Finnmatkojen Chada Beach Resort & Spa FFFF+

Chada Beach Resort & Spa FFFF+

Paras perhehotellimme Koh Lantalla

Blue Village Chada Beach Resort & Spa sijaitsee Koh Lantalla, rauhallisessa osassa pitkää ja lapsille sopivaa Klong Dao -rantaa. Perhesviiteissä on tilaa jopa kuudelle hengelle. Lasten touhutessa eri aktiviteeteissa, voit suoda itsellesi ylellisen hieronnan. Näytä lisää

Blue Village Chada Beach Resort & Spa sijaitsee Koh Lantalla, rauhallisessa osassa pitkää ja lapsille sopivaa Klong Dao -rantaa. Perhesviiteissä on tilaa jopa kuudelle hengelle. Lasten touhutessa eri aktiviteeteissa, voit suoda itsellesi ylellisen hieronnan.

Asut keskellä paikallista elämänmenoa, eikä ole lainkaan tavatonta, että näet kukkoja ja kanoja hotellin sisäänkäynnin ulkopuolella. Rannalla on ravintoloita ja baareja. Hotellin rakennuksia ympäröi kasvillisuus, joka on säilytetty alunperin tontilla kasvaneesta viidakosta.

Kaksi Koh Lantan suurimpiin kuuluvaa uima-allasta
Toinen uima-altaista on rannan äärellä ja tämä allas on täynnä toimintaa. Suurempien lasten allas on sen lähellä. Rauhallisempi allas sekä pienimpien lasten pikkuallas on kauempana rannasta.

Rantalentopalloa, minidisko tai snorklausta veneretkillä
Kun haluat pitää taukoa altaalla loikoilusta, on tarjolla monia vaihtoehtoja:

  • Bamseklubi, Fun Break ja The Hangout
  • Perheretkiä, esim. snorklausta
  • Allasleikkejä, vesijumppaa ja muuta toimintaa
  • Paikallista viihdeohjelmaa
  • Tutustuminen läheisen Saladanin kylän pieniin kalaravintoloihin ja ostosmahdollisuuksiin


... ja paljon muuta.

Espressoa, ruokaisia voileipiä vai thairuokaa
Ravintola Pailin, jolla on paikkoja sekä sisällä että ulkona, tarjoaa myös kansainvälisiä ruoka-annoksia ja baarissa voit tilata espresson.

Voit varata ennakkoon puolihoidon (sis. päivällismenu), joka on vaihdettavissa bufféateriaan 3 kertaa viikossa. Alle 13-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan puolihoito ennakkoon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje