Apsara Beachfront Resort and Villa FFFF

Rauhallisessa ympäristössä luonnonrannalla

Apsara Beachfront Resort and Villassa asut rauhallisella alueella aivan matalan Pakarangin rannan äärellä Khao Lakin alueella. Valittavanasi on useita eri huonevaihtoehtoja tavallisista kahden hengen hotellihuoneista uusiin, huvilamaisiin bungaloweihin, joista osalla on oma uima-allas. Mahdollisuus varata myös All Inclusive -paketti. Lue lisää

Apsara Beachfront Resort and Villassa asut rauhallisella alueella aivan matalan Pakarangin rannan äärellä Khao Lakin alueella. Valittavanasi on useita eri huonevaihtoehtoja tavallisista kahden hengen hotellihuoneista uusiin, huvilamaisiin bungaloweihin, joista osalla on oma uima-allas. Mahdollisuus varata myös All Inclusive -paketti.

Ympäristö on rauhallista ja soveltuu hyvin täydelliseen rentoutumiseen ja yhteisen ajan viettoon matkaseurasi kanssa. Jos mielit ostoksille tai kaipaat välillä hieman vauhdikkaampaa elämää, on Khao Lakin keskustaan vain 20 minuutin matka taksilla tai hotellin bussilla.

Kaksi hotelliosaa
Apsara koostuu kahdesta n. 200 m päässä toisistaan olevasta osasta, joiden välissä on silta. Toinen on nimeltään Apsara Beach, ja siellä sijaitsevat useimmat huoneet. Uusi Villas Apsara -osa on hieman ylellisempi huvilamaisine bungaloweineen.

Molemmilla alueilla on uima-allas rannan äärellä (Apsara Beachillä myös pieni vesiliukumäki) ja ravintola.

Spa-hoitoihin ja rentouttavaan hierontaan on täällä varmasti kylliksi aikaa. Jos asut Villa-osassa, voit tilata hieronnan jopa omaan huoneeseesi.

Villas Apsaran asiakkaat voivat käyttää kaikkia Apsara Beachin palveluita, mutta ei toisinpäin.

Nauti auringonlaskusta rannalla
Iltaisin kannattaa suunnata hotellin rantabaariin ihastelemaan kaunista auringonlaskua, jonka sanotaan olevan yksi Thaimaan kauneimmista.

Varaa ateriat etukäteen
Apsaran ympäristössä on muutama paikallinen ravintola. Vaivattoman lomanvieton varmistat varaamalla joko puolihoidon tai täysihoidon noutopöytä- tai menyyaterioin. (asiakasmäärästä riippuen). Vaivattominta lomanvietto on tietysti kun varaat All Inclusiven, jolloin kaikki ateriat, juomat ja välipalat sisältyvät hintaan.

Aamiainen tarjoillaan oman hotelliosan ravintolassa. Jos olet varannut All Inclusiven, kaikki muut ateriat ja juomat tarjoillaan Apsara Beach -osassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit