KC Grande Resort FFFF

Koh Changin kauneimmalla rannalla

KC Grande Resort sijaitsee Koh Changin kauneimman ja suosituimman rannan, White Sand Beachin, äärellä. Täällä palmut kallistuvat valkean rannan ylle. Lomallesi voit varata esimerkiksi merinäköalallisen superiorhuoneen. Lue lisää

KC Grande Resort sijaitsee Koh Changin kauneimman ja suosituimman rannan, White Sand Beachin, äärellä. Täällä palmut kallistuvat valkean rannan ylle. Lomallesi voit varata esimerkiksi merinäköalallisen superiorhuoneen.

Hotellialuetta ympäröi trooppinen vehreys, vehreiden vuorten kohotessa taustalla. Tässä hotellissa lomailu on täydellisen rentouttava kokemus, kuitenkin ravintolat, baarit ja ostosmahdollisuudet ovat vain muutamien kymmenien metrien päässä.

Ihania altaita sekä aikuisille että lapsille
KC Grande Resortissa on kaksi uima-allasta. Toisessa niistä on pieniä porealtaita, joissa loikoillessa voit katsella merelle. Avaraa lastenallasta reunustavat valkoiset vettä suihkuttavat kilpikonnapatsaat. Altaan keskellä on pieni vesiliukumäki, jossa lapset voivat laskea alas kilpikonnan kilpeä.

Rentoa ja rauhallista lomailua
Rantabaarissa voit nauttia ihastuttavasta näköalasta ja auringonlaskusta meren ylle. Yhdistetyssä baari/ravintolassa on tarjolla sekä kansainvälisen että thaimaalaisen keittiön antimia. Joinakin iltoina viikossa on elävää musiikkia.

KC Grande Resortista löydät myös kuntosalin ja span hierontamahdollisuuksineen sekä urheiluaktiviteetteja kuten rantalentopalloa.

Yhdistä Bangkok lomaasi
Voit maksutta vaihtaa joko matkan kaksi ensimmäistä tai kaksi viimeistä yöpymistä Koh Changilla yöpymisiin hotelli Century Parkissa Bangkokissa. Varataan jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, amerikkalainen aamiainen. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje
Rantaan 20-50 m
Ostoksille 50 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
8,2 / 10

Asiakasarvio

Huone 7,8
Hotellipalvelu 8,7
Ruoka 7,7
Päivitetty: 14.04.2014. Perustuu 33 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit