Finnmatkojen Bangsak Village FFF+
Rauhallinen keidas

Bangsak Village FFF+

Lapsivapaa hotelli aivan rannalla

Hinta alk.
1 100 e
29.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Rauhallinen Bangsak Village sijaitsee lähes koskemattomalla Bangsakin rannalla. Täällä viihtyvät ennen kaikkea pariskunnat ja aikuiset, jotka haluavat viettää leppoisaa lomaa rentouttavassa ympäristössä. Näytä lisää
Hinta alk.
1 100 e
29.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Rauhallinen Bangsak Village sijaitsee lähes koskemattomalla Bangsakin rannalla. Täällä viihtyvät ennen kaikkea pariskunnat ja aikuiset, jotka haluavat viettää leppoisaa lomaa rentouttavassa ympäristössä.

Bangsak Village on tunnettu palvelustaan; hotelli on kaksi kertaa äänestetty ykkössijalle Thaimaan parhaasta palvelusta pohjoismaalaisten asiakkaiden toimesta.

Vain yli 12-vuotiaille
Hotelli on suunnattu aikuisille, ikäraja hotelliin on 12 vuotta.

Ravintola ja spa rannalla
Hotellin pitkänomainen uima-allas ulottuu lähes alas hiekkarannalle saakka. Uima-altaan vieressä sijaitsee myös Bangsak Villagen ravintola, jossa voit nauttia merinäköalasta ja auringonlaskusta. Rannalla on lisäksi spa, jossa voit suoda itsellesi ylellisiä hoitoja.

Modernit huoneet
Kaikissa huoneissa sisustus on modernia ja tyylipuhdasta designia. Voit varata hotellihuoneen joko bungalowista tai pienestä kaksikerroksisesta hotellirakennuksesta. Kokonaan avattavat taiteovet erottavat toisistaan makuuhuoneen ja kylpyhuoneen.

Varaa puolihoito
Hotellin läheisyydessä on vain muutamia ravintoloita, mutta lounas- tai päivällismenun sisältävä puolihoito on varattavissa lisämaksusta. Khao Lakin keskustaan pääset joko taksilla tai hotellin bussikuljetuksella.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje