Finnmatkojen Nakara Long Beach Resort FFF
Rauhallinen keidas

Nakara Long Beach Resort FFF

Bungalowhotelli aivan rannalla

Nakara Long Beach Resort sijaitsee keskellä luonnonkaunista Long Beachin rantaa Koh Lantan saarella. Täällä voit nauttia perheesi kanssa rennosta tunnelmasta ja sijainnista lähellä rantaa. Bungalowit sijaitsevat hajallaan laajahkolla alueella, trooppisen vehreyden keskellä. Näytä lisää

Nakara Long Beach Resort sijaitsee keskellä luonnonkaunista Long Beachin rantaa Koh Lantan saarella. Täällä voit nauttia perheesi kanssa rennosta tunnelmasta ja sijainnista lähellä rantaa. Bungalowit sijaitsevat hajallaan laajahkolla alueella, trooppisen vehreyden keskellä.

Ympäristö on rauhallista ja elämänmeno hotellilla mukavan rentoa. Voit valita useasta huonetyypistä, mutta mukavimmin asut rantalinjan merinäköalallisissa bungaloweissa.

Rannanläheinen sijainti ja kaksi allasaluetta
Hotellin allasalue sijaitsee rannan puolella, ja uima-allasta ympäröi tummapuinen aurinkoterassi. Vielä lähempänä rantaa sijaitsee hotellin toinen uima-allas, joka on matalampi ja soveltuu parhaiten uimataitoisille lapsille ja leikkiin. Baarista kantautuva musiikki sekoittuu aaltojen kohinaan luoden ihanaa lomatunnelmaa. Hieman rauhallisempaa elämää vietetään hotellin toisella allasalueella.

Ravintoloita ja ostoksia
Läheisyydessä on useita rantaravintoloita ja baareja. Koh Lantan suurimman kylän, Saladanin, ravintola- ja ostostarjonnan pariin pääset kätevästi tuk-tukilla.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje