Finnmatkojen Bangkok

Bangkok

Bangkok on kuhiseva, ristiriitainen ja kiehtova. Pilvenpiirtäjiä, kuin Manhattanilla ikään, ympäröivät upeat buddhalaistemppelit. Ostoskadut ja paalujen varaan rakennetut puutalot yhdistyvät toisiinsa. Voit valita haluatko kokea ainoastaan Bangkokin vai haluatko yhdistää matkasi rantalomaan jossain lomakohteessamme rannikolla tai saarilla. Lue lisää

Bangkok on kuhiseva, ristiriitainen ja kiehtova. Pilvenpiirtäjiä, kuin Manhattanilla ikään, ympäröivät upeat buddhalaistemppelit. Ostoskadut ja paalujen varaan rakennetut puutalot yhdistyvät toisiinsa. Voit valita haluatko kokea ainoastaan Bangkokin vai haluatko yhdistää matkasi rantalomaan jossain lomakohteessamme rannikolla tai saarilla.

Bangkokissa voit syödä hyvin sekä nähdä uskomattomia show-esityksiä. Voit tehdä ostoksia sekä värikkäillä katumarkkinoilla, kuten Patpongissa, että viileissä, huippumuodikkaissa ostoskeskuksissa, joiden liikkeissä myydään kansainvälisiä merkkivaatteita.

Lisää nähtävyyksiä

  • Chinatownin markkinat, joilta löydät kankaita, kultaa ja eksoottisia hedelmiä.
  • Kuninkaallinen virka-asunto Grand Palacella, jossa demonipatsaat ja lohikäärmeet ympäröivät "Smaragdibuddhan temppeliä" (Wat Phra Keo)
  • Chao Praya -joen rannalla sijaitseva "Aamunkoiton temppeli" (Wat Arun) komeine torneineen
  • "Makaavan Buddhan temppeli" (Wat Pho), jossa on 45 m pitkä makaavaa Buddhaa esittävä kokonaan kullattu patsas


Mielenkiintoisia retkiä
Valikoimassamme on mm. seuraavia retkiä englantia puhuvan oppaan opastuksella:

  • Kahden päivän retkipaketti, johon sisältyvät kaikki edellä mainitut nähtävyydet sekä lisäksi veneretki kanaaleille
  • Opastettu pyöräretki
  • Ruoanlaittokurssi
  • Illallisristeily perinteisellä riisiveneellä


Suora lento koko talven
Matkan pituus on kaksi viikkoa ja lennät Finnairin reittilennolla Bangkokiin, ilman välilaskuja, runsaassa kymmenessä tunnissa. 

Yhdistä Bangkok ja rantaloma
Jos et haluat viettää koko lomaasi Bangkokissa voit yhdistää matkaasi yhden seuraavista saarista: Koh Samet, Koh Chang ja Koh Samui. Vaihtoehtoisesti voit yhdistää matkasi myös mantereella sijaitsevaan Hua Hiniin kolme tuntia Bangkokista etelään. Voit joko yhdistää viikon loman Bangkokissa viikon rantalomaan tai voit myös hyödyntää tarjoamamme mahdollisuuden ilman lisäkustannuksia vaihtaa matkan kaksi ensimmäistä tai kaksi viimeistä yöpymistä rantalomakohteen hotellissa kahteen yöpymiseen Bangkokissa.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Bangkokiin meno 9 t 45 min, paluu 11 t 10 min

Lentokenttäkuljetus:

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen Bangkokin hotelliin kestää n. 50–70 min. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen Bangkokin hotelliin kestää n. 50–70 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Oppaamme ovat vastassa lentokentällä, mutta eivät tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla tai saarille minibussilla ja lautalla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sulje