Thaimaa

Kun aiot matkustaa Thaimaahan, on lomallesi odotettavissa ihania rantoja, snorklausta, ostoksia, luontoelämyksiä ja ihana ilmasto. Finnmatkoilta löydät laajan valikoiman Thaimaan lomia, tunnetuista lomakohteista kuten Phuket ja Ao Nang (Krabi) pikkusaariin kuten Koh Hai ja Koh Mook. Voit myös räätälöidä oman lomasi yhdistelemällä eri lomakohteita. Lue lisää

Kun aiot matkustaa Thaimaahan, on lomallesi odotettavissa ihania rantoja, snorklausta, ostoksia, luontoelämyksiä ja ihana ilmasto. Finnmatkoilta löydät laajan valikoiman Thaimaan lomia, tunnetuista lomakohteista kuten Phuket ja Ao Nang (Krabi) pikkusaariin kuten Koh Hai ja Koh Mook. Voit myös räätälöidä oman lomasi yhdistelemällä eri lomakohteita.

Juuri sinulle sopivan lomahotellin valitseminen on helppoa. Tarjolla on mukavia lomahotelleja sekä bungaloweja rannoilla, ja kaikkea siltä väliltä. Aktiviteetteja kaikenikäisille tarjoavia Blue Village -lomakyliä on Si Kaossa, Khao Lakissa, Tri Trang Beachillä ja Koh Lantalla. Ilman lapsia matkustaville aikuisille puolestaan sopii esimerkiksi designiltaan moderni Blue Couples- hotelli Khao Lakissa, sekä monet muutkin hotellit. Muita vaihtoehtoja löydät Edullinen vaihtoehto-, Rauhallinen keidas-, Parhaalla paikalla-, Spa-hotelli- ja De Luxe-luokista.

Lisää elämyksiä lomallesi saat yhdistämällä aurinkolomaasi jonkin TEMA-kiertomatkoistamme: Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät, Pyöräillen Etelä-Thaimaassa tai Phuketista Chiang Maihin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

  • Talvi 14/15 Tal 14/15

  Mai Khao Lak FFFF+

  Blue Village Khao Lakissa, lähellä rantaa

  • Talvi 14/15 Tal 14/15

  Century Park FFFF

  Viihtyisä hotelli Bangkokissa, lähellä Sky Trainia

Finnmatkojen Thaimaa

 • Phuket ja Khao Lak
  Phuket ja Khao Lak
  Phuket ja Khao Lak

  Phuket ja Khao Lak

  Phuketista ja Khao Lakista löydät kaikkea, mitä lomalta toivoa. Rantoja, ostoksia, ja valikoituja hotelleja aktivitettien täyttämistä Blue Village -lomakylistä tyylikkäisiin spa-hotelleihin.

 • Klong Muang Beach
  Klong Muang Beach
  Klong Muang Beach

  Klong Muang Beach

  Klong Muang Beach on kaunis palmujen reunustama, useiden kilometrien pituinen hiekkaranta suuremman Ao Nangin lomakohteen länsipuolella. Kylän pienessä keskustassa on muutamia ravintoloita, pikkukauppoja ja rantabaareja. Tasokkaassa Blue Star -hotellissamme on jättikokoinen uima-allas ja koko perheelle suunnattuja aktiviteetteja. Valikoimassamme on lisäksi pieniä bungalow-hotelleja rannalla.

 • Koh Lanta
  Koh Lanta
  Koh Lanta

  Koh Lanta

  Koh Lanta houkuttelee monia Thaimaahan kokemaan saaren rentoa tunnelmaa. Upeiden rantojen, rehevien sademetsien, ravintoloiden ja huvien ansiosta Koh Lanta sopii useimmille. Valitse joko Blue Village pienille ja isoille sopivine aktiviteetteineen tai jokin käsinpoimituista vaihtoehdoistamme Perhelöytö-, Rauhallinen keidas- tai Pientä ja kodikasta-luokista.

 • Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)
  Ao Nang (Krabi)

  Ao Nang (Krabi)

  Ao Nangin rantalomakohde sijaitsee mantereella Krabin provinssin sydämessä, Phuketin saaren itäpuolella. Pitkällä rantakadulla on värikäs kirjo kauppoja, räätäleitä, ravintoloita ja markkinakojuja. Pitkähäntäveneillä pääset kätevästi ympäröivän saariston upeille rannoille. Hotellisi voit valita useista eri vaihtoehdoista, tarjolla on hotelleja Edullisista vaihtoehdoista ja Perhelöydöistä aina Rauhallisiin keitaisiin ja Parhaalla paikalla -luokan hotelleihin.

 • Koh Kradan
  Koh Kradan
  Koh Kradan

  Koh Kradan

  Todellista paratiisilomaa pienen pienellä autottomalla saarella valkeitten rantojen ja turkoosin meren äärellä. Ja aivan saaren tuntumassa sijaitsee koralliriutta.

 • Koh Mook
  Koh Mook
  Koh Mook

  Koh Mook

  Koh Mook, joka tarkoittaa pientä helmeä, on oikea valinta sinulle, joka uneksit leppoisista päivistä rannoilla joilla ei tarvitse tungeksia. Valikoimassamme on kaksi saaren parasta hotellia, jotka molemmat sijaitsevat kauniilla rannalla. Molemmat olemme nostaneet hotelliluokissa Rauhallinen keidas -otsikon alle. Kumman tahansa valitsetkin, asut bungalowissa rannalla.

 • Si Kao
  Si Kao
  Si Kao

  Si Kao

  Haluatko kokea Thaimaan loman, jossa yhdistyvät kahden maailman parhaat palat? Toisaalta rauhaa, levollista ja yksinkertaista elämää koskemattomilla rannoilla. Ja toisaalta tasokkaan lomahotellin tarjoamia mukavuuksia kuten ravintoloita, spa ja kaikenikäisille soveltuvaa toimintaa. Jos vastauksesi on kyllä, Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spa on juuri sinun lomaasi varten.

 • Koh Hai
  Koh Hai
  Koh Hai

  Koh Hai

  Pieni Koh Hain paratiisisaari on tunnettu rennosta elämänmenosta. Täällä kellot laitetaan syrjään ja annetaan päivien kulkea omaan rauhalliseen tahtiinsa. Täällä on todella helppo rauhoittua – Koh Hailla ei nimittäin ole kauppoja, meluisia baareja eikä liikennettä. Matkustat Koh Haille lentämällä Krabille, ja asut bungalowissa rannan äärellä.

 • Bangkok
  Bangkok
  Bangkok

  Bangkok

  Kanavia, ostoksia, temppeleitä ja erinomaisia ravintoloita. Valitse haluatko kokea ainoastaan Bangkokin vai haluatko yhdistää matkan rantalomaan rannikolla tai saarilla.

 • Hua Hin
  Hua Hin
  Hua Hin

  Hua Hin

  Oikea valinta rentoutumista ja rantalomaa kaipaavalle. Samalla asut lähellä thaimaalaista arkea – temppeleitä, kalastajia ja markkinoita.

 • Koh Chang
  Koh Chang
  Koh Chang

  Koh Chang

  Thaimaan toiseksi suurin saari hienoine rantoineen, komeine sademetsineen sekä viehättävine kylineen. Täällä voit hidastaa tahtia ja valita majoituksen Edullisesta vaihtoehdosta uniikkiin designhotelliin.

 • Koh Samet
  Koh Samet
  Koh Samet

  Koh Samet

  Pieni, luonnonkaunis saari valkeine hiekkarantoineen ja viehättävine ravintoloineen. Asut tasokkaassa lomahotellissa ja voit yhdistää lomaasi muutaman päivän oleskelun Bangkokissa.

 • Koh Samui
  Koh Samui
  Koh Samui

  Koh Samui

  Koh Samui on kaunis ja sopivan suuri saari, jossa on palmujen reunustamia rantoja, viidakon vehreyttä, hyviä retkikohteita, viehättäviä kyliä ja värikkäitä markkinoita.

 • Koh Tao
  Koh Tao
  Koh Tao

  Koh Tao

  Mikäli pidät sukelluksesta, snorklauksesta, pehmeistä rannoista ja rennosta elämästä, on Koh Tao oikea valinta. Saari on ihana sekoitus värikkäitä koralliriuttoja, trooppista luontoa, viihtyisiä ravintoloita ja erittäin leppoisaa tunnelmaa. Kaikki hotellimme sijaitsevat saaren hienoimman rannan äärellä.

Sivun alkuun