Finnmatkojen Koh Lanta
S?k pris och boka resa

Retket Thaimaa

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • 4 saarta – Snorklausretki

  Saarihyppelyä saariston neljällä kauneimmalla saarella

  Retken ohjelmaan kuuluu vierailu tunnetulla Emerald Cavella sekä pieniä saaria ja kauniita rantoja. Lue lisää

  Retken ohjelmaan kuuluu vierailu tunnetulla Emerald Cavella sekä pieniä saaria ja kauniita rantoja.

  Tämä retki on ehdoton valinta niille, jotka haluavat tutustua Andamaanienmereen. Niinkuin nimikin jo kertoo, päivän aikana tutustutaan neljään eri saareen!

  Yksi päivän kohokohdista on vierailu Emerald Cavessa Koh Mookin saarella. Emerald Cave muodostuu tunneleista, jotka ovat syntyneet tuhansien vuosien saatossa eroosion kuluttaessa kalkkiveä. Melkein 80 metrin pituisen vedentäyttämän tunnelimuodostelman jälkeen edessä avautuu kallion ympäröimä pieni laguuni. Laguunissa on myös pieni hiekkaranta.

  Koh Mookin saaren jälkeen matka jatkuu Koh Chuekiin, Koh Ma'iin ja Koh Ngaisiin, jonka kauniilla rannalla on aikaa rentoutumiselle ja uinnille.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Advanced Open Water Diving

  Jatkokurssi sukellussertifikaatin omaaville

  Tällä kurssilla saat lisää kokemusta ja pääset kehittämään sukellustaitojasi yhdessä ohjaajan johdolla. Kurssi kestää kaksi päivää ja sisältää viisi sukellusta. Lue lisää

  Tällä kurssilla saat lisää kokemusta ja pääset kehittämään sukellustaitojasi yhdessä ohjaajan johdolla. Kurssi kestää kaksi päivää ja sisältää viisi sukellusta.

  Kurssi suoritetaan kahden päivän aikana yhdessä ohjaajan kanssa. Kurssiin kuuluu kaksi pakollista sukellusta, syväsukellus ja navigointi. Muista kolmesta sukelluksesta saat itse päättää oman mielenkiintosi mukaan. Mahdollisia sukelluksia ovat esimerkiksi, vedenalainen valokuvaus, hylkysukellus sekä etsintä ja pelastus.

  Kurssi kestää kaksi päivää ja sisältää enemmän käytäntöä kuin teoriaa.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • Emerald Cave

  Uintiretki smaragdiluolaan

  Kokopäiväretki auringonoton, uinnin ja snorklauksen parissa. Yksi päivän kohokohdista on vierailu Emerald Cave -smaragdiluolassa. Lue lisää

  Kokopäiväretki auringonoton, uinnin ja snorklauksen parissa. Yksi päivän kohokohdista on vierailu Emerald Cave -smaragdiluolassa.

  Retkipäivämme alkaa veneretkellä Koh Mukin saarelle. Pysähdymme Emerald Caven luona, jonka sanotaan toimineen merirosvojen varastettujen aarteiden piilopaikkana. Kuljet sokkeloisten, kalkkikivisten tunneleiden läpi, joita vesi on syövyttänyt tuhansien vuosien ajan. Kun olet uinut läpi lähes 80 metriä pitkän tunnelin, saavut pienelle, kallioiden ympäröimälle laguunille. Täällä on myös pieni hiekkaranta.

  Päivä jatkuu auringonoton, uinnin ja snorklauksen merkeissä.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Jeep Safari

  Viidakko ja vesiputous

  Koh Lanta on tunnettu ennen kaikkea kauniista rannoistaan, mutta saarelta löytyy myös paljon muuta tutkittavaa. Lue lisää

  Koh Lanta on tunnettu ennen kaikkea kauniista rannoistaan, mutta saarelta löytyy myös paljon muuta tutkittavaa.

  Tämän retken aikana matkaamme Koh Lantan rannikkoa etelään päin. Jatkamme matkaa kävellen läpi viidakon ja ylös Koh Lantan vesiputoukselle. Matkalla ylöspäin kuljemme kiehtovassa luonnossa ja pysähdymme myös luolan luokse.

  Matkamme jatkuu kansallispuistoon Koh Lantalta etelään päin, jossa sinulla on mahdollisuus ottaa upeita lomavalokuvia. Ehkäpä pääset siihen maisemakorttiin, josta olet joskus haaveillut.

  Ennen kuin palaamme hotellille teemme viimeisen pysähdyksemme rentouttavalle Bamboo Bayn rannalle. Täällä tarjoillaan kevyt lounas thaimaalaisen keittiön tyyliin.

  Retki sisältää sekä jännitystä että elämyksiä ja soveltuu niille, jotka haluavat kokea aidon viidakon!

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Kaksi sukellusta Phi Phi -saarilla (Raya Divers)

  Kaksi sukellusta haikalojen ja korallien ympäröimänä

  Tutustu kauniiseen merenalaiseen maisemaan Phi Phi -saarten luona Lue lisää

  Tutustu kauniiseen merenalaiseen maisemaan Phi Phi -saarten luona

  Koh Haa koostuu viidestä koskemattomasta saaresta, jotka tunnetaan kristallinkirkkaista vesistään ja suojaisista laguuneistaan. Täällä voit sukeltaa luolissa ja nähdä värikkäitä koralleja ja kaloja, jotka uiskentelevat ympäriinsä laguunin kauniissa merenalaisessa maisemassa. Hyvää tuurilla saatat nähdä myös leopardihaita.

  Retki sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin sukeltajille. Lounas nautitaan aluksella.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Koh Haa - Raya Divers

  Rentoutumista ja värikkäitä koralleja

  Koh Haa on thain kielellä 5 pientä saarta, mutta hauskasti Koh Haa koostuu kuitenkin 6 saaresta! Saarista suurin on nimeltään Koh Haa Yai. Lue lisää

  Koh Haa on thain kielellä 5 pientä saarta, mutta hauskasti Koh Haa koostuu kuitenkin 6 saaresta! Saarista suurin on nimeltään Koh Haa Yai.

  Retki tarjoaa upeaa snorklausta kauniiden värien ja korallien joukossa pienten saarten ympärillä. Retkipäivän aikana pääset sekä snorklaamaan että ottamaan aurinkoa.

  Retki sopii kaikille, niin isoille kuin pienille, sillä voit itse valita haluatko rentoutua veneellä vaiko pulahtaa mereen.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Koh Haa – Snorklausta ja sukellusta

  Rentoutumista ja värikkäitä koralleja

  Koh Haa on thain kielellä 5 pientä saarta, mutta hauskasti Koh Haa koostuu kuitenkin 6 saaresta! Lue lisää

  Koh Haa on thain kielellä 5 pientä saarta, mutta hauskasti Koh Haa koostuu kuitenkin 6 saaresta!

  Retki tarjoaa upeaa snorklausta kauniiden värien ja korallien joukossa pienten saarten ympärillä. Koh Haa on täydellinen retki, jos seurueesta löytyy myös joku sukelluksesta kiinnostunut, sillä päivän aikana tarjoutuu mahdollisuus niin snorklaukseen kuin sukellukseenkin.

  Yhdessä ammattitaitoisten snorklaus- ja sukellusohjaajien kanssa opit lisää merestä ja sen asukkaista. Retki tarjoaa jokaiselle jotakin, niin pienille kuin isommille, sillä voit itse valita haluatko rentoutua veneellä vaiko pulahtaa mereen.

  Mikäli haluat sukeltaa retken aikana, tulee sinun ottaa yhteyttä oppaaseen ennen retkeä. Sukeltamisesta peritään pieni lisämaksu, joka maksetaan paikan päällä.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Kokeile laitesukellusta – Kontiki

  Kokeile sukeltamista skandinaavisen ohjaajan johdolla

  Oletko utelias kokeilemaan sukeltamista? Haluatko kokeilla miltä tuntuu lipua hiljaa veden pinnan alle ja päästä näin lähemmäksi meren asukkeja? Lue lisää

  Oletko utelias kokeilemaan sukeltamista? Haluatko kokeilla miltä tuntuu lipua hiljaa veden pinnan alle ja päästä näin lähemmäksi meren asukkeja?

  Päivän ohjelma koostuu kahdesta sukelluksesta kokeneen ohjaajan opastuksella, yhdellä maailman kauneimmista koralliriutoista. Kurssille ei vaadita mitään aiempaa kokemusta sukeltamisesta. Kurssi on lyhyt, vain päivän mittainen, ja se sopii kaikille niille, jotka haluavat ensimakua sukeltamisesta ennen kuin päättävät, haluavatko jatkaa perehdytystä lajin saloihin muilla sukelluskursseilla.

  Vaikka et itse sukeltaisi, voit kuitenkin tulla sukeltavan matkakumppanisi mukaan varaamalla pelkän veneretken.

  Mikäli majoitut jossakin Ao Nangin hotelleistamme, tulee sinun saapua Ao Nangin rannalle aamulla omatoimisesti. Jos hotellisi sijaitsee Klong Muang Beachilla, retkeen sisältyy kuljetus hotellilta lähtöpaikalle.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Kokeile laitesukellusta – Raya Divers

  Kokeile sukeltamista

  Oletko utelias kokeilemaan sukeltamista? Haluatko kokeilla miltä tuntuu lipua hiljaa veden pinnan alle ja päästä näin lähemmäksi siellä eläviä eläimiä? Lue lisää

  Oletko utelias kokeilemaan sukeltamista? Haluatko kokeilla miltä tuntuu lipua hiljaa veden pinnan alle ja päästä näin lähemmäksi siellä eläviä eläimiä?

  Päivän ohjelma koostuu kahdesta sukelluksesta kokeneen ohjaajan opastuksella, yhdellä maailman kauneimmista koralliriutoista. Kurssille ei vaadita mitään aiempaa kokemusta sukeltamisesta. Kurssi on lyhyt, vain päivän mittainen, ja se sopii kaikille niille, jotka haluavat ensimakua sukeltamisesta ennen kuin päättävät, haluavatko jatkaa perehdytystä lajin saloihin muilla sukelluskursseilla.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Löydä Koh Lanta

  Täydellinen retki koko perheelle

  Kokopäiväretki Koh Lantalla sisältää parhaat palat saaresta: kulttuurista ja luontoelämyksistä vierailuun kumiviljelmällä! Lue lisää

  Kokopäiväretki Koh Lantalla sisältää parhaat palat saaresta: kulttuurista ja luontoelämyksistä vierailuun kumiviljelmällä!

  Lähdemme aamulla matkaan ja suuntaamme kohti Koh Lantan eteläisiä osia. Aamupäivän aikana käymme mm. läheisellä kumiviljelmällä ja mangrovemetsässä ennen kun on aika nauttia yksinkertainen lounas.

  Mukavassa ravintola Viewpointissa vietetyn lounaan jälkeen on ohjelmassa mm. vierailu Lanta Old Townissa samalla kun opas kertoo sekä Koh Lantasta että Thaimaan kulttuurista ja historiasta. Retki on mainio tapa oppia tuntemaan maa paremmin ja ymmärtämään, millaista täällä on elää.

  Erinomainen retki koko matkaseurueelle – oli mukana sitten lapsia, lastenlapsia tai aikuisia ystäviä!

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • PADI Open Water Diver

  Mahdollisuutesi saada sukellussertifikaatti!

  Sinulle, joka haluat tehdä jotain uutta ja jännittävää lomallasi. Kolmen päivän peruskurssin järjestää Kon-tiki sukelluskeskus, jossa on skandinaavista henkilökuntaa. Lue lisää

  Sinulle, joka haluat tehdä jotain uutta ja jännittävää lomallasi. Kolmen päivän peruskurssin järjestää Kon-tiki sukelluskeskus, jossa on skandinaavista henkilökuntaa.

  Kurssin jälkeen voit sukeltaa 18 metrin syvyyteen asti yhdessä toisen luokitetun sukeltajan parina. Mikäli haluat suorittaa useampia kursseja ja edetä sukellusopinnoissasi, tarjolla on useita muitakin sukelluskursseja. Kurssi on järjestetty seuraavasti:

  1. ja 2. päivä Teoriaa, sukellusvarusteiden esittelyä ja teoriakoe. Lisäksi pääset kokeilemaan sukellusvarusteita altaassa.

  3. ja 4. päivä Aika sukeltaa merellä!

  Pinnan alla sinua odottaa kaunis koralliriutta sekä runsas merellinen elämä.

  Sukellusvarusteet, PADI-kurssikirja ja sertifikaattimaksu sisältyvät retken hintaan.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • PADI Open Water Diving Course

  Mahdollisuutesi saada sukellussertifikaatti!

  Neljän päivän peruskurssin aikana saavutat PADI Open Water Diver -luokituksen ja saat sukellustodistuksen. Lue lisää

  Neljän päivän peruskurssin aikana saavutat PADI Open Water Diver -luokituksen ja saat sukellustodistuksen.

  Kurssi on vasta-alkajille tarkoitettu laitesukelluskurssi. Kurssin jälkeen voit sukeltaa 18 metrin syvyyteen asti yhdessä toisen luokitetun sukeltajan parina. Mikäli haluat käydä useampia kursseja ja edetä sukellusopinnoissasi, tarjolla on useita muitakin sukelluskursseja.

  Kurssin pituus on neljä päivää ja opetus järjestetään seuraavasti:

  1. päivä Teoriaa, sukellusvarusteiden esittelyä ja teoriakoe.
  Sukellusta rannalta.

  2. päivä Sukellusta veneestä ja huolellisempi tutustuminen sukelluslaitteisiin ja -varusteisiin.

  3.–4. päivä Viimeisinä kahtena päivänä teemme neljä ns. Open Water -sukellusta merellä. Kurssin jälkeen saat PADI Open Water Diver -sertifikaatin.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • PADI Open Water Diving Course (Raya Divers)

  Mahdollisuutesi saada sukellussertifikaatti!

  Kolmen päivän peruskurssin aikana saavutat PADI Open Water Diver -luokituksen ja saat sukellustodistuksen. Lue lisää

  Kolmen päivän peruskurssin aikana saavutat PADI Open Water Diver -luokituksen ja saat sukellustodistuksen.

  Kurssi on vasta-alkajille tarkoitettu laitesukelluskurssi, jonka järjestää Raya Divers -sukelluskeskus (opastuskieli suomi). Kurssin jälkeen voit sukeltaa 18 metrin syvyyteen asti yhdessä toisen luokitetun sukeltajan parina. Mikäli haluat käydä useampia kursseja ja edetä sukellusopinnoissasi, tarjolla on useita muitakin sukelluskursseja.

  Kurssin pituus on kolme päivää ja opetus järjestetään seuraavasti:

  1. päivä Teoriaa, sukellusvarusteiden esittelyä ja teoriakoe.
  Sukellusta rannalta.

  2. päivä Sukellusta veneestä ja huolellisempi tutustuminen sukelluslaitteisiin ja -varusteisiin.

  3. päivä Viimeisenä päivänä sukellamme lisää merellä. Kurssin jälkeen saat PADI Open Water Diver -sertifikaatin.

  Ikärajoitus retkelle on 10 vuotta. Opetusmateriaali ja sukellusvarusteet sisältyvät hintaan. Kansallispuistomaksu ei sisälly kurssin hintaan (maksetaan erikseen aluksella).

  Emme suosittele retkeä raskaana oleville (kuljemme pikaveneellä).

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • Phi Phi -saaret

  Kauniita rantoja, snorklausta ja saarivaellus

  Suosituilla Phi Phi -saarilla on tarjota jokaiselle jotakin. Jos olet joskus saarilla käynyt, palaat varmasti takaisin. Lue lisää

  Suosituilla Phi Phi -saarilla on tarjota jokaiselle jotakin. Jos olet joskus saarilla käynyt, palaat varmasti takaisin.

  Retki alkaa venematkalla Phi Phi -saarille, joiden edustalla pysähdymme snorklaamaan veneestä käsin suurelle koralliriutalle Phi Phi Donin ympärillä.

  Nautimme lounaan veneessä ja jatkamme matkaa Phi Phi Donille ja Ton Saille. Täällä voit valita itse, haluatko ottaa aurinkoa, uida vai snorklata.

  Phi Phi Donin pysähdyksen jälkeen lähdemme uudestaan snorklaamaan koralliriutalle.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Phi Phi venesnorklaus Koh Lantalta

  Snorklaa koralliriutoilla

  Kokopäivä merellä veneestä snorklaten. Lähde mukaan ja näe kauniit Phi Phi -saaret vedenpinnan alta. Lue lisää

  Kokopäivä merellä veneestä snorklaten. Lähde mukaan ja näe kauniit Phi Phi -saaret vedenpinnan alta.

  Kauniita koralliriuttoja ympäröi useat erilaiset trooppiset kalat. Snorklaamme Raya Diversin suuresta veneestä ja käymme kahdessa tai kolmessa Phi Phi -saarten hienoimmista snorklauspaikoista.

  Jos sinulla käy tuuri näet vapaasti eläviä merikilpikonnia ja jos onni todella lykästää saatat nähdä myös kiltin leopardihain.

  Tervetuloa näkemään muutamia Thaimaan parhaista snorklauspaikoista. Retki järjestetään yhdessä Raya Diversin kanssa.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Sukellus Koh Haa (Raya Divers)

  Koralleja ja laguuneja

  Tämä sukellusretki sopiin niin aloittelijoille kuin kokeneemmille sukeltajille, jotka haluvat nähdä vedenalaista elämää koralliriutan luona. Täällä on runsaasti kaloja ja erilaisia koralleja.  Lue lisää

  Tämä sukellusretki sopiin niin aloittelijoille kuin kokeneemmille sukeltajille, jotka haluvat nähdä vedenalaista elämää koralliriutan luona. Täällä on runsaasti kaloja ja erilaisia koralleja. 

  Koh Haa koostuu viidestä saaresta, jotka tunnetaan kristallinkirkkaista vesistään. Kallioiden suojassa sijaitsevat laguunit ovat kaunista katseltavaa jo ennen kuin sukellat pinnan alle.

  Ensimmäinen sukellus on laguuniin, joka sijaitsee kolmen Koh Haan saaren luona. Täällä on koralliriutta, jonka merenalainen elämä on yksi maailman monimuotoisimmista, värikkyydestä puhumattakaan.

  Jos olet kiinnostunut  sukelluksesta, mutta pohdit vielä sertifikaatin hankkimista, on tämä loistava tilaisuus kokeilla sukeltamista. Kokenut ohjaaja pitää huolen siitä, että sukellus tapahtuu turvallisissa olosuhteissa.

  Lounas nautitaan aluksella. Yksi sukellus ennen lounasta ja yksi lounaan jälkeen ennen paluuta hotellille. 

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Sunset snorkeling & BBQ

  Snorklausta ja grillipäivällinen auringonlaskun aikaan

  Kokopäiväretki, johon sisältyy yhdessäoloa, snorklausta sekä uimista Ao Nangin rannikon ulkopuolella ja lopuksi vielä grillipäivällinen aluksella auringonlaskun aikaan. Lue lisää

  Kokopäiväretki, johon sisältyy yhdessäoloa, snorklausta sekä uimista Ao Nangin rannikon ulkopuolella ja lopuksi vielä grillipäivällinen aluksella auringonlaskun aikaan.

  Snorklaa koko päivä ja nauti sitten venematkasta samalla kun grillit sytytetään aluksella. Upea retki sinulle, joka haluat tutkia kaunista vedenalaista maailmaa Ao Nangin ulkopuolella. Täällä on on yksi Thaimaan lajirikkaimmista koralliriutoista ja pääset snorklaamaan "Nemon" ja kaikenlaisten muiden kalojen kanssa.

  Auringon laskiessa otamme snorklausvarusteet jälleen esiin ja siirrymme katselemaan kuinka vedenalainen maailma muuttuu päivänvalon kadotessa. Käytössämme on veden alla toimivat lamput, joten näemme hyvin pimeydestä huolimatta.

  Snorklauksen jälkeen katetaan pöytään erinomainen grillibuffet ja aluksen baari avautuu. Nyt voit istua alas nauttimaan ruoasta, juomasta ja värikkäästä auringonlaskusta.

  Loistava retki, joka sopii kaikille, jotka haluavat viettää leppoisan päivän merellä.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Thai Cooking Class

  Maittava kokemus

  Opettele laittamaan aitoja thaimaalaisia ruokia ja opi lisää paikallisista mauista ja raaka-aineista Lue lisää

  Opettele laittamaan aitoja thaimaalaisia ruokia ja opi lisää paikallisista mauista ja raaka-aineista

  Päivä alkaa lyhyellä oppitunnilla Thaimaassa käytettävistä mausteista ja vihanneksista. Tuoreita raaka-aineita käytetään melkein kaikissa ruoka-annoksissa ja onkin suuri syy siihen, että thaimaalainen ruoka on niin maukasta. Paikallisten kokkien lempimausteet ovat inkivääri, chili ja valkosipuli.

  Päivän aikana valmistetaan yhteinen lounas yhdessä kokin kanssa. On aika laittaa ruoanlaittotaidot testiin ja valmistaa tyypillisiä thaimaalaisia ruokalajeja.

  Kurssin aikana opitaan myös, kuinka käyttää ruoka-aineita koristeluun, jossa thaimaalaiset ovatkin erityisen hyviä. Porkkanasta voi kehkeytyä niin ruusu, perhonen, kuin jokin muukin vastaavanlainen koriste. Pääset myös itse kokeilemaan taitojasi koristelussa.

  Sulje

  Puolipäiva / Ruoka, juoma & viihde