivattomalla retkellä saa aavistuksen Thaimaan luonnosta ja kulttuurista.

  Retken ohjelma on suunniteltu niin, että se on sekä opettavainen että hauska ja vaiheikas. Muutaman tunnin aikana, ilman pitkiä kuljetusmatkoja, on tilaisuus kokea monia Thaimaan parhaista puolista.

  Retki alkaa tietysti norsuratsastuksella! Nousemme näiden valtavien, mutta rauhallisten eläinten selkään ja lähdemme keinuvalle vaellukselle pitkin rinnettä. Tapaamme myös mahoutteja ja opimme, miten he kouluttavat nuoria norsuja ja ehkäpä pääset myös ruokkimaan norsuja niiden lempihedelmillä.

  Sen jälkeen on luvassa oppitunti ruoanlaitossa. Opimme kuinka aitoa thaicurrya valmistetaan. Näemme lisäksi vesipuhveleita luonnollisessa ympäristössään ja näemme myös miten paikalliset huolehtivat riisipelloistaan eläinten avulla. Opimme lisäksi, kuinka kumipuista saadaan hartsia, josta valmistetaan raakakumia.

  Iltapäivän päättää aikainen päivällinen, jonka nautimme aidosta thaimaalaisesta noutopöydästä. Kaikille löytyy varmasti mieluisaa syötävää. Juomat eivät sisälly retken hintaan.

  Retki alkaa lounasajan jälkeen ja olemme taas hotelleissamme ennen auringonlaskua.

  Sulje

  Puolipäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Pyöräretki Koh Yao Noissa

  Seikkailu luonnossa!

  Lähde mielenkiintoiselle kokopäiväretkelle, jossa pyöräilemme Koh Yai Noin saarella ja kuljemme pitkähäntäveneellä Koh Kudun saarelle. Lue lisää

  Lähde mielenkiintoiselle kokopäiväretkelle, jossa pyöräilemme Koh Yai Noin saarella ja kuljemme pitkähäntäveneellä Koh Kudun saarelle.

  Noin tunnin kestävän venematkan jälkeen saavumme koskemattomalle Koh Yao Noin saarelle. Täällä pääset pyöräillen näkemään thaimaalaisen maaseudun, kun ohitamme kumiviljelmän, riisipellon, mangrovemetsän ja viidakon. Maatalous ja kalastus ovat Koh Yao Noin pääelinkeinoja.

  Paikallinen kalastaja vie meidät retkelle pitkähäntäveneellä Koh Yao Noin pohjoisosaan, jossa patikoimme metsässä ja ihastelemme saaren suurinta viikunapuuta. Pitkähäntäveneellä kuljemme viereiselle Koh Kudun saarelle, jossa meillä on piknik ja voimme rentoutua rannalla. Yhteensä pyöräilemme päivän aikana noin 20 km.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Racha Yai

  Snorklausta kirkkaissa vesissä

  Haluatko kokeilla snorklausta? Thaimaa on yksi maailman parhaista paikoista snorklauksen opetteluun, vedenalainen maailma täällä on upea! Lue lisää

  Haluatko kokeilla snorklausta? Thaimaa on yksi maailman parhaista paikoista snorklauksen opetteluun, vedenalainen maailma täällä on upea!

  Lähdemme veneellä Racha Yain saarelle, jossa on tarjolla ensiluokkaista snorklausta rennossa ympäristössä ilman tungosta. Racha Yailla voit uida ja snorklata tai vain rentoutua rannalla auringosta nauttien. Päivän aikana voit myös halutessasi tehdä pienen kävelyretken saarella.

  Retkipäivä tarjoaa kaloja, koralleja ja hienoja hiekkapoukamia. Snorklausvarusteita on lainattavissa veneeltä.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Racha Yai

  Maisema kuin postikortista

  Täällä uidessa tuntuu kuin olisi akvaariossa ja snorklausolosuhteet ovat mitä parhaimmat. Lue lisää

  Täällä uidessa tuntuu kuin olisi akvaariossa ja snorklausolosuhteet ovat mitä parhaimmat.

  Racha Yailla hiekka on valkeaa ja pehmeää kuin perunajauho. Vesi on turkoosia ja kirkasta – täydellistä snorklaamiseen.

  Aktiivisille suosittelemme snorklaamista, jota monet Racha Yailla käyneet kuvailevat uimiseksi akvaariossa.

  Käymme päivän aikana erilaisissa Racha Yaita ympäröivissä snorklauspaikoissa. Voit sekä uida että snorklata veneestä. Tarjolla on runsaasti kaloja, koralleja ja hienoja rantapoukamia. Retki tehdään suurella veneellä ja olemme veneessä koko päivän.Snorklausvarusteita on lainattavissa veneeltä.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Scuba Tune Up

  Palauta sukellustaidot mieleesi!

   

  Sinulle, joka olet suorittanut sukellussertifikaatin, mutta edellisestä sukelluksesta on jo hetki aikaa. Tällä sukellusretkellä käydään läpi teoriaa ja sukellustekniikan perusteita, jonka jälkeen pääset sukeltamaan. Kaksi sukellusta. Lue lisää

  Sinulle, joka olet suorittanut sukellussertifikaatin, mutta edellisestä sukelluksesta on jo hetki aikaa. Tällä sukellusretkellä käydään läpi teoriaa ja sukellustekniikan perusteita, jonka jälkeen pääset sukeltamaan. Kaksi sukellusta.

  Jos edellisestä sukelluksesta on kulunut kuusi kuukautta tai enemmän, saattaa tuntua turvalliselta käydä ensin perusteita läpi. Yhdessä ohjaajan kanssa lähdette Raya Yaille tai Similan-saarille. Veneretkellä käymme läpi teoriaa.

  Ennen ensimmäistä sukellusta, saat tilaisuuden perehtyä varusteisiin. Vedessä pääset harjoittelemaan muutamaa perussukellustekniikkaa.

  Lounaan jälkeen sukellamme vielä kerran ennen paluumatkaa mantereelle.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Sea Cave Canoe

  Melontaretki luoliin ja laguuneihin

  Tämä kokopäiväretki yhdistää melonnan ja suurenmoiset luontoelämykset Phang Ngan lahden kuuluisassa kalliosaarten saaristossa. Lue lisää

  Tämä kokopäiväretki yhdistää melonnan ja suurenmoiset luontoelämykset Phang Ngan lahden kuuluisassa kalliosaarten saaristossa.

  Oletko koskaan melonut kanootilla sisään luolan suuaukosta, joka on niin matala, että sinun pitää painautua melkein kanootin pohjalle päästäksesi läpi? Se on yksi monista jännittävistä kokemuksista, jotka odottavat sinua Sea Cave Canoe -retkellä.Tämä tavallisesta poikkeava kokemus tarjoaa suurenmoisia luontoelämyksiä merellä, Phuketin ja Krabin välissä sijaitsevalla Phang Ngan lahdella.

  Alueella on paljon korkeita ja kapeita kalkkikivisaaria. Osa saarista kohoaa 200-300 m korkeuteen suoraan merestä. Maisema on erilainen ja kiehtova.

  Vieri vieressä sijaitsevien saarien väliisiin suojapaikkoihin, on muodostunut kauniita laguuneita, joihin melomme kanooteilla. Taitavat paikallisoppaat melovat meidät luoliin ja kapeisiin kulkuväyliin. Suojaisassa laguunissa odottaa koskematon luonto. Pidä silmät auki ja voit hyvällä onnella nähdä joitakin niistä aroista eläimistä, jotka asustavat täällä.

  Kokopäiväretki sisältää lounaan ja tarjoaa kaunista luontoa ja rentoutumista.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Sukellus Phi Phi (Raya Divers)

  Sukellusta korallien ja kalojen keskellä

  Suositut Phi Phi -saaret tarjoavat jokaiselle jotakin. Tänne tullaan aina uudelleen. Lue lisää

  Suositut Phi Phi -saaret tarjoavat jokaiselle jotakin. Tänne tullaan aina uudelleen.

  Lähde Thaimaan parhaimpien sukelluspaikkojen äärelle Phi Phi -saarille. Sukellamme päivän aikana kolme kertaa veneestä eri paikoissa saarten ympärillä.

  On hyvin mahdollista, että näet pinnan alla suuria kalaparvia, mustekaloja, leopardihaita ja paljon muuta. Nautimme yhteisen lounaan aluksella.

  Ainoastaan sertifioidut sukeltajat voivat osallistua retkelle.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Sukellus Racha Noi

  Sukellusta kirkkaissa vesissä

  Lähde retkelle ja koe Thaimaan parhaimpia sukelluspaikkoja Racha Noin äärellä. Lue lisää

  Lähde retkelle ja koe Thaimaan parhaimpia sukelluspaikkoja Racha Noin äärellä.

  Racha Noi on suosittu sukelluspaikka hieman kokeneemmille sukeltajille, sillä täällä on syvemmät vedet ja virtaukset ovat usein voimakkaampia kuin läheisillä saarilla. On hyvin mahdollista, että näet sekä valashain että rauskuja.

  Sukellamme päivän aikana kahdesti ja nautimme lounaan veneellä. 

  Ainoastaan sertifioidut sukeltajat voivat osallistua retkelle.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Sukellus Racha Yai (Raya Divers)

  Sukellusta kirkkaissa vesissä

  Lähde retkelle ja koe Thaimaan parhaimpia sukelluspaikkoja Racha Yain äärellä. Lue lisää

  Lähde retkelle ja koe Thaimaan parhaimpia sukelluspaikkoja Racha Yain äärellä.

  Lähdemme veneellä Racha Yain saarelle, jossa on tarjolla ensiluokkaista sukellusta rennossa ympäristössä ilman tungosta. Sukellamme aina pienissä ryhmissä ja pyrimme välttämään paikkoja, joissa on suuria veneitä ja paljon ihmisiä.

  Sukellamme päivän aikana kahdesti, eri paikoissa. Nautimme veneellä myös yhteisen lounaan.

  Ainoastaan sertifioidut sukeltajat voivat osallistua retkelle.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Viidakkovaellus Khao Sokissa, 2 päivää

  Ole yhtä trooppisen sademetsän kanssa

  Kun haluat tuntea Thaimaan trooppisen luonnon lähelläsi, on tämä kahden päivän retki loistava valinta. Ensimmäisen päivän vietät mm. norsun selässä ja kanootissa. Nukuttuasi yön viidakon äänien keskellä saat seuraavana päivänä vaeltaa itse sademetsässä. Lue lisää

  Kun haluat tuntea Thaimaan trooppisen luonnon lähelläsi, on tämä kahden päivän retki loistava valinta. Ensimmäisen päivän vietät mm. norsun selässä ja kanootissa. Nukuttuasi yön viidakon äänien keskellä saat seuraavana päivänä vaeltaa itse sademetsässä.

  Ensimmäisenä päivänä suuntaamme Khao Sokin kansallispuiston höyryävään sademetsään. Korokkeelta nouset norsun pään takana olevaan satulaan. Norsun ohjaaja istuu edessäsi norsun niskassa ja ohjaa tämän valtavan eläimen rauhalliselle ratsastusretkelle halki joen varrella kasvavan tiheän viidakon. Noin 45 minuutin ratsastuksen jälkeen on aika nousta kyydistä näköalapaikalla Khao Sokissa ja Apinatemppelillä.

  Sitten onkin lounaan aika – ruokalistalla on erilaisia makuja thaikeittiöstä. Lounaan jälkeen istumme mukavasti kanootteihin, jotka vievät meidät tunnelmalliselle matkalle joelle, jota reunustaa upea vehreys.

  Tähän asti ohjelma on sama kuin yhden päivän retkellä. Mutta yhden päivän retkelle osallistuvien palatessa takaisin hotelleihinsa, jäävät kahden päivän retken valinneet viettämään yön Khao Sokissa.

  Hiljaisuus laskeutuu auringonlaskun myötä, mikä tuo luonnon vieläkin lähemmäs. Kaikkien ympäröivän viidakon tuoksujen ja äänien keskellä nautimme thaipäivällisen, kuljemme hetken pitkin joen vartta ja asetumme sitten yöksi bungaloweihin.

  Toisen päivän aamuna heräämme sopivasti aamiaiselle, jonka nautimme katsellen virtaavaa vettä. Sitten on aika sitoa mukavimpien kenkien nauhat ja täyttää vesipullot, jotta pidempi vaellus sademetsän rinteillä voi alkaa.

  Silloin tällöin ylitämme pieniä jokia tai kuljemme niiden vartta. Monien kasvien joukossa näemme mm. villejä banaanikasveja ja viikunapuita, liaaneja, kookospalmuja, bambuja ja villejä orkideoita. Opas pysähtelee matkan varrella kertoakseen sademetsän kasveista ja eläimistä. Sammakoihin ja uteliaisiin apinoihin törmääminen ei ole harvinaista.

  Mukavan väsyneenä ja täynnä uusia elämyksiä palaamme vaelluksen jälkeen sivilisaation pariin. Nämä kaksi päivää Khao Sokin eksoottisessa ja vaihtelevassa luonnossa ovat varmasti ikimuistoisia.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Luonto & Ulkoilu

 • Viikonloppumarkkinat Phuket Townissa

  Tee löytöjä värikkäässä miljöössä

  Tee loman parhaat kaupat ja koe samalla Phuketin suurimpien paikallisten markkinoiden tuoksut ja värit. Täällä on melkein mitä vain – ja houkuttelevaan hintaan. Lue lisää

  Tee loman parhaat kaupat ja koe samalla Phuketin suurimpien paikallisten markkinoiden tuoksut ja värit. Täällä on melkein mitä vain – ja houkuttelevaan hintaan.

  Jos pidät shoppailusta ja ihmisiä vilisevien markkinapaikkojen tunnelmasta, on Weekend Market Phuket Townissa sinulle oikea paikka. Markkinoilla on tarjolla lähes kaikkea autuaassa sekasotkussa: kaloista, äyriäisistä ja eksoottisista hedelmistä aina kauniisiin veistoksiin, vaatteisiin, silkkikankaisiin, nahkatuotteisiin ja elektroniikkaan.

  Lähdemme ajamaan markkinoille Phuket Towniin iltapäivällä, kun aurinko ei enää paista niin kuumasti. Perille päästyämme sinulla on omaa aikaa kuljeskella markkina-alueella. Muista, että myyjien antamissa lähtöhinnoissa on usein runsaastikin tinkimisenvaraa.

  Kokeile myös paikallisen keittiön herkkuja ravintoloissa tai katukeittiöissä, jotka tarjoavat kanawokkiannoksia, hedelmiä, nuudeleita, kalaa ja lihaa – jokaiselle löytyy varmasti jotain.

  Hyviä ostoshetkiä!

  Sulje

  Ilta / Shoppailu