Finnmatkojen Alpina Phuket Nalina Resort & Spa FFF+
Perhelöytö

Alpina Phuket Nalina Resort & Spa FFF+

Suosittu perheiden keidas Katalla

Alpina Phuket Nalina Resort & Spa on erittäin suosittu hotelli Kata Beachillä, joka ennen kaikkea sopii perheille. Hotellissa on huoneita jopa viidelle. Alpinassa asut hieman kauempana rannalta, mutta hotelli tarjoaa kyydin rannalle useita kertoja päivässä. Näytä lisää

Alpina Phuket Nalina Resort & Spa on erittäin suosittu hotelli Kata Beachillä, joka ennen kaikkea sopii perheille. Hotellissa on huoneita jopa viidelle. Alpinassa asut hieman kauempana rannalta, mutta hotelli tarjoaa kyydin rannalle useita kertoja päivässä.

Saapuessasi hotellialueelle, et voi välttyä aistimasta hotellin rauhallista ilmapiiriä sekä siistiä ja hyvinhoidettua yleisilmettä. Ympäristö on todella rauhallinen ja viidakkomaisen vehreä.

Uima-altaat
Hotellin suurta allasaluetta ympäröivät huojuvat palmut ja vehmas kasvillisuus. Osassa allasta on viettävä pohja, jolloin syntyy lähes rantamainen tunne altaaseen mentäessä. Lasten kanssa matkustaessasi hotellin lastenaltaan lisäksi pieni, katettu leikkipaikka on varmasti suosikkipaikka.

Rentouttavia hoitoja
Aikuiset arvostavat varmasti rentouttavaa hetkeä hotelli Alpinan spassa. Spa-osastolla on myös sauna sekä pieni kuntoilutila.

Varaa puolihoito
Puolihoito on varattavissa lisämaksusta, päivällismenyyn voit halutessasi vaihtaa lounaaseen. Alle 12-vuotiaat syövät maksutta, kun aikuiset varaavat puolihoidon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje