Finnmatkojen Thaimaa

Thaimaa

Thaimaassa sinua odottavat ihanat rannat, snorklausmahdollisuudet, ostokset ja aurinkoinen sää. Finnmatkojen laajasta valikoimasta löydät vankalla kokemuksella valikoidut suositut Thaimaan lomat. Valitse suosikkisi tunnetuista lomakohteista kuten Phuket ja Krabi (Ao Nang) tai pikkusaarista kuten Koh Hai ja Koh Mook. Tai räätälöi oma lomasi yhdistelemällä eri lomakohteita viikko kerrallaan. Lue lisää

Thaimaassa sinua odottavat ihanat rannat, snorklausmahdollisuudet, ostokset ja aurinkoinen sää. Finnmatkojen laajasta valikoimasta löydät vankalla kokemuksella valikoidut suositut Thaimaan lomat. Valitse suosikkisi tunnetuista lomakohteista kuten Phuket ja Krabi (Ao Nang) tai pikkusaarista kuten Koh Hai ja Koh Mook. Tai räätälöi oma lomasi yhdistelemällä eri lomakohteita viikko kerrallaan.

Rantahotelli Thaimaassa
Juuri sinulle sopivan lomahotellin valitseminen on helppoa. Valikoimastamme löydät mukavia lomahotelleja sekä rantabungaloweja, ja kaikkea siltä väliltä. Blue Village -lomakyliä kaikenikäisille sopivine aktiviteetteineen tarjoavat Thaimaan lomakohteistamme Si Kao, Khao Lak, Tri Trang Beach ja Koh Lanta. Ilman lapsia matkustaville aikuisille puolestaan sopii esimerkiksi designiltaan moderni Blue Couples- hotelli Khao Lakissa, sekä monet muut hotellit. Muita hotellivaihtoehtoja löydät Finnmatkojen Rauhallinen keidas-, Parhaalla paikalla-, Edullinen vaihtoehto-, Aikuisten kesken- ja De Luxe -luokista.

Valitse matkanpituus
Thaimaan matkasi keston voit valita tietyissä hotelleissa joustavasti yhden viikon ja 29 päivän väliltä. Täydellinen vaihtoehto, kun haluat matkustaa Thaimaahan esimerkiksi 11 tai 12 päiväksi.

Siitä mitä voit tehdä lomallasi Thaimaassa, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta. 

Thaimaan ilmasto
Katso Thaimaan lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai Minun lomani -älypuhelinsovelluksesta. 

Passi- ja viisumikäytäntö vaihtelee maittain. Lue Thaimaan passi- ja viisumikäytännöistä»

Yhdistä Thaimaan lomaasi TEMA-matka
Lisää elämyksiä lomallesi saat yhdistämällä aurinkolomaasi jonkin TEMA-kiertomatkoistamme: Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät, Pyöräillen Etelä-Thaimaassa tai Thaimaan kiertomatka

Ajankohtaiset tarjoukset
Phuketin Front Villagen (Karon Beach) ja Centara Kata Beachin (Kata Beach) lähdöt ajalla 1.11.–30.11.2015 jopa -200 e/asiakas (alennukset huomioitu hinnoissa). Tarjous on voimassa toistaiseksi ja koskee vain uusia varauksia.

 

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Thaimaa