Finnmatkojen KC Grande Resort FFFF

Retket Thaimaa

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Koh Chang Safari

  Luontoelämyksiä ja temppeli

  Tällä retkellä koet vehreän ja aidon Koh Changin. Vierailemme useissa saaren nähtävyyksissä; tutustumme mm. temppeliin ja saaren suurimpaan vesiputoukseen. Lue lisää

  Tällä retkellä koet vehreän ja aidon Koh Changin. Vierailemme useissa saaren nähtävyyksissä; tutustumme mm. temppeliin ja saaren suurimpaan vesiputoukseen.

  Suuntaamme retkipäivän aluksi Klong Praoon ja vierailemme temppelissä. Temppelissä tapaat munkkeja ja kuulet buddhalaisuudesta. Täältä lähdemme Koh Changin suurimmalle vesiputoukselle, Klong Plulle, jossa voit pulahtaa virkistävään veteen.

  Matkalla Bang Baon kalastajakylään pysähdymme yhdellä saaren parhaimpiin kuuluvalla näköalapaikalla Kai Baessa. Bang Baossa nautimme lounaan, ja halukkaat voivat tehdä ostoksia kylän pienissä putiikeissa.

  Iltapäivällä käymme Kongkoi Beachillä, joka sijaitsee Bang Baon eteläpuolella.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Päivällinen tulikärpästen kanssa

  Erilainen ilta Klong Prao -joen varrella

  Illan aikana nautit hyvän päivällisen Klong Prao -joen varrella. Sen jälkeen on vuorossa veneajelu joella, jossa voi ihailla tulikärpäsiä. Lue lisää

  Illan aikana nautit hyvän päivällisen Klong Prao -joen varrella. Sen jälkeen on vuorossa veneajelu joella, jossa voi ihailla tulikärpäsiä.

  Koe kaunis Aanan lomahotelli pienen Klong Prao -joen rannalla. Tervetulodrinkkiä nautiskellessa saat samalla ensin ihailla upeaa näköalaa vuorille. Sen jälkeen tarjoillaan eksklusiivinen, klassinen thaimaalainen päivällinen. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

  Päivällisen jälkeen on pienen veneajelun vuoro ja näet hämmästyttävien tulikärpästen tanssivan mangrovepuiden lomassa.

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

 • Tuntematon Koh Chang

  Kauniita maisemia, henkien talo ja veneretki

  Tämän ihanan päivän aikana näet paljon erilaisia nähtävyyksiä Koh Changin saaren kauniissa itäosassa. Lue lisää

  Tämän ihanan päivän aikana näet paljon erilaisia nähtävyyksiä Koh Changin saaren kauniissa itäosassa.

  Näe Koh Changin saaren tuntematon itäinen puoli ja perinteiseen tapaan rakennetut talot. Käymme saaren henkien talossa ja teemme lyhyen vaelluksen ylös Klong Nonsin vesiputoukselle. Vesiputouksessa virtaa kesällä ja syksyllä runsaasti vettä kauniina vesiryöppyinä, mutta tammi–huhtikuussa vesimäärä on pieni.

  Vesiputouksella käynnin jälkeen jatkuu matka alas kohti Salak Khokia, jossa teemme perinteisillä thaimaalaisilla veneillä tai omalla kanootilla meloen veneretken halki kauniin mangrovemetsän.

  Jatkamme matkaa ylös yhteen saaren näköalapaikoista. Lounaan nautimme kala- ja äyriäisravintolassa. Lounaan jälkeen voi olla mukavaa tehdä vielä pieni kävelyretki halki Salak Phetin mangrovemetsän.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu