Koh Samet

Koh Samet on kaunis palmujen peittämä saari Siaminlahdella, muutaman tunnin matkan päässä Bangkokista. Tunnelma saarella on mukavan rento ja valkeita hiekkarantoja riittää toinen toisensa perään. Vaikka saari parhaiten sopiikin rauhallisesta lomasta haaveileville, on täällä tarjolla myös vesiurheilua, sukelluskeskuksia, pikkukauppoja sekä viehättäviä ravintoloita. Hotellivalikoimassamme on useita nykyaikaisia hotelleja runsain palveluin. Lue lisää

Koh Samet on kaunis palmujen peittämä saari Siaminlahdella, muutaman tunnin matkan päässä Bangkokista. Tunnelma saarella on mukavan rento ja valkeita hiekkarantoja riittää toinen toisensa perään. Vaikka saari parhaiten sopiikin rauhallisesta lomasta haaveileville, on täällä tarjolla myös vesiurheilua, sukelluskeskuksia, pikkukauppoja sekä viehättäviä ravintoloita. Hotellivalikoimassamme on useita nykyaikaisia hotelleja runsain palveluin.

Pisaranmuotoinen Koh Sametin saari on vain kuusi kilometriä pitkä pohjoisesta etelään. Rannikkoa reunustaa noin kymmenkunta valkeaa, hienohiekkaista rantaa. Asutus on pääosin lomahotelleja sekä vaatimattomia kalastajakyliä, keskemmällä saarta kasvaa tiheä viidakko. Koh Samet on luokiteltu luonnonpuistoalueeksi vuodesta 1981 lähtien, mikä on edesauttanut rennon tunnelman säilymisessä.

Vesiurheilua ja viehättäviä ravintoloita
Jos kyllästyt aurinkotuolissa loikoiluun, on tarjolla runsaasti mahdollisuuksia vesiurheiluun. Täällä voit sukeltaa, snorklata, vuokrata vesiskootterin, kajakin tai purjejollan. Koh Sametin rannoilla on monta kodikasta ravintolaa, joissa voit nauttia thaimaalaisen keittiön herkuista varpaat pehmeään hiekkaan upotettuna. Laajempi tarjonta – vähintään 20 ravintolaa ja vielä enemmän pikkuputiikkeja – löytyy saaren pääkylästä, läheltä Sai Kaew Beach Resort -hotellia.

Uusi ranta joka päivälle
Koh Sametin itärannikolla rannat sijaitsevat niin lähellä toisiaan, että voit kulkea rantaviivaa seuraten rannalta toiselle. Upeita rantoja löytyy läheltä hotellejamme yhtä lailla niin pohjois- kuin länsirannikoltakin. Mukava tapa kierrellä saarta on tehdä veneretkiä, mutta nopeimmin kuljet pickuptaksilla. Hyppäät lavalle, ja matkustat edullisesti juuri sinne minne haluat. Kannattaa varautua kuitenkin sangen epätasaiseen matkantekoon, sillä vaatimattomat soratiet ovat sekä kuoppaisia että mäkisiä.

Hotelli aivan rannalla

Hotelleistamme suosituin on nykyaikainen ja hyvinvarusteltu Sai Kaew Beach Resort. Täällä asut saaren suosituimmalla rannalla ja lisäksi vain kivenheiton päässä saaren pienestä keskustasta. Lähellä rantaa sijaitsevia hotelleja on valikoimassamme myös pohjois- ja länsirannikolla. Tasokkaimmin asut viiden tähden Paradee-hotellissa, joka on yksi De Luxe -hotelleistamme. Hotelli sijaitsee Koh Sametin eteläisellä niemellä, ja sen bungalowit ovat kaikki suuria, n. 100 m² kokoisia.

Yhdistä Bangkokin kanssa

Matkan pituus on kaksi viikkoa ja lento tapahtuu Finnairin reittilennolla Bangkokiin, ilman välilaskuja, noin 10 tunnissa. Matkan hintaan sisältyy bussikuljetus (n. 2,5 t) Ban Phen satamakaupunkiin ja sieltä edelleen veneellä (n. 30 min.) Koh Sametille. Mikäli haluat tutustua Bangkokin vilskeeseen ja nähtävyyksiin muutaman päivän ajan, voit maksutta vaihtaa joko matkan kaksi ensimmäistä tai kaksi viimeistä yöpymistä Koh Sametilla yöpymisiin Bangkokissa.

Bangkokin retkipaketti
Jos päätät viettää nämä pari päivää Bangkokissa, voit varata samalla myös retkipakettimme, joka sisältää monia kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Kahden, puoli päivää kestävän, englannin kielellä opastetun retken aikana pääset tutustumaan Chinatowniin, kukkamarkkinoille, Grand Palaceen, "Smaragdibuddhan temppeliin" (Wat Phra Keo), "Aamunkoiton temppeliin" (Wat Arun) ja "Makaavan Buddhan temppeliin" (Wat Pho), sekä lisäksi kokemaan kaupungin kanaalit veneretkellä. Retkipaketista voit lukea lisää Bangkokin esittelystä, ja voit varata sen jo etukäteen, ennen matkaa.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Bangkokiin n. 9 t 45 min. ja paluu n. 11 t 10 min.
Lentokenttäkuljetus: Bussikuljetus Bangkokin lentokentältä Ban Phehen kestää n. 2 t 40 min, lauttamatka Ban Phestä edelleen Koh Sametille n. 30 min. Näytä lisää

Bussikuljetus Bangkokin lentokentältä Ban Phehen kestää n. 2 t 40 min, lauttamatka Ban Phestä edelleen Koh Sametille n. 30 min.

Kuljetus Koh Sametille sisältyy matkan hintaan. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Lentokenttäkuljetus, kun Koh Samet varataan yhdessä mantereella sijaitsevan lomakohteen kanssa
Jos varaat Koh Sametin yhdistelmämatkana mantereella sijaitsevan lomakohteemme kanssa, voit lisämaksusta varata kuljetuksen, jolloin loman kaikki kuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Sulje

Suosituimmat hotellit