Finnmatkojen Rawi Warin Resort & Spa FFFF+

Rawi Warin Resort & Spa FFFF+

Pidetty hotelli kauniilla paikalla Koh Lantalla

Hinta alk.
1 120 e
22.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Rawi Warin Resort & Spa on yksi Koh Lantan parhaista hotelleista. Hotelli sijaitsee rauhallisessa ympäristössä keskellä saarta, pienen Klong Tob Bay -rannan äärellä. Klong Nin keskusta useine ravintoloineen, baareineen ja paikallisine pikkukauppoineen sijaitsee kävelyetäisyydellä. Näytä lisää
Hinta alk.
1 120 e
22.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Rawi Warin Resort & Spa on yksi Koh Lantan parhaista hotelleista. Hotelli sijaitsee rauhallisessa ympäristössä keskellä saarta, pienen Klong Tob Bay -rannan äärellä. Klong Nin keskusta useine ravintoloineen, baareineen ja paikallisine pikkukauppoineen sijaitsee kävelyetäisyydellä.

Suurta ja kumpuilevaa hotellialuetta ympäröivät palmut, trooppinen kasvillisuus ja koristeelliset luonnonlammet. Hotellialueella on mahdollisuus golfautoilla tapahtuvaan kuljetukseen.

Useita uima-altaita ja pitkä uimalaituri
Rawi Warin Resort & Spalla on useita uima-altaita, joista yksi sijaitsee ylhäällä hienolla ja rauhallisella paikalla merinäkymin. Ranta on koralliranta, mutta pitkän laiturin ja merivesialtaan johdosta sujuu uiminen helposti myös laskuveden aikaan.

Pieni elokuvateatteri, tenniskenttä ja kuntosali
Hotellin palveluihin kuuluu ravintoloita, kuntosali, tenniskenttä, spa ja sauna. Rawi Warin Resort & Spa -hotellissa on myös kirjasto, musiikkihuone, pieni elokuvateatteri sekä lasten leikkinurkkaus.

Merinäköalallisia huoneita
Useimmat huoneet sijaitsevat mäen päällä. Alueen keskellä, luonnonlammen vieressä olevista erillisistä rakennuksista on näkymä puutarhaan.

Varaa puolihoito
Puolihoito päivällisellä on varattavissa lisäpalveluna.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje