Finnmatkojen Ao Nang (Krabi)
S?k pris och boka resa

Ao Nang (Krabi)

Ao Nangin rantalomakohde sijaitsee mantereella Krabin provinssin sydämessä, Phuketin saaren itäpuolella. Pitkällä rantakadulla on värikäs kirjo kauppoja, räätäleitä, ravintoloita ja markkinakojuja. Pitkähäntäveneillä pääset kätevästi ympäröivän saariston upeille rannoille. Hotellisi voit valita useista eri vaihtoehdoista, tarjolla on hotelleja Edullisista vaihtoehdoista ja Perhelöydöistä aina Rauhallisiin keitaisiin ja Parhaalla paikalla -luokan hotelleihin. Lue lisää

Ao Nangin rantalomakohde sijaitsee mantereella Krabin provinssin sydämessä, Phuketin saaren itäpuolella. Pitkällä rantakadulla on värikäs kirjo kauppoja, räätäleitä, ravintoloita ja markkinakojuja. Pitkähäntäveneillä pääset kätevästi ympäröivän saariston upeille rannoille. Hotellisi voit valita useista eri vaihtoehdoista, tarjolla on hotelleja Edullisista vaihtoehdoista ja Perhelöydöistä aina Rauhallisiin keitaisiin ja Parhaalla paikalla -luokan hotelleihin.

Thai-kielinen sana "ao" tarkoittaa lahtea, ja tällä pitkulaisella lahdella on kapea hiekkaranta. Rannasta on kehittynyt liikenteen solmukohta pitkähäntäveneille, joita näkee kymmenittäin ylösvedettyinä rantahiekalle.

Pitkähäntäveneillä paratiisirannoille
Todelliset paratiisirannat nimittäin sijaitsevat lyhyen venematkan päässä saaristossa. Muutamalla Thaimaan bahtilla saat kyydin Ao Phra Nangille, jonka Sunday Times on valinnut maailman toiseksi hienoimmaksi rannaksi. Samaa trooppista tunnelmaa voit kokea myös Chicken Islandilla (Koh Kai) ja Railaylla.


Suosittelemiamme hotelleja
  • Kolme rannan äärellä sijaitsevaa hotellia Rauhallinen keidas -luokasta
  • Perhelöytö-hotellit Aonang Villa Resort ja Srisuksant
  • Edullinen vaihtoehto Anyavee Ban Ao Nang Resort
  • Parhaalla paikalla -luokan vaihtoehto Krabi Heritage – ostoksia ja ravintoloita aivan kulman takana

Viidakkosaaria, luolia ja sademetsiä
Ao Nangin ympäristö kuuluu koko Thaimaan kauneimpiin ja vaihtelevimpiin. Phang Ngan lahdelle tehtävillä veneretkillä tutustutaan kapeisiin ja korkeisiin viidakon peitossa oleviin saariin ja luoliin. Jonkin matkan päässä sisämaassa on mahtavia kansallispuistoja, kuten Khao Phanom Bencha, jossa voi vaeltaa sademetsässä.

Snorklaajien paratiisi
Snorklausolosuhteet ovat täällä lähes täydelliset. Anemone Reef ja Shark Point ovat sukellus- ja snorklauspaikoista tunnetuimmat. Ao Nangista pääset veneellä myös suoraan kuuluisille Phi Phi -saarille.


Vinkkejä Krabin lomalle
  • Puolipäiväretki sisältäen elefanttiratsastusta
  • Kokopäiväretki Khao Sokin kansallispuistoon – melontaa ja elefanttiratsastusta
  • Pitkähäntäveneellä saaristoon
  • Sukelluskurssi

Tilauslennolla suoraan Krabille
Ao Nangiin voit matkustaa tilauslennollamme joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Suosittelemme ensisijaisesti jälkimmäistä, koska silloin matka lentokentältä hotellille kestää vain n. 30–40 minuuttia, kun taas Phuketista matkaa kertyy noin kolme tuntia. Mutta toisaalta Phuketin lennon myötä sinulla on mahdollisuus yhdistää lomaasi Ao Nangissa muita lomakohteita laajemmin, esim. kaikki Phuketin saaren lomakohteet.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 45 min.ja paluu n. 11 t 45 min. TAI Helsingistä Krabille meno n. 10 t 50 min. ja paluu n. 11 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Kuljetus Krabin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Ao Nangissa kestää n. 30–40 min. Kuljetus Phuketin lentokentältä Ao Nangiin n. 3 tuntia. Kuljetus Phuketista Ao Nangiin sisältää yleensä lyhyen tauon. Näytä lisää

Kuljetus Krabin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Ao Nangissa kestää n. 30–40 min. Kuljetus Phuketin lentokentältä Ao Nangiin n. 3 tuntia. Kuljetus Phuketista Ao Nangiin sisältää yleensä lyhyen tauon.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka

Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla tai saarille minibussilla ja lautalla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin
Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit