Finnmatkojen Sea Sand Sun FF+

Sea Sand Sun FF+

Pelkistetyt bungalowit kauniissa ympäristössä Koh Lantalla

Hinta alk.
995 e 1 665 e
02.01.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Sea Sand Sun sijaitsee luonnonkauniin Klong Khong -rannan äärellä. Tunnelma on ihanan rento ja täällä todella nautit lomapäivistäsi. Näytä lisää
Hinta alk.
995 e 1 665 e
02.01.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Sea Sand Sun sijaitsee luonnonkauniin Klong Khong -rannan äärellä. Tunnelma on ihanan rento ja täällä todella nautit lomapäivistäsi.

Tämä hotelli sopii sinulle, joka haluat ottaa rennosti ja nauttia yksinkertaisesta lomaelämästä ilman ylellisyyksiä.

Allas rannan äärellä
Hotelli sijaitsee eksoottisella puutarha-alueella ja koostuu bungaloweista ja uudesta hotellirakennuksesta. Sea Sand Sunin pieni uima-allas sijaitsee bungalowien keskellä, lähellä rantaa. Asut vaatimattomasti sisustetuissa bungaloweissa, joissa on kaikissa ilmastointi.

Ravintolassa palmunlehdistä tehty katto
Tilaa kylmä hedelmäjuoma tai jokin maukkaista thairuoka-annoksista, rentoudu aurinkotuolissa ja istu iltaa ravintolan terassilla ja nauti auringonlaskusta. Nämä hetket muistat varmasti pitkään.

Rantaravintoloita ja baareja
Lähistöllä on useita rantaravintoloita, baareja (saattavat aiheuttaa häiriötä) ja pieniä elintarvikekauppoja. Sea Sand Sunissa on mahdollisuus hierontaan. Jos mielit ostoksille tai kaipaat laajempaa ravintolatarjontaa, pääset Koh Lantan suurimpaan kylään, Saladaniin, kätevästi tuk-tukilla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, yksinkertainen amerikkalainen aamiainen.

Sulje