Khao Lak

Khao Lak on tunnettu kilometrien pituisista, palmujen reunustamista rannoistaan. Keskustassa on sekä yömarkkinoita että monia viihtyisiä ravintoloita. Lomakohde sijaitsee kansallispuiston trooppisten sademetsien keskellä ja hotellivalikoimassamme on yksi perheystävällinen Blue Village, yksi Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä huolella valikoituja hotelleja Uniikkien hotellien, Perhelöytöjen, Rauhallisten keitaiden, Edullinen vaihtoehto ja De Luxe -hotellien kategorioista. Lue lisää

Khao Lak on tunnettu kilometrien pituisista, palmujen reunustamista rannoistaan. Keskustassa on sekä yömarkkinoita että monia viihtyisiä ravintoloita. Lomakohde sijaitsee kansallispuiston trooppisten sademetsien keskellä ja hotellivalikoimassamme on yksi perheystävällinen Blue Village, yksi Blue Couples ilman lapsia matkustaville aikuisille sekä huolella valikoituja hotelleja Uniikkien hotellien, Perhelöytöjen, Rauhallisten keitaiden, Edullinen vaihtoehto ja De Luxe -hotellien kategorioista.

Minkä Khao Lakin hotelleistamme sitten valitsetkin, voit odottaa tasokkuutta, eleganttia thaimaalaista arkkitehtuuria sekä suuria allasalueita. Osa hotelleista sijaitsee lähellä keskustaa, toiset hieman kauempana rannikolla, jolla vaaleat korallihiekkaiset rannat seuraavat toisiaan. Rannat tuntuvat todella koskemattomilta ja idyllisiltä, koska aurinkotuoleja on vain hotellien läheisillä rantaosuuksilla.

Khao Lakin rannat etelästä pohjoiseen
Khao Lakin ranta (Khao Lak South Beach) myötäilee kävelykatu, jonka varrelta löytyy valikoima ravintoloita ja pikkuputiikkeja. Täällä sijaitsee mm. suosittu Khao Lak Merlin Beach Resort. Lisää ostosmahdollisuuksia on Khao Lakin keskustassa, jonne on noin kymmenen minuutin taksimatka.

Nang Thong Beach on rannoista varmasti suosituin, olematta kuitenkaan liian kansoitettu. Rannan tuntumassa on muutamia pieniä ravintoloita ja ylempää Khao Lakin keskustan pääkadulta löytyvät ostoskadut, pikkuputiikit, baarit ja yömarkkinat. Tämän rannan äärellä sijaitsee tyylikäs aikuisille suunnattu Blue Couples Sensimar Khaolak Beach Front Resort sekä monet muut kanta-asiakkaiden suosimat hotellimme, jotka yleensä varataan aikaisin.

Bang Niang Beach
sijaitsee vain kivenheiton päässä päätieltä, täältä löydät kourallisen hyviä paikallisia ravintoloita. Rannalla on myös muutamia kauppoja sekä markkinat, joilla on kiva kuljeskella iltaisin. Perhelöytö-hotellimme Ayara Villas sijaitsee täällä.

Khuk Khak Beach
on hiljainen ja rauhallinen ja siellä on kymmenkunta pientä aitoa rantaravintolaa. Jos haluat enemmän valinnanvaraa, löytyy Bang Niang tai Khao Lakin keskusta lyhyen taksimatkan päästä. Kun varaat
viiden tähden De Luxe -hotellimme JW Marriott Khao Lak Resort & Span, asut täällä.

Pakarang Beach
on kaunis ja rauhallinen ranta, jolla on kourallinen rantaravintoloita. Täältä voit tehdä kävelyretkiä (20–30 min) naapurirannalle, Khuk Khakille, tai ottaa taksin White Sands Beachille, jolla on tasokkaita thai-ravintoloita.

Pak Weep Beach on kaunis ja rauhallinen ja se rajoittuu luonnonsuojelualueeseen. Rannalla on muutama rantaravintola, joissa voit nauttia illallista hiekalla. Khao Lakin keskustaan pääset taksilla noin vartissa. Pak Weepillä sijaitsee tyylikäs Blue Village Exotic Mai Khao Lak -hotellimme.

Bangsak Beach on rauhaa rakastavien paratiisi. Kilometrien pituiset, palmujen reunustamat hienot luonnonrannat ovat lähes koskemattomia. Täällä on vain muutama pieni ravintola.

Perheystävällistä ja modernia designia
Moderni Blue Village Mai Khao Lak soveltuu kaikenikäisille. Tarjolla on monia aktiviteetteja lapsille ja nuorille kuten Baby Lounge, Bamseklubi 3–5-vuotiaille, Fun Break -toimintaa 6–11-vuotiaille, The Hangout 12–15-vuotiaille. Aikuisille on tarjolla mm. aerobicia, vesijumppaa ja rantalentopalloa.

Blue Couples, ilman lapsia matkustaville aikuisille
Jos olet matkustamassa ilman lapsia, suosittelemme erityisesti Blue Couples Sensimar Khaolak Beach Front Resortia, joka sijaitsee Khao Lakin sydämessä, aivan Nang Thongin rannan äärellä. Täällä lomailet rauhan, designin ja monien palveluiden ympäröimänä. Hotellilta on viiden minuutin kävelymatka ravintoloihin ja kauppoihin.

Lomaile rauhallisesti, ylellisesti tai edullisesti
Muutama käsin poimittu hotellivaihtoehto Khao Lakista lisää: Perhelöytö Ayara Villas, De Luxe -hotelli JW Marriott Khao Lak Resort & Spa, tasokas designhotelli The Sands by Kata Thani kategoriasta Uniikit hotellit sekä Bangsak Village ja Bhandari Oriental, jotka olemme nostaneet rentouttavan ilmapiirinsä vuoksi Rauhallinen keidas -otsikon alle. Mikäli taas haluat selviytyä majoituksesta mahdollisin vähin kustannuksin, suosittelemme Edullinen vaihtoehto -luokan Khaolak Mohin Taraa.

Sukellusta ja viidakkovaelluksia
Thaimaassa on mahdollisuus monipuolisiin retkiin. Khao Sokin kansallispuistossa voit vaeltaa, meloa tai ratsastaa elefantilla sademetsän halki. Similan Island ja Surin Island kuuluvat maailman parhaisiin sukellus- ja snorklauspaikkoihin, niihin pääset veneretkillämme. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Golfia ja ostoksia
Lähin golfkenttä sijaitsee 10 kilometrin päässä, ja jos taas haluat kierrellä kaupoissa, suosittelemme osallistumaan Phuketin ostosretkellemme.

Enemmän elämyksiä TEMA-matkalla
Kun haluat nähdä ja kokea Thaimaata mahdollisimman paljon, voit yhdistää rantalomaasi TEMAn kiertomatkan, seikkailun täynnä vene- ja kanoottiretkiä, viidakkovaelluksia, luolia, buddhalaisia temppeleitä sekä eksoottisia markkinoita. Lue lisää Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät -kiertomatkasta www.temamatkat.fi

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 450 min.ja paluu n. 11 t 45 min. TAI Helsingistä Krabille meno n. 10 t 50 min. ja paluu n. 11 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Khao Lakissa kestää n. 2 tuntia. Kuljetus Krabin lentokentältä n. 2,5–3 tuntia. Näytä lisää

Kuljetus Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Khao Lakissa kestää n. 2 tuntia. Kuljetus Krabin lentokentältä n. 2,5–3 tuntia.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin

Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit