Finnmatkojen Centara Kata Beach FFFF

Centara Kata Beach FFFF

Paras perhehotellimme Katan alueella

Blue Star Centara Kata Beach on alueen paras perhehotelli! Hotellista löytyy sekä huoneita että huoneistoja, joihin varmasti sopii koko perhe. Hotelli sijaitsee lähellä Katan keskustaa ja kävelymatkan päässä rannalta. Hotellin tarjoamia palveluja ovat muun muassa kolme allasaluetta, perheaktiviteetit ja ylelliset spa-hoidot. Näytä lisää

Blue Star Centara Kata Beach on alueen paras perhehotelli! Hotellista löytyy sekä huoneita että huoneistoja, joihin varmasti sopii koko perhe. Hotelli sijaitsee lähellä Katan keskustaa ja kävelymatkan päässä rannalta. Hotellin tarjoamia palveluja ovat muun muassa kolme allasaluetta, perheaktiviteetit ja ylelliset spa-hoidot.

Hotellialue koostuu useasta rakennuksesta palmujen ja muun eksoottisen kasvillisuuden ympäröimänä. Korkeat, vihreät bambukasvit jakavat alueen kolmeen erilaiseen osaan. Mikäli et halua kävellä rannalle, hotellilla on sinne maksuton bussikuljetus muutaman kerran aamupäivisin.

Kolme erilaista allasaluetta
Altaista suurin on myös tunnelmaltaan vilkkain. Täällä on pieni vesiliukumäki ja allasbaari, josta on saatavissa pieniä välipaloja. Toinen uima-altaista on pienempi, mutta sen allasalue on avoimempi. Waves-baarista löytää varmasti koko perhe mieleistänsä suuhun pantavaa. Pienin allasalueista sijaitsee lähellä hotellin spata, ja on tarkoitettu aikuisille rauhallisempaan rentoutumiseen.


Sopii lapsiperheille
  • Helppo liikkua lastenvaunujen kanssa
  • Oma meny lapsille yhdessä hotellin ravintoloista
  • Pienimmät lapset voivat osallistua Bamsejumppaan, Bamseaamiaiselle ja minidiskoon
  • Perheille suunnattuja aktiviteetteja usean kerran viikossa
  • Biljardi ja pöytätennis

Varaa ateriat etukäteen
Varatessasi kahden hengen hotellihuoneen, sisältyy aamiainen hintaan ja lisäpalveluna voit varata joko täysi- tai puolihoidon. Puolihoito (meny-ateriat tai noutopöytä) on alle 12-vuotiaille maksuton, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon. Huoneiston hintaan ei sisälly aterioita, mutta voit halutessasi varata aamiaisen tai puolihoidon lisäpalveluna.

Halutessasi voit vaihtaa jonkun päivällisistä lounaaseen. Ateriat tarjoillaan Seasons-ravintolassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, amerikkalainen aamiaispöytä. TAI Majoitus huoneistossa, ei aterioita. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje