Finnmatkojen Hilton Hua Hin Resort & Spa FFFFF

Hilton Hua Hin Resort & Spa FFFFF

Keskeinen sijainti ja merinäköala kaikista huoneista

Hinta alk.
2 130 e 2 260 e
13.02.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Majesteettinen Hilton Hua Hin Resort & Spa on kaupungin korkein rakennus. Täällä asut parhaalla mahdollisella paikalla aivan rannalla ja samalla keskellä kylän keskustaa. Hotellilla on hyvät kuntoilumahdollisuudet ja spassa voit rentoutua erilaisten hoitojen parissa. Kaikista huoneista on merinäköala. Näytä lisää
Hinta alk.
2 130 e 2 260 e
13.02.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Majesteettinen Hilton Hua Hin Resort & Spa on kaupungin korkein rakennus. Täällä asut parhaalla mahdollisella paikalla aivan rannalla ja samalla keskellä kylän keskustaa. Hotellilla on hyvät kuntoilumahdollisuudet ja spassa voit rentoutua erilaisten hoitojen parissa. Kaikista huoneista on merinäköala.

Hotelli on täydellinen valinta sinulle, joka haluat asua lähellä kauppoja, ravintoloita ja baareja.

Puitteet hyvään lomaan
Hyvinvarusteltu kuntosali, pieni ostoskeskus ja viinikauppa, jacuzzi, tennistä, vesiaerobicia ja spa, jossa voit hemmotella itseäsi hieronnalla ja erilaisilla kauneushoidoilla. Allasalue sijaitsee puutarhan keskellä. 

Ravintola panoraamanäköalalla
Hotellissa on myös Hua Hinin suosituin pub, jossa on tarjolla elävää musiikkia joinakin iltoina. Kannattaa myös kokeilla hotellin ravintolaa, joka sijaitsee 17. kerroksessa. Sen ulkoterassilta on upea panoraamanäköala merelle ja ympäröiville vuorille. Puoli- tai täysihoito menuaterioin on varattavissa lisäpalveluna.

Yhdistä Bangkok lomaasi
Halutessasi voit maksutta vaihtaa joko matkan kaksi ensimmäistä tai kaksi viimeistä yöpymistä Hua Hinissä yöpymisiin hotelli Century Parkissa Bangkokissa. Varataan jo kotimaassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje
Hotellin tiedot
Rantaan 25 m
Keskustaan 20 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
Päivitetty: 2016-04-11. Perustuu 44 vastaukseen.