Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Krabi Heritage FFF
Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Krabi Heritage FFF

Viihtyisä tunnelma, keskeinen sijainti

Hinta alk.
1 030 e 1 390 e
10.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Ao Nangissa sijaitsevaan Krabi Heritageen palaavat monet asiakkaat vuosi vuoden jälkeen hotellin viihtyisän tunnelman ja keskeisen sijainnin vuoksi. Lähistöllä on sekä ranta että monia ravintoloita, baareja ja kauppoja. Näytä lisää
Hinta alk.
1 030 e 1 390 e
10.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Ao Nangissa sijaitsevaan Krabi Heritageen palaavat monet asiakkaat vuosi vuoden jälkeen hotellin viihtyisän tunnelman ja keskeisen sijainnin vuoksi. Lähistöllä on sekä ranta että monia ravintoloita, baareja ja kauppoja.

Krabi Heritage sijaitsee pienen pääkadulta kääntyvän sivukadun loppupäässä. Ao Nangin rannalle on vain lyhyt kävelymatka. Täällä voit viettää lomapäiviäsi joko rannalla tai lähteä pitkähäntäveneellä lähisaarelle.

Puiset aurinkotuolit
Altaan reunustalla on muutamia puisia aurinkotuoleja ja altaasta on erotettu oma osa lapsille. Hotellin ravintolassa on aamiaisen lisäksi tarjolla sekä lounasta että päivällistä (kansainvälinen ja thaimaalainen menyy).

Krabi Heritagen huoneet ovat melko tilavia, mutta parvekkeet ovat pieniä.

Perushintaan sisältyy. Majoitus hotellihuoneessa, amerikkalainen aamiainen. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje