Finnmatkojen Bandara Resort & Spa FFFF

Bandara Resort & Spa FFFF

Kaksi allasaluetta ja arvostettu henkilökunta

Hinta alk.
1 865 e 1 880 e
27.02.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Bandara Resort & Spa sijaitsee aivan hienon Bophut-rannan äärellä Koh Samuin pohjoisrannikolla. Hotelli on erittäin hyvin hoidettu ja sen henkilökunta on pidettyä ja palveluhenkistä. Puolihoito (sis. lounas tai illallismenyy) on varattavissa lisämaksusta. Näytä lisää
Hinta alk.
1 865 e 1 880 e
27.02.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Bandara Resort & Spa sijaitsee aivan hienon Bophut-rannan äärellä Koh Samuin pohjoisrannikolla. Hotelli on erittäin hyvin hoidettu ja sen henkilökunta on pidettyä ja palveluhenkistä. Puolihoito (sis. lounas tai illallismenyy) on varattavissa lisämaksusta.

Fisherman Village, jossa on useita ravintoloita ja kauppoja, sijaitsee vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Ja jos kaipaat laajempaa ostos- ja ravintolatarjontaa, pääset Chawengiin helposti taksilla.

Kaksi allasaluetta
Koko suurta hotellialuetta ympäröi viidakkomaisema. Rakennukset sijaitsevat kulmittain pääaltaan kanssa, jota koristavat valkoiset kivipatsaat. Altaan toista pitkää sivua myötäilevät pienet porealtaat. Toinen allasalue sijaitsee aivan rannalla. Molemmilla allasalueilla ja rannalla on puiset aurinkotuolit sekä -varjoja.

Kuntosali, spa ja aktiviteetteja
Asiakkaiden käytössä on myös kuntosali, pikkukauppoja sekä korkeatasoinen spa. Lisäksi päivittäin järjestetään erilaisia aktiviteetteja, kuten ruoanlaittokursseja sekä monenlaista urheilua.

Yhdistä Bangkok lomaasi
Voit maksutta vaihtaa joko matkan kaksi ensimmäistä tai kaksi viimeistä yöpymistä Koh Samuilla yöpymisiin hotelli Century Parkissa Bangkokissa. Varataan jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä. Amerikkalainen aamiainen.

Sulje