The Leaf by Katathani FFF

Rento tunnelma, lähellä luontoa

The Leaf by Katathani on uudistettu keskitasoinen hotelli, jolla on monia kanta-asiakkaita. Hotelli sijaitsee yhdellä Khao Lakin parhaista paikoista. Sekä Nang Tong -ranta että Khao Lakin keskustan ravintolat sijaitsevat mukavan kävelymatkan päässä. Lue lisää

The Leaf by Katathani on uudistettu keskitasoinen hotelli, jolla on monia kanta-asiakkaita. Hotelli sijaitsee yhdellä Khao Lakin parhaista paikoista. Sekä Nang Tong -ranta että Khao Lakin keskustan ravintolat sijaitsevat mukavan kävelymatkan päässä.

Päärakennuksesta sekä bungaloweista koostuva hotelli sijaitsee luonnonläheisellä ja trooppisen vehreällä alueella, jossa on niin bambuja, palmuja kuin kukkaloistoakin. Hotelli on tehnyt oikopolun rannalle, jonka johdosta kävelet sinne n. viidessä minuutissa.

Rento ilmapiiri ja kaksi uima-allasta
Ilmapiiri The Leaf by Katathanissa on rento. Allasalueella on poreallas, allasbaari sekä uima-allas, josta osa on erotettu lapsille. Hotellissa on lisäksi mahdollisuus hierontaan sekä kuntoilutila. Hotellilla on myös pieni minimarket.

Bungalow tai huone päärakennuksessa
Kaikki huoneet on uudistettu vaalein värisävyin.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit