Finnmatkojen Diamond Cottage Resort & Spa FFF+
Parhaalla paikalla

Diamond Cottage Resort & Spa FFF+

Suosittu hotelli erinomaisella paikalla

Karonin ja Katan rantojen välissä sijaitseva Diamond Cottage Resort & Spa on yksi arvostetuimmista hotelleistamme Phuketissa. Asiakkaamme arvostavat ennen kaikkea hotellin sijaintia muutaman minuutin kävelymatkan päässä Katan keskustan kaupoista ja monista ravintoloista. Näytä lisää

Karonin ja Katan rantojen välissä sijaitseva Diamond Cottage Resort & Spa on yksi arvostetuimmista hotelleistamme Phuketissa. Asiakkaamme arvostavat ennen kaikkea hotellin sijaintia muutaman minuutin kävelymatkan päässä Katan keskustan kaupoista ja monista ravintoloista.

Diamond Cottage Resort & Spa on rakennettu Katan keskustasta kohoavaan rinteeseen ja hotelli sopii erityisesti pariskunnille, jotka matkustavat ilman lapsia. Kun astut sisään hotelliin, toivottaa hotellin henkilökunta sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Lähellä sekä Katan että Karonin rantaa
Hotellin sijainti Karonin ja Katan rantojen välissä mahdollistaa näiden keskenään erilaisten rantojen käytön, mikä tuo mukavaa vaihtelua lomanviettoon.

Kaksi allasaluetta ja spa
Hotelli koostuu kahdesta eri alueesta, joilla molemmilla on oma allasalue. Uudempi alue sijaitsee korkealla pienen mäen päällä. Alemman osan allas on rakennettu terasseille ja alue sopii erinomaisesti rentoutumiseen. Ylemmältä alueelta löytyy myös allasbaari.

Rentoutua voit tietysti myös hotellin spa-osastolla, jossa voit myös käyttää jacuzzia maksutta. Tai ota jumppavaatteet mukaan ja pysy hyvässä kunnossa lomasi aikana.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, amerikkalainen aamiainen. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje