Finnmatkojen Blue Star Chada Beach Resort & Spa FFFF

Blue Star Chada Beach Resort & Spa FFFF

Paras perhehotellimme Koh Lantalla

Hinta alk.
1 100 e 1 150 e
15.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Star Chada Beach Resort & Spa sijaitsee Koh Lantalla, rauhallisessa osassa pitkää ja lapsille sopivaa Klong Dao -rantaa. Täällä voit osallistua aktiviteetteihin, treenata omin päin tai vaikka suoda itsellesi ylellisen hieronnan. Voit varata perhesviitin sekä huoneen, jossa on oma uima-allas tai suora yhteys altaaseen. Näytä lisää
Hinta alk.
1 100 e 1 150 e
15.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Star Chada Beach Resort & Spa sijaitsee Koh Lantalla, rauhallisessa osassa pitkää ja lapsille sopivaa Klong Dao -rantaa. Täällä voit osallistua aktiviteetteihin, treenata omin päin tai vaikka suoda itsellesi ylellisen hieronnan. Voit varata perhesviitin sekä huoneen, jossa on oma uima-allas tai suora yhteys altaaseen.

Pidetyssä Chada Beachissä asut rannan äärellä keskellä paikallista elämänmenoa, eikä ole lainkaan tavatonta, että näet kukkoja ja kanoja sisäänkäynnin ulkopuolella. Kolme kilometriä pitkä ranta sopii mainiosti juoksulenkkeihin, powerwalkeihin sekä kävelyretkiin lastenvaunujen kanssa.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Kaksi Koh Lantan suurimpiin kuuluvaa uima-allasta
Toinen uima-altaista on rannan äärellä ja tämä allas on täynnä toimintaa. Lähellä sijaitsee myös suurempien lasten uima-allas pienine vesiliukumäkineen. Rauhallisempi allas sekä hieman suurempi vesiliukumäki ovat kauempana rannasta. Asut rauhallisemman altaan äärellä, kun varaat huoneen, josta on suora yhteys altaaseen.

Espressoa, ruokaisia voileipiä vai thairuokaa
Ravintola Pailin tarjoaa sekä thairuokaa että kansainvälisiä ruoka-annoksia. Hotellin Coffee Shopissa voit käydä nauttimassa espressoa, leivonnaisia ja salaatteja. Lisäksi rannan varrelta löytyy useita ravintoloita ja baareja.

Voit varata lisäpalveluna puolihoidon (sis. päivällismenu), joka on vaihdettavissa buffetateriaan 3 kertaa viikossa, tai lounaaseen. Alle 13-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan puolihoito ennakkoon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje