Finnmatkojen Apsara Beachfront Resort and Villa FFFF

Apsara Beachfront Resort and Villa FFFF

Luonnonrannalla, All Inclusive lisäpalveluna

Hinta alk.
1 475 e 1 640 e
18.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Apsara Beachfront Resort and Villassa asut rauhallisella alueella aivan matalan Pakarangin rannan äärellä Khao Lakin alueella. Valittavanasi on useita eri huonevaihtoehtoja tavallisista kahden hengen hotellihuoneista huvilamaisiin bungaloweihin, joista osalla on oma uima-allas. Mahdollisuus varata myös All Inclusive, mikä Thaimaassa ei edelleenkään ole kovin yleistä. Näytä lisää
Hinta alk.
1 475 e 1 640 e
18.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Apsara Beachfront Resort and Villassa asut rauhallisella alueella aivan matalan Pakarangin rannan äärellä Khao Lakin alueella. Valittavanasi on useita eri huonevaihtoehtoja tavallisista kahden hengen hotellihuoneista huvilamaisiin bungaloweihin, joista osalla on oma uima-allas. Mahdollisuus varata myös All Inclusive, mikä Thaimaassa ei edelleenkään ole kovin yleistä.

Ympäristö on rauhallista, mutta hotellilla järjestetään aktiviteetteja ja pientä viihdeohjelmaa halukkaille. Jos mielit ostoksille tai kaipaat välillä hieman vauhdikkaampaa elämää, on Khao Lakin keskustaan vain 20 minuutin matka taksilla tai hotellin bussilla.

Kaksi hotelliosaa
Apsara koostuu kahdesta n. 200 m päässä toisistaan olevasta osasta. Toinen on nimeltään Apsara Beach, ja siellä sijaitsevat useimmat huoneet. Uudempi Apsara Villa -osa on hieman ylellisempi huvilamaisine bungaloweineen. Molemmilla alueilla on ravintola ja uima-allas. Beach-osassa myös pieni vesiliukumäki. Saatavissa myös spa-hoitoja ja hierontaa.

Apsara Villan asiakkaat voivat käyttää kaikkia Apsara Beachin palveluita, mutta ei toisinpäin.

Nauti auringonlaskusta rannalla
Päivän päätteeksi on mukava poiketa drinkille rantabaariin. Sanotaan että auringonlasku täällä on yksi Thaimaan kauneimmista.

Varaa All Inclusive etukäteen
Hotellin lähiympäristössä on muutama paikallinen ravintola. Jos varaat All Inclusiven, sisältyy hintaan kaikki ateriat, juomat ja välipalat.
Lisäpalveluna voit varata myös joko puolihoidon tai täysihoidon noutopöytä- tai menyyaterioin.

Aamiainen tarjoillaan oman hotelliosan ravintolassa. Jos olet varannut All Inclusiven, kaikki muut ateriat ja juomat tarjoillaan Apsara Beach -osassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje