Finnmatkojen Khao Lak

Khao Lak

Khao Lak on tunnettu kilometrien pituisista, palmujen reunustamista rannoistaan. Keskustassa on sekä yömarkkinoita että monia viihtyisiä ravintoloita. Lomakohde sijaitsee kansallispuiston trooppisten sademetsien keskellä. Hotellivalikoimassamme on mm. perheystävällinen Family Life rantabungaloweineen ja ilman lapsia matkustaville aikuisille sopiva vaihtoehto.  Lue lisää

Khao Lak on tunnettu kilometrien pituisista, palmujen reunustamista rannoistaan. Keskustassa on sekä yömarkkinoita että monia viihtyisiä ravintoloita. Lomakohde sijaitsee kansallispuiston trooppisten sademetsien keskellä. Hotellivalikoimassamme on mm. perheystävällinen Family Life rantabungaloweineen ja ilman lapsia matkustaville aikuisille sopiva vaihtoehto. 

Minkä Khao Lakin hotelleistamme sitten valitsetkin, voit odottaa tasokkuutta, eleganttia thaimaalaista arkkitehtuuria sekä suuria allasalueita. Osa hotelleista sijaitsee lähellä keskustaa, toiset hieman kauempana rannikolla, jolla vaaleat korallihiekkaiset rannat seuraavat toisiaan. Rannat tuntuvat todella koskemattomilta ja idyllisiltä, koska aurinkotuolit ovat sallittuja vain hotellien läheisillä rantaosuuksilla.

Khao Lakin rannat etelästä pohjoiseen

 • Khao Lakin ranta (Khao Lak South Beach) – pitkä, ravintoloiden ja kauppojen reunustama ranta. 10 minuutin taksimatka Khao Lakin keskustasta.
 • Nang Thong – suosittu ranta, jossa meren äärellä muutamia pieniä ravintoloita ja lisää kivenheiton päässä keskustassa. Täällä sijaitsee aikuisille suunnattu hotellivaihtoehtomme sekä monta muuta suosittua hotellimme, jotka varataan aikaisin.
 • Bang Niang – lähellä pientä, paikallista keskustaa, jossa on ravintoloita ja markkinat päätien varressa.
 • Khuk Khak – rauhallinen ranta, jolla kymmenkunta ravintolaa. Lyhyt matka autolla Bang Niangista ja keskustasta. Viiden tähden De Luxe -hotellimme sijaitsee täällä.
 • Pakarang – kaunis ja rauhallinen ranta, jolla on kourallinen rantakuppiloita. Kävele puolessa tunnissa naapurirannalle Khuk Khakille tai ota taksi White Sands Beachille, jolla on tasokkaita ravintoloita.
 • Bangsak – kilometrien pituinen, palmujen reunustama luonnonranta. Rauhallinen ranta, jolla muutama pieni ravintola.
 • Pak Weep – rauhallinen ranta lähellä luonnonsuojelualuetta. Rannalla on muutama rantaravintola, keskustaan pääset taksilla noin vartissa. Täällä sijaitsee tyylikäs Family Life Mai Khao Lak -hotellimme.

 
Hotellivinkkejä

 
Sukellusta ja viidakkoseikkailuja
Retkimahdollisuudet ovat Thaimaan parhaita. Tässä muutamia vinkkejämme:

 • Sukellusretkiä Similan Islandille ja Surin Islandille
 • Sukelluskursseja eritasoisille sukeltajille
 • Perheille sopivia snorklausretkiä
 • Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Muista, että retket ovat varattavissa jo ennen matkaa. 

Golfia ja ostoksia

Lähin golfkenttä sijaitsee 10 kilometrin päässä, ja jos taas haluat kierrellä kaupoissa, suosittelemme osallistumaan Phuketin ostosretkellemme. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Yhdistä lomaasi TEMA-matka
Kun haluat kokea enemmän, voit yhdistää aurinkolomaasi viikon TEMA-kiertomatkan. Tällöin pääset kokemaan vene- ja kanoottiretkiä, viidakkovaelluksia sekä tutustumaan luoliin, buddhalaisiin temppeleihin ja eksoottisiin markkinoihin. Lue lisää Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät -kiertomatkasta. 

 

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 45 min. ja paluu n. 11 t 45 min. TAI Helsingistä Krabille meno n. 10 t 45 min. ja paluu n. 11 t 45 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma minibussi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.   Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma minibussi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.  

Varaa bussikuljetus hotellille

Bussikuljetus Phuketin lentokentältä ensimmäiselle Khao Lakin hotellille n. 2 tuntia. Kuljetus Krabin lentokentältä n. 2,5–3 tuntia.
Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta. Kuljetusaika saattaa vaihdella sään, liikenneolosuhteiden  yms. vuoksi.

Varaa oma minibussikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma minibussi 1–6 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), minibussi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Minibusseissa ei ole yleensä turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla. Kuljetusaika vaihtelee liikenteestä riippuen. 

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin

Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit