Bangkok

Bangkok on kuhiseva, ristiriitainen ja kiehtova. Pilvenpiirtäjiä, kuin Manhattanilla ikään, ympäröivät upeat buddhalaistemppelit. Ostoskadut ja paalujen varaan rakennetut puutalot yhdistyvät toisiinsa. Voit valita haluatko kokea ainoastaan Bangkokin vai haluatko yhdistää matkasi rantalomaan jossain lomakohteessamme rannikolla tai saarilla. Lue lisää

Bangkok on kuhiseva, ristiriitainen ja kiehtova. Pilvenpiirtäjiä, kuin Manhattanilla ikään, ympäröivät upeat buddhalaistemppelit. Ostoskadut ja paalujen varaan rakennetut puutalot yhdistyvät toisiinsa. Voit valita haluatko kokea ainoastaan Bangkokin vai haluatko yhdistää matkasi rantalomaan jossain lomakohteessamme rannikolla tai saarilla.

Bangkokissa voit nauttia erinomaisesta ruoasta sekä nähdä uskomattomia show-esityksiä. Voit tehdä ostoksia sekä värikkäillä katumarkkinoilla, kuten Patpongissa, että viileissä, huippumuodikkaissa ostoskeskuksissa, joiden liikkeissä myydään kansainvälisiä merkkivaatteita. Chinatownin kujat ovat myös mielenkiintoinen kokemus; täältä löydät mm. kankaita, kultaa ja eksoottisia hedelmiä.

Unohtumaton temppeli ja palatsi
Täällä riittää eksoottisia nähtävyyksiä. Kuninkaallisella virka-asunnolla, Grand Palacella, demonipatsaat ja lohikäärmeet ympäröivät "Smaragdibuddhan temppeliä" (Wat Phra Keo). Suuren Chao Praya -joen rannalla sijaitsevat sekä "Aamunkoiton temppeli" (Wat Arun) komeine torneineen sekä "Makaavan Buddhan temppeli" (Wat Pho). Täällä hartaat buddhalaiset sytyttävät suitsukkeita, ripustavat kukkaseppeleitä ja uhraavat pikkukolikoita 45 m pitkän makaavaa Buddhaa esittävän kokonaan kullatun patsaan ympärillä.

Bangkokin retkipaketti ja tunnetuimmat nähtävyydet
Kun haluat saada mahdollisimman paljon irti lomastasi, suosittelemme varaamaan Bangkokin retkipakettimme. Tällöin pääset kahden puolipäiväretken aikana englantia puhuvan oppaan opastuksella vierailemaan Chinatownissa, kukkamarkkinoilla, Grand Palacessa, kaikissa yllämainituissa kolmessa temppelissä sekä lisäksi pääset veneretkelle kanaaleille. Lue lisää "Retket"-välilehdeltä.

Yhdistä Bangkok ja rantaloma
Jos haluat viettää koko lomasi Bangkokissa, onnistuu se toki mainiosti. Yhtä hyvin voit yhdistää viikon loman Bangkokissa viikon lomaan valinnaisessa alla mainitussa lomakohteessa. Suosituin vaihtoehto on tarjoamamme mahdollisuus ilman lisäkustannuksia vaihtaa matkan kaksi ensimmäistä tai kaksi viimeistä yöpymistä rantalomakohteen hotellissa kahteen yöpymiseen Bangkokissa. Tämä onnistuu Koh Sametin, Koh Changin, Koh Samuin, Koh Phanganin ja Koh Taon saarille suuntautuvilla matkoilla sekä mantereelle Hua Hiniin ja Rayongiin suuntautuvilla matkoilla.

Suora lento koko talven

Matkan pituus on kaksi viikkoa ja lennät Finnairin reittilennolla Bangkokiin, ilman välilaskuja, runsaassa kymmenessä tunnissa.

Kiertele omatoimisesti
Kun olet aikeissa kierrellä Thaimaassa omin päin, suosittelemme tutustumaan Lento- ja hotelliyö -pakettiimme. Paketin hintaan sisältyy edestakaiset lennot Helsinki–Bangkok–Helsinki sekä kaksi ensimmäistä hotelliyöpymistä Bangkokissa hotelli Century Parkissa. Halutessasi voit myös lisämaksusta varata kuljetuksen lentokentältä hotellille/hotellilta lentokentälle.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Bangkokiin meno 9 t 45 min, paluu 11 t 10 min
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen Bangkokin hotelliin kestää n. 50–70 min. Näytä lisää

Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen Bangkokin hotelliin kestää n. 50–70 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Oppaamme ovat vastassa lentokentällä, mutta eivät tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla tai saarille minibussilla ja lautalla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sulje

Suosituimmat hotellit