Rauhallinen keidas
Hillittyä tunnelmaa

Andaman Lanta Resort FF+

Vaatimaton, mutta kodikas hotelli Klong Daon rannalla

Andaman Lanta Resort sijaitsee Koh Lantan lapsiystävällisimmän rannan, Klong Daon, eteläisessä päässä. Hotelli on erityisesti Koh Lantalle tunnusomaista rentouttavaa tunnelmaa arvostavien pariskuntien ja lapsiperheiden suosiossa. Lue lisää

Andaman Lanta Resort sijaitsee Koh Lantan lapsiystävällisimmän rannan, Klong Daon, eteläisessä päässä. Hotelli on erityisesti Koh Lantalle tunnusomaista rentouttavaa tunnelmaa arvostavien pariskuntien ja lapsiperheiden suosiossa.

Täällä on mahdollisuus nauttia auringosta palmun tai aurinkovarjon alla ja tehdä ihania kävelyretkiä pitkällä hiekkarannalla. Huoneet sijaitsevat joko hotellirakennuksessa tai bungalowissa. Huoneet ovat erittäin vaatimattomia, mutta hyvin hoidettuja. Andaman Lanta Resort soveltuukin erityisesti lomailijoille, jotka arvostavat hotellin sijaintia ja ilmapiiriä enemmän kuin korkeaa asumismukavuutta.

Nauti auringonlaskusta
Iltaa voit viettää hotellin ravintolassa, josta avautuu kaunis näköala merelle, auringonlaskuun ja läheisille kalastajien pitkähäntäveneille. Tai voit tutustua Andaman Lanta Resortin lähistöllä sijaitseviin muihin rantaravintoloihin.

Tuk-tukilla Saladaniin
Koh Lantan päätaajamaan, Saladaniin sekä sen kauppoihin ja ravintoloihin pääset helposti tuk-tukilla, joita on yleensä saatavissa heti hotellin edustalta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit