Finnmatkojen Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa FFFFF

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa FFFFF

Yksi Karonin parhaista hotelleista

Hinta alk.
1 440 e
13.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Hilton Phuket Arcadia Resort & Span taso täyttää vaativankin matkailijan toiveet. Jokainen pienikin yksityiskohta on tarkkaan harkittu, jotta kaikki viihtyisivät. Hotellilla on viisi uima-allasta ja mahdollisuus pelata tennistä, käydä spa-hoidoissa tai kuntosalilla. Näytä lisää
Hinta alk.
1 440 e
13.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Hilton Phuket Arcadia Resort & Span taso täyttää vaativankin matkailijan toiveet. Jokainen pienikin yksityiskohta on tarkkaan harkittu, jotta kaikki viihtyisivät. Hotellilla on viisi uima-allasta ja mahdollisuus pelata tennistä, käydä spa-hoidoissa tai kuntosalilla.

Saapuessasi Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa -hotelliin, on kuin astuisit aivan toiseen maailmaan. Hotellialue on tosiaan suurin koko eteläisessä Thaimaassa. Lisäksi Karonin keskusta ja sen hyvät ostosmahdollisuudet, ravintolat ja baarit sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Uima-altaita näköalalla ja vesiputouksilla
Hilton Phuket Arcadialla on viisi allasaluetta, joista voit valita mieleisesi; yhdeltä allasalueista on jopa näköala merelle. Uima-altaita ympäröivät hyvin hoidetut nurmialueet ja trooppinen kasvillisuus. Lasten suosikki on yleensä ollut vesiliukumäki, joka kulkee vesiputouksen läpi. Karonin ranta sijaitsee kadun toisella puolella ja soveltuu hyvin kävelyihin pitkin vesirajaa.

Kuntoile tai rentoudu
Aktiiviset lomailijat voivat pelata tennistä, squashia tai jalkapalloa tai treenata golfputteja hotellin puttiviheriöllä. Hilton Phuket Arcadian spassa on tarjolla runsas valikoima erilaisia hoitoja. Muita hotellin palveluita ovat kuntosali, kauneushoitola ja pianobaari.

Lisäpalveluna voit varata puoli- tai täysihoidon (ateriat tarjoillaan noutopöydästä).

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje