Finnmatkojen Thaimaa

Thaimaa

Kun aiot matkustaa Thaimaahan, on lomallesi odotettavissa ihania rantoja, snorklausta, ostoksia, luontoelämyksiä ja ihana ilmasto. Finnmatkoilta löydät laajan valikoiman Thaimaan lomia, tunnetuista lomakohteista kuten Phuket ja Ao Nang (Krabi) pikkusaariin kuten Koh Hai ja Koh Mook. Voit myös räätälöidä oman lomasi yhdistelemällä eri lomakohteita. Lue lisää

Kun aiot matkustaa Thaimaahan, on lomallesi odotettavissa ihania rantoja, snorklausta, ostoksia, luontoelämyksiä ja ihana ilmasto. Finnmatkoilta löydät laajan valikoiman Thaimaan lomia, tunnetuista lomakohteista kuten Phuket ja Ao Nang (Krabi) pikkusaariin kuten Koh Hai ja Koh Mook. Voit myös räätälöidä oman lomasi yhdistelemällä eri lomakohteita.

Juuri sinulle sopivan lomahotellin valitseminen on helppoa. Tarjolla on mukavia lomahotelleja sekä bungaloweja rannoilla, ja kaikkea siltä väliltä. Aktiviteetteja kaikenikäisille tarjoavia Blue Village -lomakyliä on Si Kaossa, Khao Lakissa, Tri Trang Beachillä ja Koh Lantalla. Ilman lapsia matkustaville aikuisille puolestaan sopii esimerkiksi designiltaan moderni Blue Couples- hotelli Khao Lakissa, sekä monet muutkin hotellit. Muita vaihtoehtoja löydät Edullinen vaihtoehto-, Rauhallinen keidas-, Parhaalla paikalla-, Spa-hotelli- ja De Luxe-luokista.

Lisää elämyksiä lomallesi saat yhdistämällä aurinkolomaasi jonkin TEMA-kiertomatkoistamme: Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät, Pyöräillen Etelä-Thaimaassa tai Phuketista Chiang Maihin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Thaimaa

 • Klong Muang Beach

  Klong Muang Beach

  Klong Muang Beach on kaunis palmujen reunustama, useiden kilometrien pituinen hiekkaranta suuremman Ao Nangin lomakohteen länsipuolella. Kylän pienessä keskustassa on muutamia ravintoloita, pikkukauppoja ja rantabaareja. Tasokkaassa Blue Star -hotellissamme on jättikokoinen uima-allas ja koko perheelle suunnattuja aktiviteetteja. Valikoimassamme on lisäksi pieniä bungalow-hotelleja rannalla.

 • Koh Lanta

  Koh Lanta

  Koh Lanta houkuttelee monia Thaimaahan kokemaan saaren rentoa tunnelmaa. Upeiden rantojen, rehevien sademetsien, ravintoloiden ja huvien ansiosta Koh Lanta sopii useimmille. Valitse joko Blue Village pienille ja isoille sopivine aktiviteetteineen tai jokin käsinpoimituista vaihtoehdoistamme Perhelöytö-, Rauhallinen keidas- tai Pientä ja kodikasta-luokista.

 • Ao Nang (Krabi)

  Ao Nang (Krabi)

  Ao Nangin rantalomakohde sijaitsee mantereella Krabin provinssin sydämessä, Phuketin saaren itäpuolella. Pitkällä rantakadulla on värikäs kirjo kauppoja, räätäleitä, ravintoloita ja markkinakojuja. Pitkähäntäveneillä pääset kätevästi ympäröivän saariston upeille rannoille. Hotellisi voit valita useista eri vaihtoehdoista, tarjolla on hotelleja Edullisista vaihtoehdoista ja Perhelöydöistä aina Rauhallisiin keitaisiin ja Parhaalla paikalla -luokan hotelleihin.

 • Si Kao

  Si Kao

  Rauhallisessa ja luonnonkauniissa osassa Krabin rannikkoa sijaitsee Blue Village -lomakylämme. Aivan rannan äärellä sijaitsevassa hotellissa on kaikkea Bamseklubista aerobictunteihin sekä elokuvateatteri ulkona.

 • Koh Chang

  Koh Chang

  Thaimaan toiseksi suurin saari hienoine rantoineen, komeine sademetsineen sekä viehättävine kylineen. Täällä voit hidastaa tahtia ja valita majoituksen Edullisesta vaihtoehdosta uniikkiin designhotelliin.

 • Koh Tao

  Koh Tao

  Trooppinen paratiisisaari, joka on sukellus- ja snorklauskohteena maailman eliittiä. Rantabaareissa ja -ravintoloissa tunnelma on iltaisin rennon viihtyisä.