Sai Kaew Beach Resort FFFF

Perhehotelli Koh Sametin rannalla

Sai Kaew Beach Resortin sijainti paratiisisaari Koh Sametin suosituimmalla rannalla on kuin unelma. Hotellilla on kolme allasaluetta, ja huoneissa tilaa jopa viidelle. Lue lisää

Sai Kaew Beach Resortin sijainti paratiisisaari Koh Sametin suosituimmalla rannalla on kuin unelma. Hotellilla on kolme allasaluetta, ja huoneissa tilaa jopa viidelle.

Tämä perheystävällinen hotelli soveltuu todellista rentoutumislomaa kaipaaville. Sai Kaew Beach Resortissa voit nauttia rauhasta ja verkkaisesta lomatunnelmasta aidolla thaimaalaisella saarella, kaukana suurempien matkailukohteiden hälinästä.

Lapsiystävällinen ranta ja kävelymatka keskustaan
Sai Kaew Beach Resort sijaitsee Koh Sametin tunnetuimmalla rannalla, saaren koillisosassa. Ranta on myös koko saaren lapsiystävällisin, täällä on myös mahdollista harrastaa monenlaista vesiurheilua. Saaren pieneen keskustaan kävelet noin kymmenessä minuutissa.

Kolme allasaluetta, kuntosali ja hierontaa
Lomahotellilla on kolme allasaluetta. Hotellin ravintolasta avautuu kaunis näköala merelle. Lisäksi hotellilla on leikkipaikka lapsille, kuntosali, sauna sekä mahdollisuus hierontaan ja lentopallon pelaamiseen.

Majoitukseksi voit valita hieman vaatimattoman bungalowin, hotellihuoneen allasnäköalalla tai superiorhuoneen, josta on rajoitettu merinäköala.

Varaa puolihoito
Voit myös varata etukäteen puolihoidon, johon sisältyy noutopöytäaamiaisen lisäksi päivällismenyy The Zea -ravintolassa. Alle 13-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan puolihoito etukäteen.

Yhdistä Bangkok lomaasi
Voit maksutta vaihtaa joko matkan kaksi ensimmäistä tai kaksi viimeistä yöpymistä Koh Sametilla yöpymisiin hotelli Century Parkissa Bangkokissa. Varataan jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit