Finnmatkojen Koh Samet

Koh Samet

Koh Samet on kaunis palmujen peittämä saari Siaminlahdella, muutaman tunnin matkan päässä Bangkokista. Tunnelma saarella on kiireetön ja valkeita hiekkarantoja riittää toinen toisensa perään. Hotellivalikoimassamme on nykyaikaisia hotelleja runsain palveluin. Lue lisää

Koh Samet on kaunis palmujen peittämä saari Siaminlahdella, muutaman tunnin matkan päässä Bangkokista. Tunnelma saarella on kiireetön ja valkeita hiekkarantoja riittää toinen toisensa perään. Hotellivalikoimassamme on nykyaikaisia hotelleja runsain palveluin.

Pisaranmuotoinen ja harvaan asuttu Koh Sametin saari vain kuusi kilometriä pitkä pohjoisesta etelään. Asutus on pääosin lomahotelleja sekä vaatimattomia kalastajakyliä. Itärannikolla liidunvalkeat rannat sijaitsevat niin lähellä toisiaan, että voit kulkea rantaviivaa seuraten rannalta toiselle.

Päivällinen rannalla auringonlaskun aikaan
Suurimmilla rannoilla on kodikkaita ravintoloita, joissa voit nauttia thaimaalaisen keittiön herkuista varpaat pehmeään hiekkaan upotettuna. Laajempi tarjonta – vähintään 20 ravintolaa ja vielä enemmän pikkuputiikkeja – löytyy saaren pääkylästä, läheltä Sai Kaew Beach Resort -hotellia.

Snorklausta ja purjejollia
Mukava tapa kierrellä saarta on tehdä veneretkiä tai kulkea pickuptaksilla lavalla istuen. Lisäksi tarjolla on runsaasti mahdollisuuksia vesiurheiluun. Täällä voit sukeltaa, snorklata, vuokrata vesiskootterin, kajakin tai purjejollan.

Hotellimme

  • Moderni Sai Kaew Beach Resort saaren suosituimmalla rannalla kivenheiton päässä saaren pienestä keskustasta 
  • Naapurihotellit Ao Prao Resort ja Le Vimarn Cottage & Spa rauhallisella Ao Prao -rannalla länsirannikolla
  • Viiden tähden De Luxe -hotellimme Paradee Koh Sametin eteläisellä niemellä, hotellin kaikki bungalowit ovat suuria, n. 100 m² kokoisia


Yhdistä Bangkokin kanssa
Matkan pituus on kaksi viikkoa ja lento tapahtuu Finnairin reittilennolla Bangkokiin, ilman välilaskuja, noin 10 tunnissa. Matkan hintaan sisältyy bussikuljetus (n. 2,5 t) Ban Phen satamakaupunkiin ja sieltä edelleen veneellä (n. 30 min.) Koh Sametille.

Mikäli haluat tutustua Bangkokiin, voit maksutta vaihtaa joko matkan kaksi ensimmäistä tai kaksi viimeistä yöpymistä Koh Sametilla yöpymisiin Bangkokissa. Varmista Thaimaan sisäisten lentojen ja yöpymisten saatavuus asiakaspalvelustamme hyvissä ajoin. 

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Bangkokiin n. 9 t 45 min. ja paluu n. 11 t 10 min.

Lentokenttäkuljetus:

Bussikuljetus Bangkokin lentokentältä Ban Phehen kestää n. 2 t 40 min, lauttamatka Ban Phestä edelleen Koh Sametille n. 30 min. Näytä lisää

Bussikuljetus Bangkokin lentokentältä Ban Phehen kestää n. 2 t 40 min, lauttamatka Ban Phestä edelleen Koh Sametille n. 30 min.

Kuljetus Koh Sametille sisältyy matkan hintaan. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Lentokenttäkuljetus, kun Koh Samet varataan yhdessä mantereella sijaitsevan lomakohteen kanssa
Jos varaat Koh Sametin yhdistelmämatkana mantereella sijaitsevan lomakohteemme kanssa, voit lisämaksusta varata kuljetuksen, jolloin loman kaikki kuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Sulje