Finnmatkojen Phunawa Resort FFF+
Perhelöytö

Phunawa Resort FFF+

Moderni huoneistohotelli Karonin rauhallisessa osassa

Phunawa Resort on moderni huoneistohotelli Phuketissa, hieman sivummalla Karonin rauhallisessa osassa. Reilun kävelymatkan päässä on Karonin keskusta ravintoloineen, baareineen ja kauppoineen. Näytä lisää

Phunawa Resort on moderni huoneistohotelli Phuketissa, hieman sivummalla Karonin rauhallisessa osassa. Reilun kävelymatkan päässä on Karonin keskusta ravintoloineen, baareineen ja kauppoineen.

Huoneistohotelli Phunawa Resort (aiemmalta nimeltään Dewa Karon) sijaitsee rinteessä. Huoneistoissa on tilaa jopa viidelle; niissä on makuuhuoneiden lisäksi moderni kylpyhuone, tilava olohuone ja avokeittiö.

Olkaa kuin kotonanne
Toimivat ja tilavat huoneistot mahdollistavat rentouttavan lomanvieton, voit vaikka katsoa dvd-elokuvia illalla olohuoneessa.

Jos haluat päästä ruoanlaitosta lomallasi, voit käydä hotellin pääravintolassa. The Island Dining sijaitsee allasalueen ympäröimällä omalla "saarella". Ravintolan terassilla voit nauttia vaikka paikallisen oluen tai jonkin värikkään drinkin.

Rauhallinen allas
Kanavamaisella allasalueella on rauhallinen ja kodikas ilmapiiri. Phunawa Resort järjestää bussikuljetuksen Karonille, lähtö aamiaisen jälkeen ja paluu iltapäivällä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, aamiaispöytä.

Sulje