Finnmatkojen The Leaf by Katathani FFF
Parhaalla paikalla

The Leaf by Katathani FFF

Rento tunnelma, lähellä luontoa ja keskustaa

Hinta alk.
905 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
The Leaf by Katathanilla on monia kanta-asiakkaita. Hotelli sijaitsee yhdellä Khao Lakin parhaista paikoista ja siellä vallitsee rauhallinen tunnelma. Sekä Nang Tong -ranta että Khao Lakin keskustan ravintolat sijaitsevat mukavan kävelymatkan päässä. Näytä lisää
Hinta alk.
905 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

The Leaf by Katathanilla on monia kanta-asiakkaita. Hotelli sijaitsee yhdellä Khao Lakin parhaista paikoista ja siellä vallitsee rauhallinen tunnelma. Sekä Nang Tong -ranta että Khao Lakin keskustan ravintolat sijaitsevat mukavan kävelymatkan päässä.

Päärakennuksesta sekä n. 20 bungalowista koostuva hotelli sijaitsee luonnonläheisellä ja trooppisen vehreällä alueella, jossa on niin bambuja, palmuja kuin kukkaloistoakin. Hotelli on tehnyt oikopolun rannalle, jonka johdosta kävelet sinne n. viidessä minuutissa.

Rento ilmapiiri
Ilmapiiri The Leaf by Katathanissa on rento. Allasalueella on kaksi uima-allasta, joista toisessa on jacuzzi ja toisessa lastenallas. Hotellissa on lisäksi mahdollisuus hierontaan sekä kuntoilutila.

Varaa puolihoito
Lisäpalveluna varattavaan puolihoitoon sisältyy menupäivällinen, mutta halutessasi voit vaihtaa päivällisen lounaaseen. Lisäksi päivällinen on nautittavissa myös sisarhotelli The Sands by Kata Thanissa, joka sijaitsee lähempänä rantaa. 

Bungalow tai huone päärakennuksessa
Kaikki huoneet on uudistettu vaalein värisävyin.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje