Finnmatkojen Family Life Mai Khao Lak FFFF+

Family Life Mai Khao Lak FFFF+

Paras perhehotellimme rannalla Khao Lakissa

Hinta alk.
1 020 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perheystävällinen Family Life Mai Khao Lak sijaitsee Pak Weepin hiekkarannan äärellä luonnonkauniissa ympäristössä. Suosittu hotelli on tyylikäs ja moderni. Talveksi rakennetaan uusi hotelliosa, johon tulee lisää huoneita allasyhteydellä sekä rauhallinen osa aikuisille.    Näytä lisää
Hinta alk.
1 020 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perheystävällinen Family Life Mai Khao Lak sijaitsee Pak Weepin hiekkarannan äärellä luonnonkauniissa ympäristössä. Suosittu hotelli on tyylikäs ja moderni. Talveksi rakennetaan uusi hotelliosa, johon tulee lisää huoneita allasyhteydellä sekä rauhallinen osa aikuisille.   

Täällä on aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin sekä spa ja kuntosali. Kaikki huoneet ovat kooltaan vähintään 50 m² ja voit varata esim. huoneen omalla uima-altaalla. Rannalla on useita rantaravintoloita ja Khao Lakin keskustaan ja sen kaupoille pääset taksilla tai hotellin järjestämällä bussikuljetuksella.

Family Life – koko perheelle

  • Maksuttomat Bamse Club, @611 ja The Hangout
  • Fitnesstunteja useita kertoja päivässä, urheilua, leikkejä ja kisoja
  • Buffet aikuisille ja lapsille sekä à la carte thaimaalaisine ruokineen
  • Taidokasta viihdeohjelmaa päivisin ja iltaisin
  • Palvelu- ja aktiviteettitiimimme paikalla päivittäin

Mai Khao Lak – uusia huoneita ja zoning
Mai Khao Lak koostuu nyt kahdesta hotelliosasta. Uudempi alue sijaitsee hieman kauempana rannalta, pienen tien toisella puolen, lähempänä päätietä. Tällä alueella on uima-allas, ravintoloita ja allasbaari. Kauimmaisena täällä on vain aikuisille (ikäraja 16 vuotta) tarkoitettu alue, jolla on oma uima-allas. Myös rannalla on erillinen alue, jonne on 12-vuoden ikäraja. 

All Inclusive ja puolihoito varattavissa lisämaksusta
Aamiaisbuffet sisältyy matkan hintaan ja lisäpalveluna voit varata puolihoidon tai All Inclusiven. Puolihoito sisältää aamiaisen lisäksi päivällisen, joka useimmiten tarjoillaan noutopöydästä. Kauden alussa ja lopussa saattaa buffetin sijaan olla menupäivällinen. Alle 13-vuotiaat syövät maksutta, kun aikuiset varaavat puolihoidon tai All Inclusiven ennen matkaa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje