Finnmatkojen Sai Kaew Beach Resort FFFF

Sai Kaew Beach Resort FFFF

Perhehotelli Koh Sametin rannalla

Hinta alk.
1 381 e 1 846 e
27.02.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
  Näytä lisää
Hinta alk.
1 381 e 1 846 e
27.02.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

 

Sai Kaew Beach Resortin sijainti paratiisisaari Koh Sametin suosituimmalla rannalla on kuin unelma. Hotellilla on kolme allasaluetta, ja huoneissa tilaa jopa viidelle. Lapsiystävälliset rannat ja keskusta sijaitsevat kävelyetäisyydellä. 

Tämä perheystävällinen hotelli soveltuu todellista rentoutumislomaa kaipaaville. Sai Kaew Beach Resortissa voit nauttia rauhasta ja verkkaisesta lomatunnelmasta aidolla thaimaalaisella saarella, kaukana suurempien matkailukohteiden hälinästä.

Kolme allasaluetta, kuntosali ja hierontaa
Lomahotellilla on kolme allasaluetta. Hotellin ravintolasta avautuu kaunis näköala merelle. Lisäksi hotellilla on leikkipaikka lapsille, kuntosali, sauna sekä mahdollisuus hierontaan ja lentopallon pelaamiseen.

Lapsiystävällinen ranta ja kävelymatka keskustaan
Sai Kaew Beach Resort sijaitsee Koh Sametin tunnetuimmalla rannalla, saaren koillisosassa. Ranta on myös koko saaren lapsiystävällisin, täällä on myös mahdollista harrastaa monenlaista vesiurheilua. Saaren pieneen keskustaan kävelet noin kymmenessä minuutissa.

 

Varaa puolihoito
Voit myös varata etukäteen puolihoidon, johon sisältyy noutopöytäaamiaisen lisäksi päivällismenyy The Zea -ravintolassa.

Yhdistä Bangkok lomaasi
Voit maksutta vaihtaa joko matkan kaksi ensimmäistä tai kaksi viimeistä yöpymistä Koh Sametilla yöpymisiin hotelli Century Parkissa Bangkokissa. Varataan jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

 

Sulje