Finnmatkojen Ao Nang – Krabi

Ao Nang – Krabi

Ao Nangin rantalomakohde sijaitsee mantereella Krabin provinssin sydämessä, Phuketin saaren itäpuolella. Pitkällä rantakadulla on värikäs kirjo kauppoja, räätäleitä, ravintoloita ja markkinakojuja. Pitkähäntäveneillä pääset kätevästi ympäröivän saariston upeille rannoille. Hotellisi voit valita useista eri vaihtoehdoista, tarjolla on hotelleja Edullisista vaihtoehdoista ja Perhelöydöistä aina Rauhallisiin keitaisiin ja Parhaalla paikalla -luokan hotelleihin. Lue lisää

Ao Nangin rantalomakohde sijaitsee mantereella Krabin provinssin sydämessä, Phuketin saaren itäpuolella. Pitkällä rantakadulla on värikäs kirjo kauppoja, räätäleitä, ravintoloita ja markkinakojuja. Pitkähäntäveneillä pääset kätevästi ympäröivän saariston upeille rannoille. Hotellisi voit valita useista eri vaihtoehdoista, tarjolla on hotelleja Edullisista vaihtoehdoista ja Perhelöydöistä aina Rauhallisiin keitaisiin ja Parhaalla paikalla -luokan hotelleihin.

Thai-kielinen sana "ao" tarkoittaa lahtea, ja tällä pitkulaisella lahdella on kapea hiekkaranta. Rannasta on kehittynyt liikenteen solmukohta pitkähäntäveneille, joita näkee kymmenittäin ylösvedettyinä rantahiekalle.

Pitkähäntäveneillä paratiisirannoille
Todelliset paratiisirannat nimittäin sijaitsevat lyhyen venematkan päässä saaristossa. Muutamalla Thaimaan bahtilla saat kyydin Ao Phra Nangille, jonka Sunday Times on valinnut maailman toiseksi hienoimmaksi rannaksi. Samaa trooppista tunnelmaa voit kokea myös Chicken Islandilla (Koh Kai) ja Railaylla.

Suosittelemiamme hotelleja

 • Kolme rannan äärellä sijaitsevaa hotellia Rauhallinen keidas -luokasta
 • Aonang Villa Resort ja monta muuta Perhelöytö-hotellia
 • Käsin poimittuja hotelleja Edullinen vaihtoehto- ja Parhaalla paikalla -luokasta

 

Viidakkosaaria, luolia ja sademetsiä
Ao Nangin ympäristö kuuluu koko Thaimaan kauneimpiin ja vaihtelevimpiin. Phang Ngan lahdelle tehtävillä veneretkillä näet kapeita ja korkeita viidakon peitossa olevia saaria ja luolia. Jonkin matkan päässä sisämaassa on mahtavia kansallispuistoja, kuten Khao Phanom Bencha, jossa voit vaeltaa sademetsässä.

Snorklaajien paratiisi
Snorklausolosuhteet ovat täällä lähes täydelliset. Anemone Reef ja Shark Point ovat sukellus- ja snorklauspaikoista tunnetuimmat. Ao Nangista pääset veneellä myös suoraan kuuluisille Phi Phi -saarille.

Vinkkejä Krabin lomalle

 • Kokopäiväretki Khao Sokin kansallispuistoon ja melontaa
 • Pitkähäntäveneretki saaristoon
 • Sukelluskurssi

 

Tilauslennolla suoraan Krabille
Ao Nangiin voit matkustaa tilauslennollamme joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Suosittelemme ensisijaisesti jälkimmäistä, koska silloin matka lentokentältä hotellille kestää vain n. 30–40 minuuttia, kun taas Phuketista matkaa kertyy noin kolme tuntia. Mutta toisaalta Phuketin lennon myötä sinulla on mahdollisuus yhdistää lomaasi Ao Nangissa muita lomakohteita laajemmin, esim. kaikki Phuketin saaren lomakohteet.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Krabille meno n. 10 t 45 min. ja paluu n. 11 t 45 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma minibussi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.   Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma minibussi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.  

Varaa bussikuljetus hotellille

Bussikuljetus Krabin lentokentältä ensimmäiselle Ao Nangin hotellille n. 30–40 min. Kuljetus Phuketin lentokentältä Ao Nangiin n. 3 tuntia. Kuljetus Phuketista Ao Nangiin sisältää yleensä lyhyen tauon.

Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. Opas on vastassa lentokentällä ja ohjaa sinut oikeaan bussiin.

Varaa oma minibussikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma minibussi 1–3 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), minibussi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Opas ohjaa sinut minibussiin. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Minibusseissa ei ole yleensä turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla tai saarille minibussilla ja lautalla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin

Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

 • Parhaalla paikalla
  • Ao Nang – Krabi

  Krabi Heritage FFF

  Viihtyisä tunnelma, keskeinen sijainti

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 7,6 /10
  Rantaan 300 m
  Ostokset 300 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 28.03.2016 8 päivää
  1 210 e 970 e
  LUE LISÄÄ
 • Rauhallinen keidas
  • Ao Nang – Krabi

  Krabi Chada FFF+

  Hotelli mäellä, kolme uima-allasta

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 7,5 /10
  Rantaan 1 km
  Ostokset 600 m
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 29.03.2016 8 päivää
  1 095 e 1 005 e
  LUE LISÄÄ
 • Rauhallinen keidas
  • Ao Nang – Krabi

  Apasari Krabi FFF+

  Leppoisa tunnelma, rauhallinen ympäristö

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 8,1 /10
  Rantaan 500 m
  Ostokset 500 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 28.03.2016 8 päivää
  1 165 e 945 e
  LUE LISÄÄ