Finnmatkojen Sea Sand Sun FF+

Sea Sand Sun FF+

Pelkistetty hotelli kauniissa ympäristössä Koh Lantalla

Hinta alk.
850 e 920 e
15.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Sea Sand Sun -hotellissa tärkeintä on nauttia lomapäivistä. Luonnonkauniin Klong Khong -rannan äärellä sijaitsevassa hotellissa vallitsee ihanan rento tunnelma.  Näytä lisää
Hinta alk.
850 e 920 e
15.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Sea Sand Sun -hotellissa tärkeintä on nauttia lomapäivistä. Luonnonkauniin Klong Khong -rannan äärellä sijaitsevassa hotellissa vallitsee ihanan rento tunnelma. 

Tämä hotelli sopii sinulle, joka haluat ottaa rennosti ja nauttia yksinkertaisesta lomaelämästä ilman ylellisyyksiä. Rannalla on suuri vaihtelu nousu- ja laskuveden välillä, laskuveden aikana on runsaasti kiviä esillä. 

Allas rannan äärellä
Hotelli sijaitsee eksoottisella puutarha-alueella ja koostuu bungaloweista ja pienemmästä hotellirakennuksesta. Sea Sand Sunin pieni uima-allas sijaitsee bungalowien keskellä, lähellä rantaa. Asut pelkistetysti sisustetussa bungalowissa tai uudemmassa hotellirakennuksessa. 

Ravintolassa palmunlehdistä tehty katto
Tilaa kylmä hedelmäjuoma tai jokin maukkaista thairuoka-annoksista, rentoudu aurinkotuolissa ja istu iltaa ravintolan terassilla ja nauti auringonlaskusta. Nämä hetket muistat varmasti pitkään.

Rantaravintoloita ja baareja
Lähistöllä on useita rantaravintoloita, baareja (saattavat aiheuttaa häiriötä) ja pieniä elintarvikekauppoja. Sea Sand Sunissa on mahdollisuus hierontaan. Jos mielit ostoksille tai kaipaat laajempaa ravintolatarjontaa, pääset Koh Lantan suurimpaan kylään, Saladaniin, kätevästi tuk-tukilla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, yksinkertainen amerikkalainen aamiainen.

Sulje