Finnmatkojen Centara Khao Lak Seaview Resort FFFF
Parhaalla paikalla

Centara Khao Lak Seaview Resort FFFF

Paras sijainti Khao Lakissa, lähellä rantaa ja keskustaa

Hinta alk.
1 024 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Centara Khao Lak Seaview Resort sijaitsee Nang Thong -rannalla ja on sijainniltaan yksi keskeisimmistä hotelleistamme. Täällä asut lähellä kauppoja, ravintoloita ja baareja. Kaksi suurta uima-allasta ja vesiliukumäki tekevät hotellista ennen kaikkea perheiden suosikin. Näytä lisää
Hinta alk.
1 024 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Centara Khao Lak Seaview Resort sijaitsee Nang Thong -rannalla ja on sijainniltaan yksi keskeisimmistä hotelleistamme. Täällä asut lähellä kauppoja, ravintoloita ja baareja. Kaksi suurta uima-allasta ja vesiliukumäki tekevät hotellista ennen kaikkea perheiden suosikin.

Lomahotelli koostuu useasta trooppisen kasvillisuuden ympäröimästä rakennuksesta. Hotellialueen somistuksessa on nähty paljon vaivaa. Kävelyetäisyydellä on Khao Lakin keskusta kauppoineen, markkinakojuineen ja ravintoloineen. Hotellin entinen nimi oli Khao Lak Seaview. 

Spa, tenniskenttä ja viihdeohjelmaa
Kun haluat rentoutua tai kuntoilla on hotellilla esim. spa, jacuzzi, tenniskenttä, squash sekä kuntoilutila. Hotelli järjestää lisäksi musiikkiviihdettä muutamana iltana viikossa.

Kuinka haluaisit asua?

  • Parhaiten asut Lagoon Wing -osan bungalowissa, jossa on oma uima-allas ja ulkoporeallas.
  • Perushuoneet sijaitsevat hotellirakennuksissa, jotka sijaitsevat pääaltaan äärellä pienen tien toisella puolella tai lähellä rantaa
  • Jos varaat kaksikerroksisen huoneiston tai perhehuoneen asut erillisessä Plaza Wing -osassa lähellä pääkatua, jossa on oma uima-allas. Hotelliosaan, jossa on pääallas, ravintola ja vastaanotto, on matkaa muutama sata metriä.


Varaa puoli- tai täysihoito

Puolihoitoon sisältyy päivällinen, joka tarjoillaan joko menyynä tai noutopöydästä. Täysihoitoon kuuluu sekä lounas että päivällinen. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa tai huoneistossa, amerikkalainen aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje