Finnmatkojen Ao Nang (Krabi)
S?k pris och boka resa

Retket Thaimaa

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Advanced Open Water Diving

  Jatkokurssi sukellussertifikaatin omaaville

  Tällä kurssilla saat lisää kokemusta ja pääset kehittämään sukellustaitojasi yhdessä ohjaajan johdolla. Kurssi kestää kaksi päivää ja sisältää viisi sukellusta. Lue lisää

  Tällä kurssilla saat lisää kokemusta ja pääset kehittämään sukellustaitojasi yhdessä ohjaajan johdolla. Kurssi kestää kaksi päivää ja sisältää viisi sukellusta.

  Kurssi suoritetaan kahden päivän aikana yhdessä ohjaajan kanssa. Kurssiin kuuluu kaksi pakollista sukellusta, syväsukellus ja navigointi. Muista kolmesta sukelluksesta saat itse päättää oman mielenkiintosi mukaan. Mahdollisia sukelluksia ovat esimerkiksi, vedenalainen valokuvaus, hylkysukellus sekä etsintä ja pelastus.

  Kurssi kestää kaksi päivää ja sisältää enemmän käytäntöä kuin teoriaa.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • Andamaanienmeren merirosvot

  Aurinko, uimista ja merirosvoja

  Kuljemme pitkähäntäveneellä merirosvojen seurassa Phra Nang -rannalle, jota kutsutaan myös Princess Cave Beachiksi. Lähde jännittävälle puolipäiväretkelle! Retki sopii kaiken ikäisille. Lue lisää

  Kuljemme pitkähäntäveneellä merirosvojen seurassa Phra Nang -rannalle, jota kutsutaan myös Princess Cave Beachiksi. Lähde jännittävälle puolipäiväretkelle! Retki sopii kaiken ikäisille.

  Phra Nang on pitkä ja hieno kallioiden ympäröimä hiekkaranta. Täydellinen paikka, kun haluat rentoutua auringosta ja uimisesta nauttien.

  Merirosvojen seurassa on luvassa leikkejä ja seikkailua. Salamyhkäisestä aarrekartasta selviää, että rannalle on piilotettu aarre. Kuka löytää aarteen?

  Sulje

  Puolipäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Bamboo & Aonang Islands (Raya Divers)

  Perheille sopiva snorklausretki

  Lähde mukaan kokopäiväretkelle merelle, Bamboon ja Aonangin saarille. Snorklausta, uimista ja ihania maisemia. Lue lisää

  Lähde mukaan kokopäiväretkelle merelle, Bamboon ja Aonangin saarille. Snorklausta, uimista ja ihania maisemia.

  Lähde mukaan kokopäiväretkelle merelle ja paratiisisaarille. Saat opastusta snorklauksen taitoon ja kuulet pinnan alla elävistä eläimistä. Aloitamme retken Bamboo Islandin rannalla, jossa sinulla on tilaisuus ottaa aurinkoa, uida ja snorklata. Täällä nautimme myös lounaan. Lounaan jälkeen saat vielä snorklata ja uida Bamboo Islandin riutalla.

  Sen jälkeen jatkamme Chicken Island ja Koh Poda-saarille, jotka kuuluvat kaikkein kauneimpiin Krabin saariston saariin. Henkeäsalpaava luonto ja uskomattomat kalliomuodostelmat saavat kävijän viipymään näiden paratiisisaarten luona.

  Järjestetään yhdessä Raya Diversin kanssa.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Hong Island pitkähäntäveneellä

  Veneretki Ao Nangin saaristossa

  Sinulle, joka haluat nähdä Thaimaan pieniä saaria ja nauttia päivästä auringonoton, uimisen, rentoutumisen, snorklauksen ja hyvän ruoan parissa. Lue lisää

  Sinulle, joka haluat nähdä Thaimaan pieniä saaria ja nauttia päivästä auringonoton, uimisen, rentoutumisen, snorklauksen ja hyvän ruoan parissa.

  Nyt sinulla on mahdollisuus vierailla uskomattoman kauniissa saaristossa, joka kurottautuu Ao Nangin rannikon ulkopuolelle. Rentouttavan päivän aikana näet eksoottisen Hong Islandin ja laguunin, Pak Bian ja Paradise Islandin valkoisine rantoineen.

  Veneretki saaristoon kestää noin tunnin ja matkustamme pitkähäntäveneellä, joka on rakennettu erityisen mukavaksi.

  Syömme lounaan Hong Islandilla ja vietämme lopun iltapäivän vain nautiskellen luonnosta ja merestä, kunnes on paluukuljetuksen aika Ao Nangiin. Aikaa on varattu runsaasti snorklaukseen, uimiseen ja auringosta nauttimiseen.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Jungle Tour

  Kuumia lähteitä, laguuni ja Tiikeritemppeli

  Tämän sisällökkään retken ohjelmaan kuuluvat kolme Krabin provinssin merkittävimmistä nähtävyyksistä. Lue lisää

  Tämän sisällökkään retken ohjelmaan kuuluvat kolme Krabin provinssin merkittävimmistä nähtävyyksistä.

  Aloitamme päivän vierailulla kuuluisassa Tiikeritemppelissä. Täällä näet buddhalaisen temppelialueen, jossa munkit asuvat ja työskentelevät. Kulkiessasi munkkien joukossa saat käsityksen siitä, millainen on buddhalaisen munkin arki.

  Tiikeritemppeliltä matka jatkuu kohti smaragdinvihreää Emerald allasta, joka sijaitsee laguunimaisesti viidakossa. Voit vilvoitella pulahduksella veteen tässä satumaisessa ympäristössä.

  Thaimaalaisen lounaan jälkeen jatkamme matkaa kohti kuumia lähteitä, "luonnon omia jacuzzeja", joissa voit uida ja nauttia maanalaisesta lämmöstä. Kuumissa lähteissä uimisella sanotaan olevan nuorentava vaikutus…

  Rento päivä täynnä erilaisia luonto- ja kulttuurielämyksiä!

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • King Cruiser, Shark Point ja koralliriutta

  Sukellusta hylyn luona ja leopardihaita

  Kolme sukellusta keinotekoisen koralliriutan ja Shark Pointin luona Lue lisää

  Kolme sukellusta keinotekoisen koralliriutan ja Shark Pointin luona

  King Cruiser vene upposi vuonna 1997 ja hylky muodostaa nykyisin keinotekoisen riutan, jota peittävät pehmeät, värikkäät korallit. Hylky on koti monille kaloille, kuten sadoille mureenoille ja leijonakaloille. Kahden tunnin päässä luonnonsuojelualueelta sijaitsee Shark Point, jossa voit hyvällä todennäköisyydellä nähdä leopardihaita.

  Lähde tälle retkelle, kun haluat sukeltaa erittäin värikylläisissä maisemissa. Lounas nautitaan aluksella.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Kokeile laitesukellusta – Kontiki

  Kokeile sukeltamista skandinaavisen ohjaajan johdolla

  Oletko utelias kokeilemaan sukeltamista? Haluatko kokeilla miltä tuntuu lipua hiljaa veden pinnan alle ja päästä näin lähemmäksi meren asukkeja? Lue lisää

  Oletko utelias kokeilemaan sukeltamista? Haluatko kokeilla miltä tuntuu lipua hiljaa veden pinnan alle ja päästä näin lähemmäksi meren asukkeja?

  Päivän ohjelma koostuu kahdesta sukelluksesta kokeneen ohjaajan opastuksella, yhdellä maailman kauneimmista koralliriutoista. Kurssille ei vaadita mitään aiempaa kokemusta sukeltamisesta. Kurssi on lyhyt, vain päivän mittainen, ja se sopii kaikille niille, jotka haluavat ensimakua sukeltamisesta ennen kuin päättävät, haluavatko jatkaa perehdytystä lajin saloihin muilla sukelluskursseilla.

  Vaikka et itse sukeltaisi, voit kuitenkin tulla sukeltavan matkakumppanisi mukaan varaamalla pelkän veneretken.

  Mikäli majoitut jossakin Ao Nangin hotelleistamme, tulee sinun saapua Ao Nangin rannalle aamulla omatoimisesti. Jos hotellisi sijaitsee Klong Muang Beachilla, retkeen sisältyy kuljetus hotellilta lähtöpaikalle.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Kokeile laitesukellusta – Raya Divers

  Kokeile sukeltamista

  Oletko utelias kokeilemaan sukeltamista? Haluatko kokeilla miltä tuntuu lipua hiljaa veden pinnan alle ja päästä näin lähemmäksi siellä eläviä eläimiä? Lue lisää

  Oletko utelias kokeilemaan sukeltamista? Haluatko kokeilla miltä tuntuu lipua hiljaa veden pinnan alle ja päästä näin lähemmäksi siellä eläviä eläimiä?

  Päivän ohjelma koostuu kahdesta sukelluksesta kokeneen ohjaajan opastuksella, yhdellä maailman kauneimmista koralliriutoista. Kurssille ei vaadita mitään aiempaa kokemusta sukeltamisesta. Kurssi on lyhyt, vain päivän mittainen, ja se sopii kaikille niille, jotka haluavat ensimakua sukeltamisesta ennen kuin päättävät, haluavatko jatkaa perehdytystä lajin saloihin muilla sukelluskursseilla.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Krabin 5 helmeä

  Koe Krabin fantastinen saaristo

  Mukavat pikaveneemme vievät sinut kokopäiväretkelle uimaan, snorklaamaan ja tutkimusretkille Krabin saariston pikkusaarille ja kauniille rannoille. Lue lisää

  Mukavat pikaveneemme vievät sinut kokopäiväretkelle uimaan, snorklaamaan ja tutkimusretkille Krabin saariston pikkusaarille ja kauniille rannoille.

  Päivä alkaa Koh Hongin saarelta. Täällä näet omin silmin kuuluisan laguunin kristallinkirkkaine vesineen ja kiehtovine vedenelävineen.

  Seuraava pysähdys on Poda Islandin edustalla, jossa voit snorkalta, uida tai vain ottaa rennosti. Päivän aikana tarjoamme mahdollisuuden snorklaamiseen myös Chicken Islandilla ja Tub Islandilla. Lounaan jälkeen jatkamme veneellä matkaa kuuluisalle Railey Beachin rannalle. Täällä kävelemme lyhyen matkan Phra Nang Beachille, joka on rankattu useita kertoja maailman kauneimpiin rantoihin kuuluvaksi.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Lauttalippu Ao Nangista Phi Phi Donille

  Menolippu Ton Saihin Phi Phi Donille

  Osta kauttamme lippu Ao Nangin ja Ton Sain kylän välillä liikennöivälle alukselle. Ton Sai sijaitsee Phi Phi Donin saarella. Lue lisää

  Osta kauttamme lippu Ao Nangin ja Ton Sain kylän välillä liikennöivälle alukselle. Ton Sai sijaitsee Phi Phi Donin saarella.

  Ton Sain kylä sijaitsee Phi Phi Donin saarella, joka kuuluu suurempaan Phi Phi -saariryhmään. Täällä on rantoja, kauniita maisemia ja upeita näkymiä.

  Lippu on menolippu Ton Saihin. Ostaaksesi paluulipun, varaa Lauttalippu Phi Phi Donilta Ao Nangiin

  Sulje

  Puolipäiva / Pääsymaksu & Lippu

 • Lauttalippu Phi Phi Donilta Ao Nangiin

  Paluulippu Phi Phi Donilta Ao Nangiin

  Osta kauttamme lippu Ton Sain kylän ja Ao Nangin välillä liikennöivälle alukselle. Ton Sai sijaitsee Phi Phi Donin saarella. Lue lisää

  Osta kauttamme lippu Ton Sain kylän ja Ao Nangin välillä liikennöivälle alukselle. Ton Sai sijaitsee Phi Phi Donin saarella.

  Ton Sain kylä sijaitsee Phi Phi Donin saarella, joka kuuluu suurempaan Phi Phi -saariryhmään. Täällä on rantoja, kauniita maisemia ja upeita näkymiä.

  Lippu on paluulippu Ton Saista Ao Nangiin. Ostaaksesi menolipun, varaa Lauttalippu Ao Nangista Phi Phi Donille.

  Sulje

  Kokopäiva / Pääsylippu

 • Norsuratsastus

  Liaanien ja vesiputousten keskellä

  Koe thaimaalainen viidakko norsun selästä. Täydellinen retki koko perheelle! Lue lisää

  Koe thaimaalainen viidakko norsun selästä. Täydellinen retki koko perheelle!

  Vaikka matkaamme vain 40 minuuttia Ao Nangin ulkopuolelle, tuntuu kuin olisimme kaukana sivilisaatiosta. Pääsemme vierailemaan keskellä viidakkoa sijaitsevaan norsuleiriin, jossa norsut asustavat varjoisten puiden ja pienten vesistöjen ympäröimänä.

  Saat ratsastaa norsulla, kun se kulkee halki viidakon. Ratsastusretken jälkeen saat myös mahdollisuuden palkita norsusi banaaneilla.

  Ikimuistoisen elämyksen jälkeen syömme thaimaalaisen lounaan rauhallisen joen varrella.

  Ennen paluumatkaa saamme myös mahdollisuuden käydä uimassa vesiputouksessa.

  Sulje

  Puolipäiva / Luonto & Ulkoilu

 • PADI Open Water Diver

  Mahdollisuutesi saada sukellussertifikaatti!

  Sinulle, joka haluat tehdä jotain uutta ja jännittävää lomallasi. Kolmen päivän peruskurssin järjestää Kon-tiki sukelluskeskus, jossa on skandinaavista henkilökuntaa. Lue lisää

  Sinulle, joka haluat tehdä jotain uutta ja jännittävää lomallasi. Kolmen päivän peruskurssin järjestää Kon-tiki sukelluskeskus, jossa on skandinaavista henkilökuntaa.

  Kurssin jälkeen voit sukeltaa 18 metrin syvyyteen asti yhdessä toisen luokitetun sukeltajan parina. Mikäli haluat suorittaa useampia kursseja ja edetä sukellusopinnoissasi, tarjolla on useita muitakin sukelluskursseja. Kurssi on järjestetty seuraavasti:

  1. ja 2. päivä Teoriaa, sukellusvarusteiden esittelyä ja teoriakoe. Lisäksi pääset kokeilemaan sukellusvarusteita altaassa.

  3. ja 4. päivä Aika sukeltaa merellä!

  Pinnan alla sinua odottaa kaunis koralliriutta sekä runsas merellinen elämä.

  Sukellusvarusteet, PADI-kurssikirja ja sertifikaattimaksu sisältyvät retken hintaan.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • PADI Open Water Diver (Raya Divers)

  Mahdollisuutesi saada sukellussertifikaatti kolmessa päivässä

  Sinulle, joka haluat tehdä jotain uutta ja jännittävää lomallasi. Kolmen päivän peruskurssin järjestää Raya Divers sukelluskeskus, josta löytyy suomenkielistä henkilökuntaa. Lue lisää

  Sinulle, joka haluat tehdä jotain uutta ja jännittävää lomallasi. Kolmen päivän peruskurssin järjestää Raya Divers sukelluskeskus, josta löytyy suomenkielistä henkilökuntaa.

  Kurssin jälkeen voit sukeltaa 18 metrin syvyyteen asti yhdessä toisen luokitetun sukeltajan parina. Mikäli haluat suorittaa useampia kursseja ja edetä sukellusopinnoissasi, tarjolla on useita muitakin sukelluskursseja. Kurssi on järjestetty seuraavasti:

  1. päivä Teoriaa, sukellusvarusteiden esittelyä ja teoriakoe.
  Sukellusta rannalta.

  2. päivä Sukellusta veneestä ja huolellisempi tutustuminen sukelluslaitteisiin ja -varusteisiin.

  3. päivä Aika sukeltaa lisää merellä!

  Pinnan alla sinua odottaa kaunis koralliriutta sekä runsas merellinen elämä.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • PADI Open Water Diving Course (Raya Divers)

  Mahdollisuutesi saada sukellussertifikaatti!

  Kolmen päivän peruskurssin aikana saavutat PADI Open Water Diver -luokituksen ja saat sukellustodistuksen. Lue lisää

  Kolmen päivän peruskurssin aikana saavutat PADI Open Water Diver -luokituksen ja saat sukellustodistuksen.

  Kurssi on vasta-alkajille tarkoitettu laitesukelluskurssi, jonka järjestää Raya Divers -sukelluskeskus (opastuskieli suomi). Kurssin jälkeen voit sukeltaa 18 metrin syvyyteen asti yhdessä toisen luokitetun sukeltajan parina. Mikäli haluat käydä useampia kursseja ja edetä sukellusopinnoissasi, tarjolla on useita muitakin sukelluskursseja.

  Kurssin pituus on kolme päivää ja opetus järjestetään seuraavasti:

  1. päivä Teoriaa, sukellusvarusteiden esittelyä ja teoriakoe.
  Sukellusta rannalta.

  2. päivä Sukellusta veneestä ja huolellisempi tutustuminen sukelluslaitteisiin ja -varusteisiin.

  3. päivä Viimeisenä päivänä sukellamme lisää merellä. Kurssin jälkeen saat PADI Open Water Diver -sertifikaatin.

  Ikärajoitus retkelle on 10 vuotta. Opetusmateriaali ja sukellusvarusteet sisältyvät hintaan. Kansallispuistomaksu ei sisälly kurssin hintaan (maksetaan erikseen aluksella).

  Emme suosittele retkeä raskaana oleville (kuljemme pikaveneellä).

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • Phi Phi Highlights

  Snorklausta paratiisisaarilla

  Lähde mukaan retkelle ja koe Phi Phi -saarten kohokohdat kuten mm. Maya Bay, jossa kuvattiin kohtauksia The Beach -elokuvaan. Päivä tarjoaa kauniita ympäristöjä, upeita snorklausmahdollisuuksia sekä jännittäviä luolia. Lue lisää

  Lähde mukaan retkelle ja koe Phi Phi -saarten kohokohdat kuten mm. Maya Bay, jossa kuvattiin kohtauksia The Beach -elokuvaan. Päivä tarjoaa kauniita ympäristöjä, upeita snorklausmahdollisuuksia sekä jännittäviä luolia.

  Tämä retki sopii hyvin sinulle, jos haluat matkustaa Phi Phi -saaren mystiselle laguunille. Upean purjeveneen kyydissä näet kauniiden saarten ympäristöä. Phi Phi -saaret kuuluvat kauneimpiin saariin ja tämä on erinomainen tapa tutustua niihin.

  Nautimme aluksella lounaan ja matkaamme Maya Bayhin, ensimmäiselle pysähdyksellemme. Täällä vierailemme yhdessä The Beach -elokuvan filmauspaikassa. Maya Bayssa pääset snorklaamaan kristallinkirkkaassa vedessä värikkäiden korallien ympäröimänä. Retkipäivän aikana saat otettua valokuvia, joista voit kotona vain haaveilla. Tiesitkö muuten, että saarella on oikea merirosvoluola?

  Voit nauttia auringonlaskusta hyvässä seurassa samalla kun purjehdimme takaisin Ao Nangiin.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Phi Phi -saaret

  Kauniita rantoja, snorklausta ja saarivaellus

  Suosituilla Phi Phi -saarilla on tarjota jokaiselle jotakin. Jos olet joskus saarilla käynyt, palaat varmasti takaisin. Lue lisää

  Suosituilla Phi Phi -saarilla on tarjota jokaiselle jotakin. Jos olet joskus saarilla käynyt, palaat varmasti takaisin.

  Retki alkaa venematkalla Phi Phi -saarille, joiden edustalla pysähdymme snorklaamaan veneestä käsin suurelle koralliriutalle Phi Phi Donin ympärillä.

  Nautimme lounaan veneessä ja jatkamme matkaa Phi Phi Donille ja Ton Saille. Täällä voit valita itse, haluatko ottaa aurinkoa, uida vai snorklata.

  Phi Phi Donin pysähdyksen jälkeen lähdemme uudestaan snorklaamaan koralliriutalle.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Phi Phi venesnorklaus Koh Lantalta

  Snorklaa koralliriutoilla

  Kokopäivä merellä veneestä snorklaten. Lähde mukaan ja näe kauniit Phi Phi -saaret vedenpinnan alta. Lue lisää

  Kokopäivä merellä veneestä snorklaten. Lähde mukaan ja näe kauniit Phi Phi -saaret vedenpinnan alta.

  Kauniita koralliriuttoja ympäröi useat erilaiset trooppiset kalat. Snorklaamme Raya Diversin suuresta veneestä ja käymme kahdessa tai kolmessa Phi Phi -saarten hienoimmista snorklauspaikoista.

  Jos sinulla käy tuuri näet vapaasti eläviä merikilpikonnia ja jos onni todella lykästää saatat nähdä myös kiltin leopardihain.

  Tervetuloa näkemään muutamia Thaimaan parhaista snorklauspaikoista. Retki järjestetään yhdessä Raya Diversin kanssa.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Snorklaussafari

  Snorklaajan paratiisi

  Bamboo Islandilla on yksi Thaimaan lajirikkaimmista koralliriutoista. Odotettavissa on suurenmoista snorklausta, joka sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille snorklaajille. Lue lisää

  Bamboo Islandilla on yksi Thaimaan lajirikkaimmista koralliriutoista. Odotettavissa on suurenmoista snorklausta, joka sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille snorklaajille.

  Päivän aikana sinulla on mahdollisuus kokea merenalainen maailma parhaimmillaan. Pääset snorklaamaan suoraan alukselta, ja upeat riutat ovat näin helposti saavutettavissa. Teemme päivän aikana kolme pysähdystä. Bamboo Islandin jälkeen suuntaamme Ao Lingille, joka sijaitsee suurimmalla Phi Phin saarista. Viimeinen pysähdys on Mosquito Islandilla, jonka erivärisiä ja -kokoisia koralleja ja kaloja täynnä oleva riutta on 1 m syvyydessä.

  Retkellä on mukana kokeneita snorklausoppaita, jotka opettavat sinulle kaiken tarvittavan snorklauksesta ja näkemästäsi.

  Jos sinulla on onni myötä, näet sekä merikilpikonnia että haikaloja. Voit uida huoletta, sillä nämä hait ovat kilttejä ja syövät katkarapuja merenpohjasta.

  Lounas tarjoillaan aluksella ja vietettyämme koko päivän snorklaten Phi Phi -saarten tuntumassa palaamme kotisatamaan auringon laskiessa.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Snorklausta Bida-saarilla

  Snorklausta Bida-saarten koralliriutoilla

  Kokopäiväretki Bida-saarten luona, jossa voit nauttia auringosta ja uimisesta sekä snorklauksesta koralliriutoilla. Tämä on paras tapa tutustua vedenalaiseen elämään ja saatat nähdä myös mustekaloja. Lue lisää

  Kokopäiväretki Bida-saarten luona, jossa voit nauttia auringosta ja uimisesta sekä snorklauksesta koralliriutoilla. Tämä on paras tapa tutustua vedenalaiseen elämään ja saatat nähdä myös mustekaloja.

  Bida-saaret sijaitsevat tunnetun Phi Phi -saariryhmän eteläisimmässä osassa. Snorkkelimaskin avulla pääset hienolla tavalla tutustumaan kauniiseen luontoon pinnan alla.

  Pääset päivän aikana snorklaamaan yhdellä Bida-saarista; joko Hin Bidan, Bida Nokin tai Bida Nain luona.

  Hin Bida tunnetaan myös nimellä Shark Point, sillä paikalla on usein runsaasti leopardihaita. Bida Nain luona voit snorklata matalan koralliriutan äärellä, joka aivan kuhisee elämää. Hyvällä tuurilla saatat nähdä niin mureenoita kuin kilpikonnia.

  Päivän aikana voit snorklata, nauttia auringosta ja ottaa rennosti. Lounas nautitaan aluksella.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Sukellus Phi Phi Don (3 sukellusta)

  Kolme sukellusta koralliriutan luona

  Kolme sukellusta, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin sukeltajille. Ao Nangista 40 minuutin matkan päässä on kaunis koralliriutta, jonka vedenalainen elämä on värikäs ja monipuolinen. Lue lisää

  Kolme sukellusta, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin sukeltajille. Ao Nangista 40 minuutin matkan päässä on kaunis koralliriutta, jonka vedenalainen elämä on värikäs ja monipuolinen.

