Finnmatkojen Bangsak Village FFF+
Pientä & kodikasta

Bangsak Village FFF+

Viihtyisä hotelli aikuisille aivan rannalla

Hinta alk.
965 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Rauhallinen Bangsak Village sijaitsee lähes koskemattomalla Bangsakin rannalla banaanipuiden ja palmujen siimeksessä. Hotelli on erinomainen valinta, kun haluat viettää rauhallista lomaa lapsivapaassa ja romanttisessa ympäristössä. Näytä lisää
Hinta alk.
965 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Rauhallinen Bangsak Village sijaitsee lähes koskemattomalla Bangsakin rannalla banaanipuiden ja palmujen siimeksessä. Hotelli on erinomainen valinta, kun haluat viettää rauhallista lomaa lapsivapaassa ja romanttisessa ympäristössä.

Bangsak Village on myös tunnettu palvelustaan; hotelli on kaksi kertaa äänestetty ykkössijalle Thaimaan parhaasta palvelusta asiakkaidemme toimesta.

Vain yli 12-vuotiaille
Hotelli on suunnattu aikuisille, ikäraja hotelliin on 12 vuotta.

Ravintola ja spa rannalla
Hotellin pitkänomainen uima-allas ulottuu lähes alas hiekkarannalle saakka. Uima-altaan vieressä sijaitsee myös Bangsak Villagen ravintola, jossa voit nauttia merinäköalasta ja auringonlaskusta. Rannalla on lisäksi spa, jossa voit suoda itsellesi hierontaa ja hoitoja.

Kauniisti sisustetut huoneet
Kaikissa huoneissa sisustus on modernia ja tyylipuhdasta boutiquetyylistä designia. Voit varata hotellihuoneen joko bungalowista tai pienestä kaksikerroksisesta hotellirakennuksesta. Kokonaan avattavat taiteovet erottavat toisistaan makuuhuoneen ja kylpyhuoneen.

Varaa puolihoito
Hotellin läheisyydessä on vain muutamia ravintoloita, mutta lounas- tai päivällismenun sisältävä puolihoito on varattavissa lisämaksusta. Khao Lakin keskustaan pääset joko taksilla tai hotellin bussikuljetuksella.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje