Finnmatkojen Koh Lanta

Koh Lanta

Koh Lanta houkuttelee monia Thaimaahan kokemaan saaren rentoa tunnelmaa. Upeiden rantojen, rehevien sademetsien, ravintoloiden ja huvien ansiosta Koh Lanta sopii useimmille. Valitse joko Blue Village pienille ja isoille sopivine aktiviteetteineen tai jokin käsinpoimituista vaihtoehdoistamme Perhelöytö-, Rauhallinen keidas- tai Pientä ja kodikasta-luokista. Lue lisää

Koh Lanta houkuttelee monia Thaimaahan kokemaan saaren rentoa tunnelmaa. Upeiden rantojen, rehevien sademetsien, ravintoloiden ja huvien ansiosta Koh Lanta sopii useimmille. Valitse joko Blue Village pienille ja isoille sopivine aktiviteetteineen tai jokin käsinpoimituista vaihtoehdoistamme Perhelöytö-, Rauhallinen keidas- tai Pientä ja kodikasta-luokista.

Koh Lanta sijaitsee Phang Ngan lahden suulla hiukan Krabista ja Phi Phi -saarista etelään. Saari on pohjois-eteläsuunnassa noin 25 km, ja on siten yksi Etelä-Thaimaan suurimmista saarista.

Koh Lantan rannat

Upeimmat rannat löytyvät Koh Lantan länsirannikolta. Alueella sijaitsevat myös hotellimme, joita on neljällä eri rannalla noin 10 kilometrin pituisella rannikkokaistaleella. Tempo muuttuu sitä verkkaisemmaksi, mitä etelämmäksi rannikkoa matkataan. Pikkukauppoja ja viehättäviä rantaravintoloita on kuitenkin kaikkialla.


  • Klong Dao – saaren vilkkain ja suosituin ranta. Rannalla on paljon ravintoloita ja se sijaitsee lähellä Saladania. Täällä sijaitsee Blue Village Chada Beach Resort, joka tarjoaa toimintaa lapsille ja nuorille sekä liikunta-aktiviteetteja aikuisille. Lue lisää.
  • Long Beach (Klong Phra-Ae) – saaren kaunein ranta. Ei ehkä yhtä matala kuin muu, joten sopii hieman vanhemmille lapsille. Rannan äärellä sijaitsee Perhelöytö-hotellimme Lanta Casuarina Beach Resort. Täällä on myös paljon ravintoloita.
  • Klong Khong – aito, thaimaalainen, vaaleahiekkainen, palmujen reunustama ranta. Tempo täällä on erittäin rauhallinen. Sea Sand Sun -hotellissa asut yksinkertaisessa bungalowissa rannan äärellä.
  • Klong Nin – rauhallinen ranta, jonka äärellä paljon rantaravintoloita, kauppoja ja minimarketteja.

Ravintoloita ja ostoksia
Blue Villagesta pääset myös kävellen Saladanin kalastajakylään; muista hotelleista matka taittuu mukavasti ja edullisesti tuk-tukilla. Saladanissa kannattaa käydä illallisella jossain kylän monista aidoista kala- ja äyriäisravintoloista, jotka on rakennettu puuterasseille meren äärelle. Sekä kuljeskella markkinakujilla ja tutustua katuja reunustavien pikkukauppojen tarjontaan.

Sukellusta
Koh Lanta kuuluu merikansallispuistoon, jonka alueella on Thaimaan parhaisiin kuuluvia sukelluspaikkoja. Näiden joukossa ovat mm. kaksi vedenalaista kalliota Hin Daeng ja Hin Muang, jotka sijaitsevat saaren eteläpuolella. Hin Daeng kohoaa osin ylös merestä, pinnan alla voit nähdä korallien peittämät kallioseinät, värikkäitä vedenalaisia kasveja sekä paljon kaloja. Vedenalainen maailma on yhtä rikas Hin Muangilla, joka sijaitsee kokonaan vedenpinnan alapuolella.


Tekemistä Koh Lantalla
  • Snorklausretki Koh Haan ja Koh Rokin koralliriutoille sekä tunnetulle Emerald Cavelle, Koh Mookin saarelle
  • Saarikierros sisältäen elefanttiratsastusta
  • Jeeppisafari viidakossa ja sademetsässä
  • Thaimaalainen ruuanlaittokurssi

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Krabille meno n. 10 t 50 min. ja paluu n. 11 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Kuljetus Krabin lentokentältä Koh Lantalle minibussilla ja kahdella autolautalla vie n. 2–3 tuntia, riippuen lauttojen odotusajoista. Saladanin satamasta ensimmäiseen hotelliin n. 15 minuuttia. Näytä lisää

Kuljetus Krabin lentokentältä Koh Lantalle minibussilla ja kahdella autolautalla vie n. 2–3 tuntia, riippuen lauttojen odotusajoista. Saladanin satamasta ensimmäiseen hotelliin n. 15 minuuttia.

Lentokenttäkuljetus sisältyy matkan hintaan. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Lentokenttäkuljetus yhdistelmälomalla
Jos varaat Koh Lantan yhdistelmämatkana mantereella sijaitsevan lomakohteemme kanssa, voit lisämaksusta varata kuljetuksen, jolloin loman kaikki kuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin
Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit