Finnmatkojen Moracea by Khaolak Resort FFF+

Moracea by Khaolak Resort FFF+

Nauti sijainnista rannalla ja spa-hoidoista

Hinta alk.
975 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Moracea by Khaolak Resort sijaitsee vehreässä rinteessä, joka ulottuu alas hienolle Nang Thongin hiekkarannalle. Sijainti on erinomainen, asut kävelyetäisyydellä Khao Lakin keskustasta ja sen kaupoista, ravintoloista ja baareista. Ilmapiiri hotellill on lämmin ja vieraanvarainen.  Näytä lisää
Hinta alk.
975 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Moracea by Khaolak Resort sijaitsee vehreässä rinteessä, joka ulottuu alas hienolle Nang Thongin hiekkarannalle. Sijainti on erinomainen, asut kävelyetäisyydellä Khao Lakin keskustasta ja sen kaupoista, ravintoloista ja baareista. Ilmapiiri hotellill on lämmin ja vieraanvarainen. 

Hotellilla on neljä uima-allasta, joista kaksi aivan rannan äärellä. Yhteen altaaseen on sijoitettu vedenalaisia aurinkotuoleja ja hierovia suihkuja. Itse rannalla ei ole aurinkotuoleja, mutta heti rannan yläpuolisella nurmialueella aurinkotuolit on aseteltu palmujen lomaan. 

Ravintola ja merinäköala
Malila-ravintola sijaitsee aivan rannan äärellä. Täällä on mukava katsella merta ja nauttia ihanasta auringonlaskusta yhdessä thaimaalaisen lempiruokasi kanssa. Tai jos haluat mieluummin nauttia kansainvälisemmistä ruokalajeista tai äyriäisistä, kannattaa suunnata The Kumpuriin, joka myös sijaitsee lähellä rantaa. Puoli- ja täysihoito menuaterioin on varattavissa lisäpalveluna. 

Spa ja kuntoilutila
Moracea by Khaolak Resortin span rentouttavassa ilmapiirissä voit kokeilla erilaisia yrttikäärehoitoja ja hierontoja. Hotellissa on myös kuntoilutila, painoineen ja laitteineen.

Asu bungalowissa tai hotellirakennuksessa
Moracea by Khaolak Resortissa voit varata joko hieman vaatimattomamman kahden hengen hotellihuoneen päärakennuksesta, uudemman huoneen Hibiscus-hotelliosasta tai klassiseen thaimaalaiseen tyyliin sisustetun bungalowin. Bungalowit sijaitsevat lähempänä rantaa, altaan luona tai puutarhassa trooppisen vehreyden keskellä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje