Finnmatkojen KC Grande Resort FFFF

KC Grande Resort FFFF

Koh Changin kauneimmalla rannalla

Hinta alk.
1 963 e 1 978 e
27.02.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
KC Grande Resort sijaitsee Koh Changin kauneimman ja suosituimman rannan, White Sand Beachin, äärellä. Täällä palmut kallistuvat valkean rannan ylle. Hotellissa vallitsee kansainvälinen ilmapiiri ja seillä on tarjolla mahdollisuuksia niin kuntoiluun kuin urheiluun. Näytä lisää
Hinta alk.
1 963 e 1 978 e
27.02.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

KC Grande Resort sijaitsee Koh Changin kauneimman ja suosituimman rannan, White Sand Beachin, äärellä. Täällä palmut kallistuvat valkean rannan ylle. Hotellissa vallitsee kansainvälinen ilmapiiri ja seillä on tarjolla mahdollisuuksia niin kuntoiluun kuin urheiluun.

Hotellialuetta ympäröi trooppinen vehreys, vehreiden vuorten kohotessa taustalla. Tässä hotellissa lomailu on täydellisen rentouttava kokemus, kuitenkin ravintolat, baarit ja ostosmahdollisuudet ovat vain muutamien kymmenien metrien päässä.

Rentoa ja rauhallista lomailua
Rantabaarissa voit nauttia ihastuttavasta näköalasta ja auringonlaskusta meren ylle. Yhdistetyssä baari/ravintolassa on tarjolla sekä kansainvälisen että thaimaalaisen keittiön antimia. Joinakin iltoina on elävää musiikkia.

KC Grande Resortista löydät myös kuntosalin ja span hierontamahdollisuuksineen sekä urheiluaktiviteetteja kuten rantalentopalloa.

Ihania altaita sekä aikuisille että lapsille
KC Grande Resortissa on kaksi uima-allasta. Toisessa niistä on pieniä porealtaita, joissa loikoillessa voit katsella merelle. Avaraa lastenallasta reunustavat valkoiset vettä suihkuttavat kilpikonnapatsaat. Altaan keskellä on pieni vesiliukumäki, jossa lapset voivat laskea alas kilpikonnan kilpeä.

Voit valita joko superiorhuoneen, kahden hengen huoneen tai huoneen bungalowissa, joka on tasoltaan hieman vaatimattomampi.

Yhdistä Bangkok lomaasi
Voit maksutta vaihtaa joko matkan kaksi ensimmäistä tai kaksi viimeistä yöpymistä Koh Changilla yöpymisiin hotelli Century Parkissa Bangkokissa. Varataan jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, amerikkalainen aamiainen. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje