Thaimaa

Kun aiot matkustaa Thaimaahan, on lomallesi odotettavissa ihania rantoja, snorklausta, ostoksia, luontoelämyksiä ja ihana ilmasto. Finnmatkoilta löydät laajan valikoiman Thaimaan lomia, tunnetuista lomakohteista kuten Phuket ja Ao Nang (Krabi) pikkusaariin kuten Koh Hai ja Koh Mook. Voit myös räätälöidä oman lomasi yhdistelemällä eri lomakohteita. Lue lisää

Kun aiot matkustaa Thaimaahan, on lomallesi odotettavissa ihania rantoja, snorklausta, ostoksia, luontoelämyksiä ja ihana ilmasto. Finnmatkoilta löydät laajan valikoiman Thaimaan lomia, tunnetuista lomakohteista kuten Phuket ja Ao Nang (Krabi) pikkusaariin kuten Koh Hai ja Koh Mook. Voit myös räätälöidä oman lomasi yhdistelemällä eri lomakohteita.

Juuri sinulle sopivan lomahotellin valitseminen on helppoa. Tarjolla on mukavia lomahotelleja sekä bungaloweja rannoilla, ja kaikkea siltä väliltä. Aktiviteetteja kaikenikäisille tarjoavia Blue Village -lomakyliä on Si Kaossa, Khao Lakissa, Tri Trang Beachillä ja Koh Lantalla. Ilman lapsia matkustaville aikuisille puolestaan sopii esimerkiksi designiltaan moderni Blue Couples- hotelli Khao Lakissa, sekä monet muutkin hotellit. Muita vaihtoehtoja löydät Edullinen vaihtoehto-, Rauhallinen keidas-, Parhaalla paikalla-, Spa-hotelli- ja De Luxe-luokista.

Lisää elämyksiä lomallesi saat yhdistämällä aurinkolomaasi jonkin TEMA-kiertomatkoistamme: Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät, Pyöräillen Etelä-Thaimaassa tai Phuketista Chiang Maihin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

  • Talvi 14/15 Tal 14/15

  Mai Khao Lak FFFF+

  Blue Village Khao Lakissa, lähellä rantaa

  • Talvi 14/15 Tal 14/15

  Century Park FFFF

  Viihtyisä hotelli Bangkokissa, lähellä Sky Trainia

Finnmatkojen Thaimaa

 • Phuket ja Khao Lak
  Phuket ja Khao Lak
  Phuket ja Khao Lak

  Phuket ja Khao Lak

  Phuketista ja Khao Lakista löydät kaikkea, mitä lomalta toivoa. Rantoja, ostoksia, ja valikoituja hotelleja aktivitettien täyttämistä Blue Village -lomakylistä tyylikkäisiin spa-hotelleihin.

 • Klong Muang Beach
  Klong Muang Beach
  Klong Muang Beach

  Klong Muang Beach

  Rauhallinen lomakohde, jonka hieno ranta aukeaa auringonlaskuun. Aitojen ravintoloiden lisäksi täällä on tasokkaita lomahotelleja kuten perhehotellimme Blue Star ja bungaloweja rannalla.

 • Koh Lanta
  Koh Lanta
  Koh Lanta

  Koh Lanta

  Rauhallinen ja kaunis saari, jolla voit rentoutua lähellä ensiluokkaisia rantoja. Valitse hieno Blue Village -hotellimme, joka sijaitsee aivan rannalla.

 • Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)

  Ao Nang (Krabi)

  Rantalomakohde Krabin mantereen sydämessä. Tarjolla ostoksia, ravintoloita ja huveja. Retkiveneillä pääset ympäröivän saariston paratiisirannoille.

 • Koh Kradan
  Koh Kradan
  Koh Kradan

  Koh Kradan

  Todellista paratiisilomaa pienen pienellä autottomalla saarella valkeitten rantojen ja turkoosin meren äärellä. Ja aivan saaren tuntumassa sijaitsee koralliriutta.

 • Koh Mook
  Koh Mook
  Koh Mook

  Koh Mook

  Koh Mookilla voit sekä rentoutua paratiisirannoilla että snorklata kristallinkirkkaassa vedessä. Tunnelma Koh Mookilla on ihanan rauhallinen.

 • Si Kao
  Si Kao
  Si Kao

  Si Kao

  Rauhallisessa ja luonnonkauniissa osassa Krabin rannikkoa sijaitsee Blue Village -lomakylämme. Aivan rannan äärellä sijaitsevassa hotellissa on kaikkea Bamseklubista aerobictunteihin sekä elokuvateatteri ulkona.

 • Koh Hai
  Koh Hai
  Koh Hai

  Koh Hai

  Löydä rauha saarelta, jolla snorklaus, rentoutuminen ja uiminen valkeilla rannoilla on pääasia.

 • Bangkok
  Bangkok
  Bangkok

  Bangkok

  Kanavia, ostoksia, temppeleitä ja erinomaisia ravintoloita. Valitse haluatko kokea ainoastaan Bangkokin vai haluatko yhdistää matkan rantalomaan rannikolla tai saarilla.

 • Hua Hin
  Hua Hin
  Hua Hin

  Hua Hin

  Oikea valinta rentoutumista ja rantalomaa kaipaavalle. Samalla asut lähellä thaimaalaista arkea – temppeleitä, kalastajia ja markkinoita.

 • Koh Chang
  Koh Chang
  Koh Chang

  Koh Chang

  Thaimaan toiseksi suurin saari hienoine rantoineen, komeine sademetsineen sekä viehättävine kylineen. Täällä voit hidastaa tahtia ja valita majoituksen Edullisesta vaihtoehdosta uniikkiin designhotelliin.

 • Koh Samet
  Koh Samet
  Koh Samet

  Koh Samet

  Pieni, luonnonkaunis saari valkeine hiekkarantoineen ja viehättävine ravintoloineen. Asut tasokkaassa lomahotellissa ja voit yhdistää lomaasi muutaman päivän oleskelun Bangkokissa.

 • Koh Samui
  Koh Samui
  Koh Samui

  Koh Samui

  Koh Samui on kaunis ja sopivan suuri saari, jossa on palmujen reunustamia rantoja, viidakon vehreyttä, hyviä retkikohteita, viehättäviä kyliä ja värikkäitä markkinoita.

 • Koh Tao
  Koh Tao
  Koh Tao

  Koh Tao

  Trooppinen paratiisisaari, joka on sukellus- ja snorklauskohteena maailman eliittiä. Rantabaareissa ja -ravintoloissa tunnelma on iltaisin rennon viihtyisä.

Sivun alkuun