  Kaltevalla koralliriutalla kasvaa erilaisia koralleja ja lähellä hiekkapohjaa saatat nähdä nukkuvia leopardihaita. Retki sopii täydellisesti sinulle, joka pidät merenalaisesta valokuvauksesta, sillä ohitsesi saattaa uida kaikkea klovnikaloista mustekaloihin.

  Tämä retki sopii eritasoisille sukeltajille, sillä kolme sukellusta tehdään yhdessä ohjaajan kanssa. Lounas nautitaan aluksella.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Sukellus Phi Phi Leh

  Kaksi sukellusta koralliriutan luona

  Sukellusretki, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin sukeltajille. Ao Nangista 40 minuutin matkan päässä on kaunis koralliriutta, jonka vedenalainen elämä on värikäs ja monipuolinen. Lue lisää

  Sukellusretki, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin sukeltajille. Ao Nangista 40 minuutin matkan päässä on kaunis koralliriutta, jonka vedenalainen elämä on värikäs ja monipuolinen.

  Kaltevalla koralliriutalla kasvaa erilaisia koralleja ja lähellä hiekkapohjaa saatat nähdä nukkuvia leopardihaita. Retki sopii täydellisesti sinulle, joka pidät merenalaisesta valokuvauksesta, sillä ohitsesi saattaa uida kaikkea klovnikaloista mustekaloihin.

  Tämä retki sopii eritasoisille sukeltajille, sillä kolme sukellusta tehdään yhdessä ohjaajan kanssa. Lounas nautitaan aluksella.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Sunset BBQ & Night snorkeling

  Snorklausta ja päivällinen auringonlaskun aikaan

  Lähde ihastuttavalle veneretkelle Ao Nangin saaristoon ja näe vedenalainen elämä. Nautimme aluksella BBQ-päivällisen auringonlaskun aikaan. Lue lisää

  Lähde ihastuttavalle veneretkelle Ao Nangin saaristoon ja näe vedenalainen elämä. Nautimme aluksella BBQ-päivällisen auringonlaskun aikaan.

  Snorklaa iltapäivä ja nauti sitten venematkasta samalla kun grillit sytytetään aluksella. Upea retki sinulle, joka haluat tutkia kaunista vedenalaista maailmaa Ao Nangin ulkopuolella. Täällä on on yksi Thaimaan lajirikkaimmista koralliriutoista sekä värikkäitä kaloja.

  Pöytään katetaan erinomainen grillibuffet. Nyt voit istua alas nauttimaan ruoasta ja värikkäästä auringonlaskusta.

  Auringon laskiessa otamme snorklausvarusteet jälleen esiin ja siirrymme katselemaan kuinka vedenalainen maailma muuttuu päivänvalon kadotessa. Käytössämme on veden alla toimivat lamput, joten näemme hyvin pimeydestä huolimatta.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Viidakkosafari Khao Sokiin

  Unohtumaton päivä viidakossa

  Lomailijalle, joka haluaa päästä lähelle Thaimaan trooppista luontoa. Kokopäiväretkellä Khao Sokin kansallispuistossa ohjelmassa on hetkiä, joita et unohda: ratsastusta norsulla ja melontaa kanootilla. Lue lisää

  Lomailijalle, joka haluaa päästä lähelle Thaimaan trooppista luontoa. Kokopäiväretkellä Khao Sokin kansallispuistossa ohjelmassa on hetkiä, joita et unohda: ratsastusta norsulla ja melontaa kanootilla.

  Tämä kokopäiväretki vie meidät trooppiseen sademetsään. Voit matkustaa helpossa maastossa ja nauttia maisemista norsun selässä istuen. Pääset kokemaan kuinka tämä mahtava kansalliseläin kulkee läpi viidakon alkuperäisessä elinympäristössään.

  Sitten on lounaan aika ja ruokalistalla on erilaisia makuja thai-keittiöstä. Lounaan jälkeen istahdat mukavasti kanoottiin, joka vie sinut tunnelmalliselle kierrokselle joella, jossa rehevä vehreys ja viidakon tuoksut ympäröivät sinua.

  Vierailemme päivän aikana myös buddhalaisessa temppelissä, muistathan peittää olkapäät ja polvet vierailun ajaksi.

  Myöhään iltapäivällä on aika lähteä paluumatkalle hotelliin, monia kokemuksia ja muistoja rikkaampana.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu