Finnmatkojen Blue Village Mai Khao Lak FFFF+

Blue Village Mai Khao Lak FFFF+

Blue Village Khao Lakissa, lähellä rantaa

Hinta alk.
1 105 e 1 275 e
28.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perheystävällinen Blue Village Mai Khao Lak -hotellimme sijaitsee Pak Weepin matalalla luonnonrannalla. Tyylikäs ja moderni hotelli on yksi harvoista hotelleista Thaimaassa, jossa on varattavissa All Inclusive. Näytä lisää
Hinta alk.
1 105 e 1 275 e
28.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perheystävällinen Blue Village Mai Khao Lak -hotellimme sijaitsee Pak Weepin matalalla luonnonrannalla. Tyylikäs ja moderni hotelli on yksi harvoista hotelleista Thaimaassa, jossa on varattavissa All Inclusive.

Täällä on spa ja kuntosali sekä aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin. Erityisen mukavasti asut, kun varaat tyylikkään juniorsviitin bungalowista omalla uima-altaalla. Useimpiin huoneisiin on mahdollista majoittaa jopa viisi henkilöä.

Rannalla on muutamia yksinkertaisia thai-ravintoloita. Khao Lakin keskustaan ja sen ravintoloihin, baareihin ja ostospaikkoihin pääset taksilla tai hotellin järjestämällä maksuttomalla bussikuljetuksella.

Asu hyvin, paremmin tai vielä paremmin
Kaikki huoneet ovat kooltaan vähintään 50 neliömetriä. Perhehuoneet sijaitsevat päärakennuksessa ja osassa perhehuoneita on maaterassi, jolta on suora yhteys uima-altaaseen. Bungalowit sijaitsevat lähempänä rantaa ja osassa bungaloweja on oma uima-allas.

Bamsen synttärijuhlat ja nuorille The Hangout
Kuten kaikissa Blue Village -hotelleissa aktiviteetteja on tarjolla koko perheelle. Tarjolla on kaikkea Bamsen synttärijuhlista Fun Breakiin sekä nuorten aktiviteetteihin iltanuotioineen.

Blue Village – urheilullisempi kuin koskaan

Hotellissa on esimerkiksi:
  • Jumppatunteja yhteistyössä tunnetun Les Millsin kanssa
  • Vesijumppaa, allaspelejä ja lentopalloa
  • Kaksi uima-allasta (toinen on 186 m pitkä) ja lastenallas
  • Mahdollisuus tutustua ympäristöön kajakilla tai maastopyörällä
  • Hotellin järjestämää iltaohjelmaa

 
All Inclusive ja puolihoito varattavissa lisämaksusta
Aamiaisbuffé sisältyy matkan hintaan ja lisäpalveluna voit varata puolihoidon ja All Inclusiven. Puolihoito sisältää aamiaisen lisäksi päivällisen, joka useimmiten tarjoillaan noutopöydästä. Kauden alussa ja lopussa saattaa buffén sijaan olla myös päivällismenyy. Alle 13-vuotiaat syövät maksutta, kun aikuiset varaavat puolihoidon tai All Inclusiven ennen matkaa.

Mai Khao Lak toimii Blue Village -konseptilla ajalla 27.10. – 5.4.2016.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje