Finnmatkojen Kamala Beach
S?k pris och boka resa

Kamala Beach

Kaunis ja rauhallinen Kamala Beach sijaitsee palmujen reunustamalla niemellä Phuketin länsirannikolla. Täydellinen lomakohde, kun haluat asua rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, silti lähellä Phuketin ostos- ja huvitarjontaa sekä loma-aktiviteetteja. Designhotelli Cape Siennassa voit rentoutua muun muassa spassa ja muiden palveluiden äärellä. Lue lisää

Kaunis ja rauhallinen Kamala Beach sijaitsee palmujen reunustamalla niemellä Phuketin länsirannikolla. Täydellinen lomakohde, kun haluat asua rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, silti lähellä Phuketin ostos- ja huvitarjontaa sekä loma-aktiviteetteja. Designhotelli Cape Siennassa voit rentoutua muun muassa spassa ja muiden palveluiden äärellä.

Kuunsirpin muotoinen Kamala Beachin ranta sijaitsee Phuketin länsirannikolla ja sillä on pituutta useita kilometrejä. Rannan tuntumassa on muutamia viihtyisiä ravintoloita, joissa voit herkutella vaikkapa grillatuilla äyriäisillä tai kookosmaidolla ja sitruunaruoholla höystetyillä annoksilla. Useimmat ravintolat sijaitsevat Kamalan kylässä, rannan eteläpäässä. Kylässä on myös muutamia baareja ja kauppoja, mutta muuten palvelut ovat vähäiset.

Kaunista designia ja lyömätön merinäköala
Molemmat hotellimme kuuluvat Uniikkien hotellien luokkaan ja sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille, jotka haluavat asua hyvin ja rauhallisessa ympäristössä. Designhotelli Cape Sienna sijaitsee kalliolla, josta on suurenmoiset näkymät turkoosille merelle. Novotel Phuket Kamala Beach on huippumoderni hotelli, jolla on baari katolla ja allasalue rannan äärellä.

Lähellä Patongia…
Jos kaipaat vaihtelua Kamalan rauhalliseen elämään, suuntaa Patongille, jonne on vain 10 minuutin matka autolla. Patongilta löydät muun muassa laajan ravintolatarjonnan, yömarkkinat ja ostoskeskus Jungceylonin, jossa on yli 200 tyylikästä liikettä. Täältä löydät kaikkea merkkivaatteista käsitöihin ja elektroniikkaan.

...ja Surin Beachia

Lähes yhtä lähellä on viihtyisä Surin Beach, jossa sijaitsevat myös Catch Beach Club ja Pla Beach Club, kaksi suosittua paikkaa, jotka ovat avoinna niin päivisin kuin iltaisinkin. Jälkimmäinen on suosittu myös häidenviettopaikkana. Kiinnostuessasi voit kysyä järjestelyistä lisätietoa meiltä.


Mielenkiintoisia retkiä
  • Veneretkiä Bounty Islandille, Coral Islandille tai Phi Phi -saarille
  • Sukellusta ja snorklausta aloittelijoille ja kokeneille
  • Viidakkovaellusta, melontaa ja elefantilla ratsastusta
  • Pyöräilyä Koh Yao Noilla


Yhdistä lomaasi TEMA-matka

Voit myös yhdistää lomaasi viikon TEMA-kiertomatkan. Tällöin pääset kokemaan vene- ja kanoottiretkiä, viidakkovaelluksia sekä tutustumaan luoliin, buddhalaisiin temppeleihin ja eksoottisiin markkinoihin ammattitaitoisen oppaan johdolla. Valitse joko:

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 45 min. ja paluu n. 11 t 45 min.

Lentokenttäkuljetus:

Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Kamalassa n. 45 min. Näytä lisää

Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Kamalassa n. 45 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka

Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin

Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit