Finnmatkojen Blue Village Chada Beach Resort & Spa FFFF

Blue Village Chada Beach Resort & Spa FFFF

Paras perhehotellimme Koh Lantalla

Hinta alk.
1 220 e
29.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Village Chada Beach Resort & Spa sijaitsee Koh Lantalla, rauhallisessa osassa pitkää ja lapsille sopivaa Klong Dao -rantaa. Perhesviiteissä on tilaa jopa kuudelle hengelle. Lasten touhutessa eri aktiviteeteissa, voit kuntoilla tai vaikka suoda itsellesi ylellisen hieronnan. Näytä lisää
Hinta alk.
1 220 e
29.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Village Chada Beach Resort & Spa sijaitsee Koh Lantalla, rauhallisessa osassa pitkää ja lapsille sopivaa Klong Dao -rantaa. Perhesviiteissä on tilaa jopa kuudelle hengelle. Lasten touhutessa eri aktiviteeteissa, voit kuntoilla tai vaikka suoda itsellesi ylellisen hieronnan.

Asut keskellä paikallista elämänmenoa, eikä ole lainkaan tavatonta, että näet kukkoja ja kanoja sisäänkäynnin ulkopuolella. Rannalla on ravintoloita ja baareja. Hotellin rakennuksia ympäröi trooppinen kasvillisuus.

Kaksi Koh Lantan suurimpiin kuuluvaa uima-allasta
Toinen uima-altaista on rannan äärellä ja tämä allas on täynnä toimintaa. Suurempien lasten allas on sen lähellä. Rauhallisempi allas sekä lasten pikkuallas ovat kauempana rannasta.

Blue Village – urheilullisempi kuin koskaan
Kun haluat pitää taukoa altaalla loikoilusta, on tarjolla monia vaihtoehtoja:

 

  • Jumppatunteja tunnetulla Les Mills -konseptilla
  • Bamseklubi, Fun Break ja The Hangout
  • Perheretkiä, esim. snorklausta
  • Paikallista viihdeohjelmaa iltaisin
  • Tutustuminen läheisen Saladanin kylän pieniin kalaravintoloihin ja ostosmahdollisuuksiin

 

 ... ja paljon muuta.

Espressoa, ruokaisia voileipiä vai thairuokaa
Ravintola Pailin tarjoaa sekä thairuokaa että kansainvälisiä ruoka-annoksia. Hotellin Coffee Shopissa voit käydä nauttimassa espressoa, leivonnaisia ja salaatteja.

Voit varata lisäpalveluna puolihoidon (sis. päivällismenu), joka on vaihdettavissa buffetateriaan 3 kertaa viikossa. Alle 13-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan puolihoito ennakkoon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje